Gå til innhold

Brian_D

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Brian_D

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en større lykt for navigering, bruker denne mest i leir og da funker den veldig bra.
 2. Ja, tenker jeg også. Reagerte også på at det var samme brenntid på både standardstyrke og maksstyrke.
 3. Jo det kan du sikkert. Vet ikke hvor stor 3 sesongsposen din er, men jeg hadde ihvertfall puttet vinterposen inni 3-sesongsposen. Da flytter du kondenseringspunktet ut i den tynnere posen og den tørker også fortere. Et annet viktig aspekt er om du har en dun eller fiberpose som 3 sesongspose. Haliten er i fiber så den holder varmen selv om den er fuktig av kondens.
 4. Hva med å kjøpe en Halite overbag og bruke den gamle soveposen i den? har ikke prøvd de selv men ser det er flere som skryter av de. https://www.hektapatur.no/sove-ute/soveposer/halite-overbag
 5. Billig buesag fra Biltema/ Jula funker utmerket! Strapper den bare på utsiden av sekken, så skjønner meg ikke på disse sammenleggbare som ikke gir lange drag pga utformingen. Vekt er det heller ikke noe å si på, veier godt under kiloen 👍🏼
 6. Så at XXL hadde salg på Petzl Tactikka som jeg har gode erfaringer med fra Forsvaret. Kjøpte først en som kostet 270,- på nett før jeg straks etterpå oppdaget at de solgte en annen tactikka som kostet 330,- Forskjellen var tilsynelatende at den rimeligste lykten var en 2018 modell med 250 lumen mens den dyrere var den nyeste modellen med 350 lumen. Tenkte at jeg får vel bare levere tilbake den gamle modellen siden den nye var sterkere. Men da jeg hentet pakkene så jeg det var en enorm forskjell på driftstid på lyktene, bare se på bildene! den nye dioden sluker strøm i forhold til den gamle ser det ut som. Er det vanlig at det er så store forskjeller på dioder? Nå vurderer jeg å beholde den gamle modellen, hvilken ville dere beholdt?
 7. Gode innspill. Ser at for eksempel på Fjellreven Abisko Dome og Keb Dome-teltene så har man mulighet for doble stenger. Keb har i tillegg sterkere duk (pluss noen andre forskjeller) men den tynnere duken til Abisko skal da i følge det dere sier holde mål med eventuelt doble stenger? Forutsetter da at Fjellreven har tenkt det samme som dere ellers blir jo doble stenger på Abiskoteltet bare en gimmick..
 8. Brian_D

  Hva ryker først?

  Et enkelt og unyansert spørsmål på en regnfull søndag: Hva ryker først i uvær: teltduken eller teltstengene? Hvis du hadde fått muligheten til å designe et nytt 4-sesongstelt hvor ville du lagt de ekstra grammene om du måtte velge, enten sterkere teltstenger eller sterkere teltduk?
 9. Kjøpte 12 flasker i dag på Obs Bygg til 200,- (16,67 per liter) Fyren bak kassen vurderte å fylle på bilen sin siden det er billigere enn å tanke på Bensinstasjonen ved siden av 😂
 10. Ser i denne tråden at det er mange som klager på at både Rab og Piteraq er utrolig skjøre og revner lett. Litt kjipt hvis beddingen plutselig revner på høyfjellet i dårlig vær.
 11. Enormt stor forskjell på vekten mellom Fjellpulken sine produkter og Rab/Piteraq! Hvordan er slitestyrken på disse lette kontra Fjellpulken? Hvis man legger til chairkit og separat teltpose på FP sleeper så kommer man fort opp i Spica-vekt..
 12. Fant denne gjennomgangen av Spicaen; https://www.tur1.net/2019/12/12/fjellpulken-sleeper-gjennomgang/ Mener det er et medlem her i forumet som har skrevet den? Noen plusser og minuser på utførelsen og løsningene men han har ikke skrevet så mye om vektfordelingen. Skal teste spicaen på en tur i mars, så får vi se hvordan vektfordelingen vil utarte seg!
 13. Noen som har erfaring med spicaen, eventuelt noen tanker sammenlignet med separat bedding og teltpose?
 14. Noen som har erfaring med Sea To Summit sin Ascent ACii sovepose? Hvordan er kvaliteten generelt på Sea to Summit sine soveposer? Hvordan er de målt opp mot for eksempel RAB sine tilsvarende poser? Har også sett på Neutrino 400 som er lettere men som ikke er like allsidig i mine øyne. Liker veldig god allsidigheten og glidelåsmulighetene på denne, tenker å bruke den som en 3 sesongspose. Med luftemulighetene så ser jeg for meg at den er fin å bruke både på de litt varmere dagene, samtidig som den fint tåler et par minus. Her er en gjennomgang av posen:
 15. Kjøpte meg et par Åsnes Gamme-ski for en tid tilbake og har lagt merke til at jeg har to kortfellefester på hver ski. Har ikke sett dette på andre Gamme eller Åsnesski. Noen som vet hvorfor jeg har det? Er det prototyper? Noen fordeler?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.