Gå til innhold
  • Bli medlem

A-Lengfelder

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om A-Lengfelder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Såvidt jeg har forstått er det unisex, flere av bildene de bruker er også av damer. Send en mail til de om ikke størrelsesguiden gir svar
  2. Jeg bruker Ravnø's Sabotør-bukse selv, den er helt uten streach og bruker kevlar i rompe, skritt og nederst ved beina. Mener også Vagabond-buksa har det samme.
  3. Årsaken til at f.eks. Andersson og Nitecore sine powerbanker jevnt over fungerer godt i kulde handler om typen batteri som brukes. Disse som er lenket til bruker lithium-polymer, og ikke lithium-ion slik som mobiltelefoner og de fleste andre powerbanker gjør. Her er en liten oversikt over forskjellene; Lithium-ion (Li-ion) Lithium-polymer (LiPo) Energy density High energy density Slightly higher energy density Aging Lose capacity over time even when not in use Shorter lifespan Explotion risk Likely to explode when overcharged Safer from exploding Price Low cost Expensive Charging duration Longer charge Comparatively shorter charge Size Slighlty big and thick Compact Weight Little heavy Lightweight
  4. Om noen har den fra 1998 å avse, ønsker jeg gjerne å kjøpe den av deg (Om du ser dette lang tid etter inlegget, er det fortsatt akutelt) Jeg har lånt den på biblitioteket, og kan bekrefte at det er en fantastisk bok som tar for seg langt mer enn fjellklatring. Dette er Norsk kulturhistorie pakket inn i fjellturer.
  5. Jeg tror en god mellomting kan være en Gapahuk fra Magasinet, jeg øyner en slik for de gangene jeg ikke ønsker å bruke hengekøye, eller når det er upraktisk. Veier mindre enn hengekøye+tarp også enkelte av de.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.