Jump to content

keningva

Aktiv medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About keningva

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oppland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanlig oppblåsbare blir veldig kalde, men det finnes endel oppblåsbare som er beregnet for kaldt vær og er isolerte. Disse egner seg veldig bra for vinterkulda. Men, punkteres disse er de ikke mye verdt, så det er greit å ha en backup eller lappesaker!
 2. 18,5-fot'ern er jo ikke akkurat noen drøm å padle alene, særlig ikke dersom det er litt vind i tillegg! Da trengs mye ballast for å holde retningen. Men, som godt lastet familieturkano og to padlere liker jeg den veldig godt. 16,5 utgaven hadde blitt for liten for oss når alle er med.
 3. En 18,t,5 fot Ally er veldig bra til ditt bruk. Vi er to voksne og tre (6,8,og 12 ) barn som bruker en slik, plass til alle + oppakning!
 4. Husk at du må inn i menyen på enheten for å velge batteritype, da tror jeg du blir kvitt dette problemet!
 5. Jeg har brukt Samsung B2710 som "fritidstelefon" en stund nå, og til prisen er dette en god telefon. Menyene er ikke så veldig tungvinne, og en telefon som skal brukes i skog og fjell sitter man heller ikke å blar i menyene dag ut og dag inn. Enkel å ringe med, relativt bra batteritid og tåler en støyt! Anbefales!
 6. keningva

  Ryddige barduner

  Det enkleste må være å feste en slags strikk i nærheten av bardunfestet dersom mulig, slik som det er på endel Helsport telt. Da kan du "kveile" opp bardunen og træ den inn i strikken - der sitter den trygt til neste gang du skal bruke teltet!
 7. Det ser ut som at ved mange kuldegrader beveger vannet seg mye pga den store temperaturforskjellen og det kalde vannet synker/varmere vann stiger. Ser det veldig tydelig når det er f.eks -20 grader og isen ikke har lagt seg. Da er det bølger på Randsfjorden selv om det er helt vindstille og disse hindrer isen i å legge seg. Når temperaturen stiger til f.eks -5, roer vannoverflaten seg betraktelig og RAndsfjorden ligger blank og stille. Da legger isen seg raskt. Samme i år som i fjor, det var en lang kuldeperiode uten at isen la seg, men så snart en mildere periode på en dag eller to kom så la isen seg.
 8. Har brukt dette limet på blant annet lavvo - tetting av hull etter glør osv - funker utmerket!!
 9. [quote= Å lære seg å bruke GPS belager seg i hovedsak til å slå den på og vente på at den sporer et tilstrekkelig antall satelitter, samt å skifte mellom koordinatsystemer som passer med kartet du bruker. Er ikke akkurat noe voodoo som må øves på regelmessig for at man skal bli "flink".
 10. keningva

  Camping telt

  Vi (familie på 2voksne og 3 barn) kjøpte et Outwell campingtelt for tre år siden. Veldig romslige og rimelige samt funksjonelle campingtelt. Ikke noe du bærer langt (tunge!), men veldig enkle å sette opp. Ypperlig som familie-camping-telt! Jakt & Friluft i Arendal fører endel modeller, sjekk: http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=24200 Ken
 11. Ikke helt enig i at 17-85 IS USM får generelt dårlige testresultater - 17-85 er et veldig godt allround-objektiv i sin prisklasse! Men, har du først investert i f.eks. Canon EOS 7D og skal bruke den litt "røft" kan det være lurt å tenke mot L-linser. Disse har en helt annen værtetting i tillegg til mye bedre optisk kvalitet! Bruker selv 17-85IS USM som ei "hverdagslinse" i tillegg til bl.a. 17-40L og 70-200L. Sjekk test her f.eks: http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_17-85_4-5p6_is_usm_c16/
 12. www.mec.ca Var innom der når jeg var i Canada - bra utvalg og bra priser! Krever at du er medlem (omtrent som COOP i norge), men det koster noen få dollar...
 13. Ser poenget ditt med en eventuell konkurs hos Saab, men dette blir nok aldri et problem. Reservedeler og service vil du i all overskuelig fremtid få tak i!! Solid, romsllige, sikre og gode biler
 14. .....og har du en Saab så vet du at den starter - og det blir veldig godt og varmt inne i kupeen også - om det så er 20 - 30 eller 35 minus grader!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy