Gå til innhold
  • Bli medlem

Albatross

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Albatross

  1. 👍Båndtvang er selvsagt. Hundene slippes aldri løs og de jager heller ikke. Men vi har noen dårlige erfaringer i møte med beskyttende kyr/sauer som har med seg kalv og lam. Så spørsmålet var bare om noen visste om en plass der vi kan gå uten å uroe husdyra;) Ellers så lar vi bare bikkjene være hjemme. Tur blir det uansett;) Bratte bakker er vi ikke redde for så vi finner oss nok en plass.
  2. Hei. Et av vårens store høydepunkt med telttur sammen med ungdommen nærmer seg. Og som vanlig så letes det med lupe for å finne turen som gir mestring og garanti for gjentakelse. Vi leter etter en tur på maks 1,5 timers gange, helst der vi kan nyte fjell og skog uten å treffe på naboen. Siden vi har med to hunder, der den ene er noe verbal av seg mot sau og kyr så prøver vi å finne et område som ikke brukes som beite for husdyr. ( og det er jammen meg ikke lett her på sør-vestlandet 😂). Alle tips mottas med takk;)
  3. Takk for svar begge to;) Fjell-vandring.net brukes hyppig her hos oss. Mye god info der. Mulig vi sjekker ut Madland. Røssdalen skal garantert bli besøkt en gang, men ryktene sier at for tiden er det myyyye folk der, og da forsvinner litt av sjarmen med hele naturopplevelsen for oss.
  4. Vi kjører safe og unngår alt av ild. Kiipt å sette fyr på skogen for en liten fisk( eller pølse om det ikke blir napp😬) Men forstår at det er ulik oppfatning av temaet. Tar meg en telefon til brannvesenet for nysgjerrighetend skyld . Blir nok fin tur uten varm mat også 😄
  5. Takk.😄Har sett på den og det ser helt supert ut! Jeg er ikke heilt stø på kart og kompass ennå så må ha en tur der jeg kan følge stien og øve meg/oss på kart og kompass underveis 😬 Googler meg opp og ned i mente, men tenkte at det er greit å høre med dere som har erfaring også.
  6. Har som drøm å få familien hekta på tur Har nå fått lokket ut Gubben og to ungdommer på 12 og 15 år neste helg. Noen som har en fin telttur de kan anbefale? Helst med et vann ved målet da minstemann elsker å fiske. Pga totalt bålforbud i Rogaland så drøyer vi stormkjøkkenet denne gang, så tips til god turmat som ikke krever oppvarming settes også pris på😍
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.