Gå til innhold
 • Bli medlem

Sopranoo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sopranoo

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

515 profilvisninger
 1. Hei! Er et par som tenkte oss ut på en tur i Rogaland en helg fremover. Vi søker etter noe svært enkelt. Fredag til Søndag Har sett på diverse tur kart, men tenkte høre om noen har noen anbefalinger her i forumet Det blir tur nå i februar, så hadde vært fint med skog, i nærheten så en kan lage skikkelig bål! Gjerne ikke lenger enn 1h biltur fra Stavanger. Målet med turen er ikke noe annet enn å gjøre det enkelt, samt samle erfaring. Noe som gir mersmak . Tips tas imot med stor ydmykhet! Mange takk på forhånd!
 2. Ojj, For noen svar på kort kort tid! Hvis jeg har fattet dette riktig, så er kanskje ikke jerven thermo hunter, noe å sove i? Burde heller gå for en bedre sovepose, å noen form for trekk over den?
 3. Hei, Jeg har tenkt å investere i en Fjellduk fra jerven. Primært har jeg tenkt å bruke den som ytterlag til soveposen, vinterstid, når jeg er under åpen himmel. MEN Jeg kan tenke meg termo verisjonen, med noe isolasjon. Som nevnt er planen å bruke den som ytterlag til soveposen, men finner ikke noen passlige mål? Finnes det virkeli bare 143x143cm? Har noen andre løsninger ved å sove under åpen himmel? I alt fra -1 til -15? Finnes det bedre alternativ en Fjellduken Jerven? Takker for svar! Ha en nydelig JAKT!
 4. Okey. Jeg må desverre bryte din 3000 kr limit. Jeg gikk til investering av Norrøna Svalbard Gtx jakke (3399kr). Meget fornøyd. Stoffet føles slitesterkt å herligt. Ikke for hard å ikke for mykt! Passform er helt perfect, med masse plass for 119 værmende lag under. Eller kan jeg sterkt anbefale en Haglöfsjakke! Husker desverre ikke modell, men fikk tak på den på sørlandssenteret. (sportsoutlet). Veldi vanlig jakke å finnes på mange outlets runtom, jeg betalet 1500kr for den
 5. Jeg er intressert, Moderat ungdom, middels sprek, nybegynner!
 6. Ja! Vinterhobby! Nydelige kniver ! Er Helle å Brusletto bra blader?
 7. Tusen takk for svar Ska lese igjennom! Ja! Poster bilder når den er ferdig
 8. Hei, Har funnet ut at jeg vil lage en kniv av aller beste sort! Jeg har tenkt å kjøpe selve knivbladet, så lage håndtak i diverse tre. Har funnet ut at knivblad selges av brusletto å helle. Men jeg har tenkt meg noe mer i duren av et Damask smidd blad. Noen som har erfarhenheter av dette? Noen som lager? Det hade vart gøy å få litt tipps på knivblad som passer til stort sett det meste! Fisk, jakt, etc. Noe man burde tenke på? Deres erfarenheter når det gjelder kniv? Tusen takk på forhånd!
 9. Har opfattning av at høye fjellstøvler kan bli for klumpsete. Har noen av dere med dere en lavere å lettere sko i back backen? Igjen takk for kloke svar! Martin-M- Ja jeg har tenkt litt på de fire store, fjellutstyr er dryrt, men hvis man har det grunnleggende i god kvalitet så kan man bygge på etterhvert! Ska se lese igjennom relevante emnen! mye god info her asså!
 10. Fantastisk respons! Mye fornuftigt her! Logrus- Det var litt av en organisert liste! Jeg begynner å skjønne helheten i hva jeg trenger! Skjønner at organisering er A og O. Må tenke litt om, kan tydligtvis ikke ha samme utstyr vinter som sommer! Perra- Helt enig med deg i att man får hva man betaler for. Å ja jeg må nok tenke om. Kanskje det er av det mest brukte utstyret man trenger høy kvalitet av. Resten kan man skifte ut fra tur till tur.! vagvær- Erfaringer er vell det viktigaste her i livet, uansett hvordan man snur det. ska nok får byggt opp fine erfaringer, men van
 11. Tusen takk! Mye fornuftigt der! Ullsokker har jeg skjønnt er et must! Sko er intressant, Burde man virkeligt ha høye sko i avansert terreng? Er de fleste skomerker gode? eller burde man holde seg vekk fra noen? har sett litt på Lowa tibet, har hørt mye bra om den skoen. Er det veldigt nødvendigt med ulik sovepose vinter og sommer? eller holder det å kle seg litt godt i soveposen? Det eneste jeg har till nå er faktist Hodelykt! En genial en! Led lenser H14! Legg det navnet på minnet godt folk!
 12. Jeg beklager min u precise forklaring. Men jeg tenker mere å peke på en plass på kartet å dra! Spontant å fint. Derfor må jeg ha allt av standard utstyr, så eventuellt komplettere etter hvert. Grimner- 1, Det er akkurat hva jeg har tenkt, når jeg står mitt i turen å tenker, faen. 2- Jeg er motsatsen till Monsen Jr. En 190 cm høy. 65 kg tarm. Trener 5 dager i uken, så klarer å løfte litt. Men absolut, jeg tenker vekt, jeg hater unødvendigt utstyr, litt minimalist. Takk for raskt svar! ZCXES- Det er helt klart dyrt med utstyr. Men jeg tenker langsiktigt, Utstyret må tåle litt! Å
 13. Hei, Ny her på forumet, å ny i villmarken! Jeg er en mann på 20 år som har fått opp øyene for livet i naturen, Har ikke noe som helst av turutstyr, så har en lang handleliste foran meg. Eller? Har sett litt på jakker å bukse fra norrøna. Recon. Ska snart ta jaktprøven, så tenker litt i kamuflasje banene. Er det noen som kan svare meg, hvor stor sekk jeg trenger for 1-2 ukers turer? Noen jeg burde velge foran noe annet? Jeg er personen som kjøper kvalitet foran kvantitet, så ser etter gode ting. Tenker meg på både sommer å vinter turer. Fiske, jakt, fjellturer etc. Sko er viktigt
 14. Sopranoo

  Sopranoo

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.