Gå til innhold
 • Bli medlem

KjerstiDU

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KjerstiDU

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. KjerstiDU

  Regntøy

  Jeg har skalltøy, det bruker jeg til å gå i fjellet. Regntøyet skal jeg bruke til å gå kortere turer hjemme og på hytta, sykle til stasjon, jobbe i hagen i osv. Som sagt har jeg hatt regntøy hvor jeg ikke har blitt klam på innsiden tidligere. Må få lest den tråden din da 🙂.
 2. KjerstiDU

  Regntøy

  Takk, sjekker!
 3. KjerstiDU

  Regntøy

  Var på stor Stormberg i fjor på Liertoppen, fant ikke noe da, men sjekker nett.
 4. KjerstiDU

  Regntøy

  Ja, det settet jeg hadde fra Bergans var jo slik, men finnes kanskje ikke lenger?
 5. KjerstiDU

  Regntøy

  Det gamle (eller de gamle ) er ofte best ser det ut. Jeg får ta en skikkelig søkerunde på nett selv. Lurte bare på om noen her hadde noe de anbefalte sterkt! Skal som deg skaffe meg noe nytt før GTX ruler hele markedet! Takk for innspill.
 6. KjerstiDU

  Regntøy

  Var på Skogstad i en ganske stor butikk i fjor uten at de hadde noe aktuelt, men var kanskje bare uheldig! Skal ta en titt på nettet! Takk for tips.
 7. KjerstiDU

  Regntøy

  Takk for svar! Det har ikke vært aktuelt med regntøy i oljestoff. Jeg skrev at det er nesten kun det og skallbukse/jakke jeg har sett i butikkene. Ikke litt tynnere regntøy slik vi hadde i "gamle dager" Dette regntøyet skal jeg typisk bruke hvis jeg skal gå ut en kort eller lengre tur på hytta ved sjøen eller på fjellet. Hvis jeg skal være ute i regnvær og jobbe. Hvis jeg skal sykle til og fra toget. Skal jeg på flerdagerstur og ikke gå i så raskt tempo bruker jeg sikkert skallbekledning. Har både en jakke med for, og en uten. Ja, det kan godt være at jeg går i litt ulen
 8. KjerstiDU

  Regntøy

  Jeg har Bergans regntøy, av den litt tynnere sorten, som sikkert er nesten 20 år gammelt. Først nå har det fått et hull. Er på jakt etter regntøy man kan gå i som både holder regnet godt ute og ikke blir klamt og svett inni. Har sett etter det en stund, det finnes jo for barn, men synes det har vært vanskelig å finne til voksen. Har stort sett bare funnet skalljakke og bukse, noe jeg tenker blir veldig varmt, og jeg har også sett regntøy i "oljestoff", men jeg tenker på noe mer mykere og bevegelig. Noen som har noen anbefalinger?
 9. Jeg ønsker meg en lett hjelm til topptur. Kjenner jeg får litt "klaus" av både briller og hjelm, så jeg bør ha noe som passer bra sammen og er minst mulig irriterende og med god synsflate. Tips?
 10. Vi er en jentegjeng hvor alle er helt ferske på rando. Vi ønsker å dra på toppturkurs for nybegynnere en helg. Alle er i god form, og ønsket vårt er etter hvert å kunne gå lange toppturer. Vi er nok langt mer opptatt av oppoverturen enn av nedoverkjøringen. Det er veldig mange tilbydere så vi blir glade for anbefalinger. Planen er slutten av januar/begynnelsen av februar, så vi kan bruke kunnskapen gjennom resten av vinteren. På forhånd takk!
 11. Tusen takk igjen! Bra betraktninger om tyngden!
 12. Tusen takk for innspill. Scarpa damemodell har jeg prøvd, de kan jo ha mange forskjellige, men den jeg prøvde var så vondt at det ble smertefullt etter 5 min i butikken. Backland-skoene var faktisk ikke så verst etter jeg hadde hatt de på en stund, men når jeg tok de av var det klemmerker alle veier på leggene. Men kan nok være brukbare etter de er varmet opp. Men jeg fikk prøve mannen min sine støvler etter at jeg hadde tatt av mine, og de var jo fantastiske å ha på. Dette er årets variant av denne: Fischer Travers TS toppturstøvel 19/20, unisex. Så utrolig lett på foten, men kan den da bli f
 13. Sliter med å finne egnede støvler. Har: # høy vrist #bred fot (ca. 100 mm) #markerte leggmuskler. Prøvde et par Scarpa-støvler hos Bull. De klemte og gjorde veldig vondt i støvelkanten (les: leggmuskel). Har nå hjemme et par Atomic Backland Expert, str. 25-25,5 om jeg har kjøpt på nett. Har normalt 39. Føltes som om leggen skulle knekke i det jeg presset de nedi. Men når jeg endelig klarte det, sitter de nok greit på foten, men med et ganske så godt press på vrista. Ytterst usikker på om jeg vil glede meg over flotte omgivelser med disse på. Noen som har tips
 14. Hei! Noen som har tips til solide, gode tynne ullsokker som ikke så lett sklir og klumper seg til å ha i fjellskoene nå som det er varmt?
 15. Må nok ha en mykere start ift beinet. Men kan være et bra sted å ta en god rast neste dag. Takk for tips
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.