Gå til innhold
 • Bli medlem

CPOW

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CPOW

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ull/Silke dressokker fra Sparkjøp. Billige og fungerer også bra i terrengjoggesko.
 2. Hagløvs LIM pants har jeg brukt i noen år. Bra slitestyrke for så tynt stoff. Minimalistisk uten lommer, men hel glidelås og lavt pakkvolum.
 3. Sjekk ut Rågeloni. Tidligere utropt til fineste telplass i Sirdal. Du finner mange beskrivelser ved å google, f.eks denne ([Hidden Content])
 4. Du trenger det antallet ski du til enhver tid har + 1
 5. Vil anbefale deg å sjekke denne lenken. Her finner du godt kvalifiserte tindeveiledere over hele landet. De er muligens litt dyrere enn andre "guider", men her vet du at du får et skreddersydd opplegg med noen som har solid utdannelse og ikke minst er vant med å formidle det du trenger for topptur.
 6. Hei! Det er mange som kan hjelpe med dette. Hvor i landet holder du til?
 7. Finale Ligure på den italienske riviera. Bra strender, mange klatrefelt, stort stinett for tur og offroad sykling. Fly til Genova og leiebil (1 time) eller fly til Nice og tog (3 timer)
 8. [Hidden Content] Ikke helt ny artikkel, men fortsatt mange gode poeng.
 9. CPOW

  Øm lilletå

  Injiji tåsokker, gjerne kombinert med Foot Glide for å få ned friksjonen.
 10. www.sandnes.kommune.no/Globalmeny/om-kommunen/Administrasjonen/Teknisk/Bymiljo/Parker-og-friluftsliv/Friluftsliv/Friluftsliv-i-Sandnes/Turomrader/
 11. Det finnes ikke en felles, evidensbasert behandling av plantar fascitt. Såler anbefales ofte, i mitt tilfelle ble det bare verre. Trykkbølgebehandling er det en del som har god effekt av. Vanligvis går det over av seg selv, men det kan ta 2-3 år. Hvis tålmodigheten din allerede er brukt opp er det nok litt lenge å vente Selv merker jeg bedring etter å ha unngått sko med myke såler (nullop og barfotsko). Droppet joggeturer noen uker uten å merke noen nevneverdig bedring, så nå unngår jeg asfalt og jogger flere ganger i uka selv om det er vondt fram til det blir varmt.
 12. Hei, Så lenge skredproblemet er nysnøflak er det svært liten sjanse for å fjernutløse skred fra flatt terreng. Så lenge du holder deg i terreng under 30 grader er det ikke fare for at du selv løser ut skred. I tillegg bør du være bevisst på hva du har over deg og unngå å oppholde deg lenge under/nært bratt terreng. Legg lengre lunsjpauser på fornuftige steder God tur!
 13. CPOW

  Allround bukse

  Min favoritt er Mammut Base Jump. Relativt tynn, men bra vindtett samtidig som den puster bra. Stoffet er så behagelig at jeg har brukt den på joggeturer til fjells og passformen er vid nok til at den funker med stillongs under på høst og vinter. Bra slitestyrke, jeg er på bukse nr 2 nå etter at den første tålte flere års hard bruk. Norrøna Svalbard har jeg og, men den synes jeg er for tett og puster for dårlig til annen bruk enn småturer.
 14. @REs Den siste seriøse, uavhengige studien av ballongsekker konkluder slik: • Airbags are a valuable safety device, but their impact on mortality is lower than previously reported and survival is not guaranteed. • For individuals seriously involved in avalanches of size 2 or larger, the use of an inflated airbag reduces the risk of dying from 22% to 11%. This means that inflated airbags will save about half of the victims who would have otherwise died. • Non-inflations remain the most considerable limitation to the effectiveness. [Hidden Content] Risi
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.