Gå til innhold

Vandrefalken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vandrefalken

Nylige profilbesøk

693 profilvisninger
 1. Vandrefalken

  smal bålrist

  Er diverse varianter av det som @Espen Ørud nevner, men mulig du sikter til en slik en, enkel og billig fra bl.a. XXL.
 2. Vandrefalken

  Ønskes kjøpt Clas Ohlson skrin

  Har for øyeblikket ikke tid til å gå gjennom alle for å sjekke mål opp mot målene på boksen du nevner, men vil slukbokser fra f.eks Skittfiske være egnet? Nevner det i hvert fall.
 3. Vandrefalken

  Macaroni&Cheese

  Nei! Men stod å kikka på dette senest for ett par timer siden i butikken, haha. Har ikke hatt Mac n Cheese på maaaange år, spent på hva folks erfaring med dette som noe å ha med på tur er, og hva de evnt legger til det.
 4. Vandrefalken

  Hva har du kjøpt nå!

  Grattulerer! Du har til med fått en versjon som ikke er tilgjengelig lenger, og som er mer slitesterk .85 tykkelse på selve teltet. Håper du får mye glede av det du kjøpte.
 5. Vandrefalken

  En gapahuk til ettertanke

  Den der likte jeg! Takk
 6. Så hyggelig! Han hadde samme oppsett som meg, og utrolig lei seg for at ting har gått som det har. Håper det var noen her som får nytten og ikke minst gleden av det!
 7. For de som ser etter teltet så er det allerede blitt solgt, det var et MLD Solomid XL i .85 camo dyneema composite + innertelt med .5 dyneema composite bunn. Så de som ser dette i tittelen og trykker for å lete kan nå slippe det. Gjenværende tur-relaterte gjenstander er: 3x Fjällräven hatter LED Lensor SEO 7R hodelykt Helle Utvær kniv Brunton Echo Zoom kikkert 10-30x21 monocular Stormberg Gutulia turbukse, Herre, Strl: M, Dusty Olive Kestrel 3500 Værmåler MSR PocketRocket 2
 8. Jeg legger ut denne på vegne av en bekjent som ikke er medlem i forumet, men som skal flytte og må se seg nødt til å skille lag med mange av sine tur-relaterte ting, blandt annet. Mye varer av kvalitet der, så sjekk denne Finn.no linken for oversikt over alt han legger ut. Håper dette er ok! Ta kontakt med ham via Finn, jeg kan slette / markere denne som "slettes" etter noen dager dersom dere ønsker det.
 9. Vandrefalken

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Jeg landa til slutt på et Panasonic Lumix FZ300, da det er vann og støvtett, samt har god zoom rekkevidde uten ekstra pjatt. Men det er meg, leg liker bildene jeg produserer og ikke minst video, i tillegg til at det har mic-inngang. Ligner på et DSLR, men kan ikke bytte objektiv på det. Så litt større enn vanlig "kompakt-kamera", men zoom'en er good og den merket jeg behovet for, mtp hva jeg ønsket å ta bilder av/filme når er på tur.
 10. En tråd om "produkter som ikke holdt mål, og hvorfor" kunne vert interessant å se. Det blir jo en slags erfaringstråd som er mer samlet, i stedet for å lage individuelle tråder, men hvordan dette utvikler seg i praksis er noe annet. Om det blir for mye diskusjon i tråden så blir det litt mot sin hensikt av hva jeg ser for meg, men en tråd hvor terskelen for å dele (negative) erfaringer er lav, er derimot spennende. Mulig en positiv tråd også hadde vert på sin plass som motstykke, haha.
 11. Vandrefalken

  Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte meg rett og slett en Biolite Headlamp m/ gratis lys/lyktpose(?), hva nå enn det kalles. 😛 Liker Biolite sine produkter, har både PowerLight Mini og SunLight fra dem, og de synes jeg er helt topp. Liker når ting er USB-ladbart, men det er meg Skal til USA i Desember og de har levering da på Kickstarter kampanjen for headlamp'en, så får den posten der jeg skal bo da. Gleder meg.
 12. Vandrefalken

  Gode, vanntette fjellvotter

  Hei! Så lenge vi snakker om kun votter, og ikke andre alternativer, så har jeg kun erfaring med Pinewood Arctic Jaktvante i ruskende vær og mye snø/regn og kulde. Disse har på de 1-2 åra jeg har brukt dem (i sesonger hvor de ikke ble for varme) fungert helt utmerket. Og ja, de er varme. Men da er de også veldig gode om du trenger god varme osv om du ikke er i mye aktivitet i perioder. Til andre perioder har jeg fingerhansker (uten tupper) som jeg evnt. tar skinnhansker over, dersom sistnevnte ikke er varme nok. Men det er meg og mine behov, er sikkert mange her som har mange gode erfaringer med andre sorter.
 13. Vandrefalken

  Hva har du kjøpt nå!

  Nå har jeg gått på den samme gamle blemma hvor jeg "sparer" på tabs i nettleseren over lengre tid og luker vekk ting her og der som jeg sikkert ikke trenger, men plutselig så legger jeg merke til dem igjen, og da blir "selvsagt" mer enn én bestilt når jeg først begynner. Huff Så nå som jeg trengte ny barbermaskin og bestilte Philips OneBlade Pro Måtte jeg selvsagt også kjøpe Hultafors Trekkers Little Helper Men sist og ikke minst, stortromma denne gang, Gjöra hansker og leather wax fra Crud i Sverige. Disse gleder jeg meg veeeldig til å bruke!
 14. Vandrefalken

  Revolusjonerende ryggsekk?

  Så videoen og litt sånt her forleden dag, og først ble jeg litt "Ha! Kult! Dette virket jo spennende, alltid gøy med nye designelementer" men det ble fort til "Hmmm.. hvor lenge holder det? Hvor utsatt er det for å ta med seg på tur i skau og drittvær? Hvor lett er mekanismen å vedlikeholde om noe skjer? Fikse på tur? Lager det mye lyd?" Det er absolutte ting jeg må ha gode svar på før jeg kunne vurdert det til tur-bruk, men sånn " i hverdagen", gitt at det funker såpass bra, ser jeg et større argument for. Der står jeg foreløpig. 😂
 15. Vandrefalken

  Anorakk eller jakke?

  I Januar i år klarte jeg ikke holde meg lenger, tilbudene var der og klesgodtgjørelsen på jobb var fornyet, så da ble det et helt sett med klær fra Amundsen Sports. Deriblant Amundsen Peak Anorak ilag med knickers, gamasjer og sokker. Jeg har så vidt jeg husker gått vekk fra all form for Goretex eller liknende, i alt av klær og sko. Alltid likt å kle meg lagvis, og dette virket til å treffe midt der jeg ønsket det; relativt tynt ytterlag som var vind- og vanntett, men samtidig pustet veldig bra. I tillegg har den en veldig god hette, noe jeg ikke alltid kan si når regnet styrter. Uansett; jeg hadde en anorakk før dette som var litt mer knotet å ta av, og det blir en vanesak, men på Peak Anorak'en har man to glidelåser langs hele venstresiden. Den ene for å åpne for lufting under armen, likt høyresiden, og den andre for å gjøre av/påkledning betraktelig mindre knotete. Den har også en knapp ved kanten, enten for "låsing" eller som lås om man vil lufte langs hele/deler av siden. I tillegg har anorakken 3 snølåser mot knickersen (eller andre klær med f.eks beltefester). Jeg liker å ha en god lomme i front slik de fleste anorakker har, spesielt sammen med en sekk på ryggen! Men alt er en vanesak. Selve stoffet og materialet i anorakken (likt resten av settet) er helt fenomenal, og jeg har brukt anorakken desidert mest så langt, selv om jeg bruker alt så ofte jeg kan, fra snøvær til regn og diverse. Det handler nok litt om nostalgi også dette her, men sånn er det bare.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.