Gå til innhold

hannaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! jeg er nybegynner innen Rando og skal kjøpe alt av utstyr, har dere tips? Hvilke ski synes dere er bra? Og støvler? Er jente, er relativt liten og slank (og svak🙈). Setter pris på alle svar ☺️
 2. Tusen takk for mange gode forslag! sunnmøre har vært en drøm lenge, men det var meldt så mye regn i helgen, så sparer det til bedre vær:)
 3. Takk! Skal sjekke ut utladalen:) troll og trolljegere hørtes spennende ut Hehe
 4. Takk for tips! Er det noen andre topper i samme område? Siden jeg har flere dager fri:)
 5. Hei! Jeg har noen dager høstferie; 12-15 oktober, og jeg ønsker å gå noen turer i fjellet. Helst fine topper med god utsikt:) det er jo ikke meldt supervær til helgen, men så lenge det ikke pøsregner skal det gå fint. Men har dere noen forslag til hvor det kan være fint nå? Er Jotunheimen bra? Eller Sunnmøre? Jeg ønsker å bo på samme sted fra onsdag kveld til søndag, en campinghytte eller lignende. Så toppene må være i grei avstand fra hverandre. jeg har bil så kan kjøre litt altså:) setter pris på forslag:)
 6. Tips til sovepose?

  Takk for tips:) jeg er 163 høy.
 7. Tips til sovepose?

  Jeg skal kjøpe min første ordentlige sovepose, og trenger litt tips i en jungel av mange produkter. Jeg er kvinne, 30 år, liten og lett, og fryser alltid. Har skjønt det sånn at man burde ha to minst to soveposer, en til vår/sommer/høst og en vinterpose? I så fall ønsker jeg da tips til begge deler, men helst 3-sesongs, da den kan brukes nå i høst. Det er litt viktig at den er lett, i tillegg til at den isolerer godt Setter pris på alle tips!
×