Gå til innhold
 • Bli medlem

hannaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om hannaa

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk! Skal kontakte dem:))
 2. Jeg bor i nærheten av Oslo, men har bil og kan kjøre hvor som helst:)
 3. Hei! jeg vil gjerne prøve randonee og ta nybegynnerkurs. Men jeg har litt angst, og tør ikke delta på kurs i gruppe. Derfor ønsker jeg privat instruktør. Så tør jeg kanskje å delta i gruppe etterhvert. Vet dere om noen som tilbyr dette? Evnt gode kursledere som jeg kan kontakte?
 4. Hei! jeg er nybegynner innen Rando og skal kjøpe alt av utstyr, har dere tips? Hvilke ski synes dere er bra? Og støvler? Er jente, er relativt liten og slank (og svak🙈). Setter pris på alle svar ☺️
 5. Tusen takk for mange gode forslag! sunnmøre har vært en drøm lenge, men det var meldt så mye regn i helgen, så sparer det til bedre vær:)
 6. Takk! Skal sjekke ut utladalen:) troll og trolljegere hørtes spennende ut Hehe
 7. Takk for tips! Er det noen andre topper i samme område? Siden jeg har flere dager fri:)
 8. Hei! Jeg har noen dager høstferie; 12-15 oktober, og jeg ønsker å gå noen turer i fjellet. Helst fine topper med god utsikt:) det er jo ikke meldt supervær til helgen, men så lenge det ikke pøsregner skal det gå fint. Men har dere noen forslag til hvor det kan være fint nå? Er Jotunheimen bra? Eller Sunnmøre? Jeg ønsker å bo på samme sted fra onsdag kveld til søndag, en campinghytte eller lignende. Så toppene må være i grei avstand fra hverandre. jeg har bil så kan kjøre litt altså:) setter pris på forslag:)
 9. Takk for tips:) jeg er 163 høy.
 10. Jeg skal kjøpe min første ordentlige sovepose, og trenger litt tips i en jungel av mange produkter. Jeg er kvinne, 30 år, liten og lett, og fryser alltid. Har skjønt det sånn at man burde ha to minst to soveposer, en til vår/sommer/høst og en vinterpose? I så fall ønsker jeg da tips til begge deler, men helst 3-sesongs, da den kan brukes nå i høst. Det er litt viktig at den er lett, i tillegg til at den isolerer godt Setter pris på alle tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.