Gå til innhold
 • Bli medlem

Linnea

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Linnea

Nylige profilbesøk

932 profilvisninger
 1. tusen takk for utdypende svar! eg kan se at de skien eg valgt heter flat og alltså ikke er en rocker ski, bør en ikke gå for rocker? og jeg har kommet frem til, etter vad jeg lest, at 172 cm lengde skulle passe mig?
 2. Hei, jeg er igang men å kjøpe mine første toppturski, og hvad jeg kan forstår, er det en egen vitenskap.. Jeg ser etter lette ski, hvor man også nyter oppturen. Skiene skal også kunne brukes i bakken. Jeg er middels erfaren, og 167 cm lang. Noen med erfaring av disse: [Hidden Content]? Og hvad anbefaller dere av binding og sko? Åpen for andre tips også:)
 3. tak for hjelp og gode svar! her er ruten jeg tenker å følge,( bortset fra at jeg tenker gå langs telegrafruta sørover fra lønsdal-bolna). er gott å vite at det er mulighet for depot:)
 4. Hei, planlegger nordland på langs (narvik-børgefjell via padeljanta) i sept-okt. Nåen med erfaring/tips om matdepå?
 5. Hei, har byttet binding til voile 3 pin telemark traverse, men har hatt problem med at tilpasse kabellengden til min sko. Som jeg forstår det er det meninga at man skal kappe etter ønsket lengde. Men dette var vanskelig, og så kan jeg ikke få skrudd den på igen, da den ikke vil passe helt i hullet... noen med erfaring/ samme problem?
 6. hei, jeg har fra imorgen tænkt at gå på en 4-5 dagers tur nært tromsø: trollvassbu-nonsu-blåkollkoia-skarvassbu. kan nu se at skredvarslet sier betydelig fare for skred, de neste par dager. har ikke tenkt mig op på topper, men holde mig hvor det er flatt, men i følge kartet er det jo svært at undgå at gå i nærheten av bratte fjellsider. mit spørsmål er nu, hvis det er helt uansvarlig å gi sig ut alene på hytte til hytte tur under disse forhold? værvarslet er jo fint, men skredfaren bekymrer mig litt.. taknemmelig for hurtig svar! mvh Linnea
 7. tak for god information! turen trolvassbu-skarvassbu har jeg sett litt på på ut.no. ser fantastisk ut. men er det for tidlig å ta turen første uke i feb med tanke på tidlig solnedgang, og går der ofte skred i området? jeg er vant med vinterfjellet, men har ikke vært så langt nord før...:)
 8. hei, noen som kan tipse om fine hytte til hytte tur på ski i start av februari, med utgangspunkt tromsø uten bil? gjerne 3 overnattninger, og ikke alt for lange afstand/krevende tur?
 9. tusen takk Prebb. jeg har nu rottefella bc. kan også forstå fra andre at 75 mm gir bedre stabilitet. havd med voile 3 pin, kan man ha lærsko til den? hehe, ja med tiden blir det nok flere par ski og også plaststøvel, men nå vil jeg satse på en god turski, men ok kjøre egenskaper.:)
 10. hei, jeg har vetletind åsnes turski med vanlig rottefella-binding. Har tenkt mig å kjøpe en litt styvere lærsko (tex crispi) og bruke skiene til både mindre og lange turer. Dessuten har jeg begynt litt med telemark, og jeg lurer på hvilken binding, og sko, dere anbefaller hvis jeg også vill kunne kjøre gott nedover. Er ikke intresseret i plastsko, da jeg som sagt også vil kunne bruke skiene på lengre turer med pulk. På forhånd tak! mVH Linnea
 11. tusen tak for alle fine svar. det blir med en stor portsjon fjellvett i sekken jeg gir meg ut på tur, hvis været tillater..
 12. funker det forresten med vanlig dnt-nøkkel?
 13. Har ikke bestemt rute endnu men tenker at det er fint at starte fra lønsdal. Ruteforslag mottages veldig gjerne:)
 14. Hej! Er der noen som har erfaring med skitur på Saltfjellet i januar? Er det for tidlig på våren at gå på hytte til hytte skitur? Vh Linnea
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.