Gå til innhold
 • Bli medlem

Måsan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Måsan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ble veldig inspirert av denne tråden om kvistbrennere. Vurderer å anskaffe en Solo Stove Titan. Noen som kan dele noen erfaringer om hvordan denne brenneren egner seg til å «varme seg på» i kaldt vær, i tillegg til å koke/lage mat. Brenneren virker å ha en veldig effektiv forbrenning og jeg lurer derfor på om den avgir strålevarme nok til å konkurere med et tilsvarende bål. Ha meg unnskyldt hvis dette har vært oppe tidligere. I så fall takknemlig for link.
 2. God ide’. Se opp for gnist da 🤓.
 3. Forventer jo normalt strenge krav til holdbarhet på flasker/embalasje med slikt innhold. MEN om det holder for mer krevende turbruk er jo noe annet. Interessant å høre deres erfaringer.
 4. Kjøper alkylatbensin på Biltema til primusene (etter tips på forumet). Fungerer utmerket. Noen som har erfaring med holdbarheten til selve flasken i felt? Er den tett, tåler den støt, kulde etc? Digg å kunne slippe omfylling og ekstra flasker.
 5. Enig, kan bli litt mye lyd. Takk for svar
 6. Takk for svar, Snorrel! Ok, mao. ikke noe umiddelbar frykt for at «lamellene» på toppen må renses/tas av da... Har fyrt litt med MSR XGK og Optimus Polaris også. Ikke noe opplevelse av at sot-problemet har vært et tema (så flakvis). Synes jo litt av oppsiden med bensinbrenner er jo den enkle forvarmingen, nettopp med bensinen. Vel, er vel som ellers i livet, man får ikke alt.
 7. Fersk på dette inspirerende forumet her, drister meg likevel uttpå. Har nylig anskaffet en MSR WhisperLite Universal og har i den forbindelse to spørsmål jeg lurer om noen der ute kan hjelpe meg med. På toppen av min brenner sitter det en umbrako-skrue. Hvordan få løs den med det medfølgende verktøyet? Ser av bilder på «nettet» at bl. a. stjerneskrue er benyttet. Har jo umbrako-nøkler, men hvorfor benyttes ikke en «vanlig» skrue som kan brukes med MSR-verktøyet? Ved bruk av renset bensin (Primus) danner det seg sorte flak med sot under brennerhodet som ender opp med å løsne o
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.