Gå til innhold

Vandrefalken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  187
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Vandrefalken vant dagen sist 12. juni 2019

Vandrefalken hadde mest likt innhold!

Om Vandrefalken

Nylige profilbesøk

1 179 profilvisninger
 1. Nettet som @Fomle nevner er veldig likt dette nettet som Hammocking selger, jeg har det samme, men kjøpte det til ca halv pris på Magasinet, meeeeen der finner jeg det ikke lenger. Er veldig lite varer på butikken for tiden, andre som har lagt merke til det? Åpningen er horisontal istedet for vertikal, på det som ble nevnt over. Har ikke fått prøvd det i mye knott, men virker så langt veldig bra. Liker størrelsen og romsligheten. Bruker det på mørelina til selve køya i stedet for egen ridgeline, evnt. kan det klippes på rideline'n til tarpen. Tar mer plass enn slike som er mer tilpassa selve køya, og er litt mer knot enn integrerte, men alt har sine fordeler og ulemper vil jeg påstå.
 2. Abisko Dome 2, asymmetriske innganger, kvalitetsmaterialer, svært gjennomtenkte lufteløsninger, god plass i innertelt og absider +++
 3. Er det denne? Dovrefjell Sweet Dreams tarp til hengekøye? Mulig den er asymmetrisk (parallellogram), er vanskelig å se (pluss de har den ikke på nettsiden per nå når jeg søker), men 1,6m x 2,5m er det jeg finner, og når den henges opp over hengekøye så vil det dekke asymmetrisk. Mulig den ikke er laget for å brukes "firkantet", som f.eks gapahuk/levegg. Man kan nok gjøre det, men den er da forskjøvet, altså et parallellogram. Tipper den er sydd slik, at man bruker de to endene som er nærmest hverandre til å henge den opp, så spenner man ned de to som er lengst i fra, for å få mer dekke nedover fra vind/regn. Men her kan man nok velge.
 4. Gi meg beskjed om hva han sier!
 5. Interessant! Var ikke så mye info og bilder på teltene, men de har jo Phreeranger som ligner (Double) Rainbow til Tarptent (også i DCF), samt et telt som er litt Unna-aktig da i DCF, som jeg må si jeg synes så spennende ut.
 6. Bonfus selger DCF telt for 1 og 2 personer som benytter f.eks da gåstaver. Men de har så vidt meg kjent satt ting på vent frem til Covid-19 situasjonen bedrer seg, også fordi mye av produksjonen enten foregår, eller foregikk, i Nord-Italia. Men du kan jo alltids høre med dem om de skulle ha noe liggende her i Norge?
 7. Slik bruker jeg kvistbrenner til dagens middag, som skal stekes på rist. Sitter på et berg ved vannet og har i tillegg vannflaske klar. 😅 Er ikke mye glør som flyr fra denne nei. De ligger trygt nedi og griller pølsene.
 8. Har hatt Comfort plus insulated, men det har kjæresten nå. Det var også uhyre enkelt å regulere osv, sov også godt på dette, men biiiiittelitt bedre på det andre. Men det er meg! Har sovet gode netter på comfort plus insulated, og det gjør dama og I tillegg er det varmere. I tillegg er jeg litt overtenker, så jeg likte det at underlaget er horisontalt delt og blåses opp på både under- og overside. Så om det går hull så har du halve underlaget igjen om du ikke skulle våkne av at du ligger flatt og kaldt 😛
 9. 75l er et bra utgangspunkt når man er i starten med friluftslivet og overnattinger Sekken er og kjempegod, men anbefaler at du prøver den om du har mulighet. Med pakke-erfaring over tid, og med hva enn utstyr du ellers har, vil du innse om du alltid pakker fult, eller 'alltid' har mer plass igjen (men tank da på vinterturer). Alt kommer med erfaring. Noen blir aldri ferdige, som meg. i tillegg har sekken mange gode løsninger, som topplokk som kan monteres fremme (sikkert greit om du har utstyr du vil ha lett tilgjengelig i den), god ramme, gode lommer. Lykke til!
 10. Enig med overnevnte, liggekomforten er helt fantastisk (blåser helt opp, så justerer jeg litt ENKELT med ventilen). Sover bedre på dette enn noe annet jeg har hatt. Passer ypperlig vår/sommer/høst. Litt avhengig av pose du har og hva nå enn. Men meget fornøyd. Hatt det siden i fjor vår eller no, på samtlige turer etter anskaffelse.
 11. Jepp! Bruker min Titan fra alt til oppkok av vann, steking og annen middagsmat, småkok (type gryterett o.l med gode glør), til grill og stek rett i varmen fra brenneren. Har også hatt alkoholbrenner i den, men ikke ofte. Liker den kjempegodt, og man kan alltids pakke litt småsaker i den, så den ikke "tar så mye plass". Primusen er som regel med om jeg er usikker uansett.
 12. Har hatt Lite modellen og den fungerer bra den 😊 ga den til min bror etter en stund og kjøpte Titan modellen heller. Liker denne bedre selv, men begge to er av kvalitet. 😊👍 Må si at jeg liker måten disse brenner på, og ikke minst at de er solide i et lukket system, kontra "flat pack stoves", som ofte er veldig åpne og utsatt for vind, føler jeg. Det jeg har brukt har jeg ikke følt meg like trygge med, mtp brann, enn Solo Stove designet. MEN, det er meg, mulig jeg er litt overtenkende, men sånn er det nå.
 13. Hei hei og velkommen! Bor i Rogaland, nærmere sagt Ryfylke, selv, og det er mye fint rundt omkring ja! Alt avhengig av hvor langt du kan/er villig til å reise, men også i disse tider som man har nå, sånn på sånn generelt grunnlag så kan du ta en kikk her i første omgang, da det var en annen person som spurte om akkurat det samme nå nylig. Flere tips der! Lykke til og god tur.
 14. DD Hammocks Underquilt / Underblanket, veier rett under kiloen og skal gå mot minus 5, står det. Har bestilt den selv men ikke prøvd enda. Har også mange hemper langs sidene for festing til køya o.l. Følger med 8 mini karabin kroker og strikker. Jeg kjøpte den siste som bikeshop.no hadde, så mulig du må sjekke andre sider, men vekt, volum og størrelse ser bra ut for min bruk. Dersom målet er lenger ned enn minus 5 kan man kombinere med et underlag? Og ikke minst prisen: 749,- skal godt gjøres å finne billigere til den komforten og funksjonene (av det jeg fant.)
 15. Mange gode tips her allerede, stemmer også for dem. Har ikke gått alle selv, men flere er gode å begynne med, spesielt også for "kosen". I tillegg vil jeg legge til Brekketjørna ved Gåsavann, her er det knallfint for all slags camping og selve turen er i lett terreng. Dvs du følger ruta fra parkeringsplassen og går ut der den stikker ut til høyre med Brekketjørna, og fortsetter litt til "rundt", med klokka, kanonfine plasser å ligge i "åpen" skog med vannet der. Så om været er der, er det veldig fint.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.