Gå til innhold
 • Bli medlem

staabre

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

staabre vant dagen sist 3. juni

staabre hadde mest likt innhold!

Om staabre

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tok en overnattingstur til Tunnsjøflyan denne uka. Fisk ble det også; to fine røyer på en drøy kilo pluss et par mindre ørreter må betegnes som godkjent fangst (slukfiske fra land). Jeg så ingen andre fiskere, så det virket som om at jeg hadde hele vannet for meg selv.
 2. You could try exploring Skjækra-Blåfjella national park.
 3. Politiet mener at en person som flyttet rundt på en selvlaget lavvo inne i nasjonalparken har brutt vernereglene. Se [Hidden Content] (bak betalingsmur). Har politiet rett her? (Får ikke lenken til å virke)
 4. Du kan kjøre til gården Tverråga noen få kilometer sør for Mosjøen. Derfra går det tydelig sti ca. ei mil vestover over Fjellskardet til Sørvassdalen. I dette området er det noen brukbare ørretvann, f.eks. Sørvatna (størrelse og kvalitet er best i det øverste vannet). Området ligger på statsgrunn.
 5. Siden du er på jakt etter stor ørret, foreslår jeg at du tar med kanoen til Namsvatnet (eller Vekteren) og dorger med wobbler. Fiskekort for Namsvatnet får du kjøpt på Røyrvik auto. Se fiskebørsen på visitborgefjell.com for å se innrapporterte fangster i år (og tidligere år). Et annet alternativ for sprek ungdom er å dra opp i Fiskløysdalen i Lierne; dit er det er ca. ei mil å gå.
 6. Da anbefales det at du drar til Skjækra-Blåfjella nasjonalpark. Der får du være i fred. Ta med fiskestanga. Det er også store, folketomme fjellområder på svensk side av nasjonalparken (Søsjø-fjella, Jovnevarie Sameby); her kan man finne mange ukjente naturperler.
 7. Dette området ligger i Røyrvik, ikke i Grong. Staldvika Utmarkslag selger fiskekort; kan kjøpes bl.a. på Skorovas samvirkelag. Pris kr. 150 for ett døgn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.