Gå til innhold

Vandrefalken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  153
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Vandrefalken vant dagen sist Juni 12

Vandrefalken hadde mest likt innhold!

Om Vandrefalken

Nylige profilbesøk

966 profilvisninger
 1. Var det som gjorde at jeg kjøpte dem. 😅 De ser knallbra ut i person, har godt grep (både for fingre og mat), samt gjenbruks så det holder. Veldig fornøyd, men jeg kjøpte dem for rundt 5 år siden og var opprinnelig fra en kickstarter, fra Inspirs Design. Ikke husker jeg pris, og jeg vet de lager en del andre ting som fløyter, penner, briller og mye mer i titanium osv. Knall flinke og digger designet deres, men det er blitt dyrere med åra. Så sjekk ut på egen "risiko". 😂
 2. Der har jeg disse! Merker at jeg nyter maten mer og blir mer 'mett' også, ikke dumt 😂 vet jeg fort kan overspise til tider.
 3. Her får du mye for pengene vil jeg påstå. Både stanga og snella er brukbar, samt at du får noe som tåler litt mer å pakke den i med på kjøpet. Har det selv og kun testet det noen ganger med lett slukfiske i vann. 👍 Og til prisen så gjør det ikke noe om man går over til noe annet senere.
 4. Lifesystems sitt hodenett har funka for meg i hvert fall Bonus er at det er stort nok til å bruke med hatt under, som holder det borte fra ansiktet. Kosta en hundrelapp eller to sist jeg kjøpte (til dama.) Men fins flere andre der ute, bl.a Sea To Summit sitt, som har enda flere hull per cm/2.
 5. Tror mye av 'problemene' ligger i hva man forventer av noe man kjøper, etter å ha sett andre bruke det f.eks da på tur, siden det er turutstyr det handler om. Man ser gjerne bilder, videoer, leser erfaringer osv, og blir fanget av idéen av hva man kan oppleve "om man bare hadde det samme". Er jo bare å se på det å kunne ta et bra bilde i seg selv. Mange som kjøper kamera, telefon osv osv i håp om å lage sine egne versjoner at det man har sett tidligere, men som kjapt finner ut at de ikke eier egenskapen (ennå), og gir opp og selger det. :P Jeg skal ærlig innrømme at jeg har kjøpt flere ting gjennom livet, ikke bare tur-relaterte, hvor det ligger en viss forventning til hvordan 'ting kommer til å bli'. Kjenner jo igjen atferden der, og mange undersøker nok ikke nok hva det evnt innebærer i praksis, og ender opp med en opplevelse som ikke svarer til forventingene med hva som ble kjøpt. Forventninger til utstyr er både bra og ikke så bra, føler jeg. Det er positivt og vite hva man vil ha, hva man ønsker, og lande på noe man er tilfreds med. Men det er nettopp det, å lande. Å være fornøyd. Det er ikke alltid like lett. Og der ligger forskjellen; hva man forventer rent teknisk sett av utsyr, og hva man forventer av opplevelse med utstyret. Er nok mange bomkjøp som kommer fra mangel på erfaring, og man vil ha erfaring, men det jages etter det perfekte bildet (øyeblikket, eller hva nå enn), og man ser ikke alt det andre det innebærer. Men av og til er det bare sånn at utstyret man prøver ikke passer en som person i lengden, uansett hvor mye man ikke skulle ønske at man gjorde et bomkjøp. Folk er forskjellige, og heldigvis for det.
 6. Link til test på Dinside TL:DR Stormberg Liaheia Karakter: 4 Haglöfs Rugged Flex Karakter: 4 Bergans Breheimen Softshell Karakter: 5 Fjällraven Abisko Lite Trekking Karakter: 5 Lundhags Ramse Karakter: 5 og Best i Test Noen som har erfaring med noen av disse og kjenner seg igjen i erfaringene gjort i testene, evnt. har noe å legge til?
 7. Se her (6:17) i videoen, men tror den begynner der m/ linken her. Der viser han hvordan man justerer. Det er riktig nok ikke like tykt og polstret som resten av beltet, men det er mer enn bare stramme-delen. Edit: oppdaterte linken.
 8. @Gittiamo Jeg har herremodellen av LA modellen, den som kom nå 'nylig', så ja det er de nye versjonene som er 65:85 (herre) og 60:80 (dame). Synes sekken og dens løsninger er fantastisk, det må jeg bare få si sånn til å begynne med. Og jeg ser den at det kan være kort rundt magen, med polstring, for man kan forlenge selve delen av magebelte som lommen henger på, videre rundt for å få mer dekke, det har jeg gjort selv i hvert fall. Ble merkbart bedre da. Digger lommene, åpningene og topplokks-sekken ++. Helt kanon.
 9. Stilig, gleder meg til å høre mer Selv har jeg en Amundsen Peak anorakk som jeg har hatt i snart 2 år nå, i alle sesonger forruten når sola steiker som nå om dagen Knallbra synes jeg, har ikke lommer annet enn stor brystlomme, og en liten på armen, men det gjør meg ikke noe heller Glidelås langs siden, både for av/på men også for lufting, samt under ermene (toveis glidelåser på begge sider), samt veldig god hette! Så langt har stoffet stått imot 1 1/2 år i barnehage og egen tur bruk osv osv. Var heldig med et tilbud på den, men uhyre interessert i hvordan Ventile o.l. fungerer
 10. Tar jeg feil med å si at "sekk for pulk" som oftest innebærer et feste, altså disse metall-ringene som er på hoftebeltet? Dersom det ikke er så viktig med utvendige lommer på sekken (slik den du viser til ikke har så mye av), men du fremdeles vil ha mulighet til å dra pulk, har Klättermusen også sekker i denne sjangeren. Dvs flere av modellene har pulkfeste, og tåler vær og vind bra, og er laget av bra materialer. Dette kommer av egen erfaring med noen av dem. Hvor vidt dem står av seg selv på flat bakke tør jeg ikke svare på, og er som regel avhengig av hvordan man pakker sekken. :) Et alternativ dersom pris ikke er noe hinder, kan være Fjällraven sin Stubben sekk, den er for så vidt bare 27 liter, men du kan kjøpe lommer som festes på sidene, som er 6 liter hver. Der bør kunne stå bra, i og med at den også har en sitteplate i toppen. :) De leverer også veldig bra kvalitet, og denne er laget i knallsterkt material, som også kan vokses (veldig lett prosess med f.eks hårføner), som gjør den enda mer slitesterk, skitt avvisende og mer vanntett, dersom dette er et krav til sekkes egenskaper. Vil også si at de har meget god kundeservice og garanti dersom noe skulle skje med produktet. :)
 11. Som @aico linket til, leste jeg også. Kjenner jeg får avsmak i munnen av slike holdninger. Fra i dag, e24. Konkurranse er bra, men slike verdier holder jeg meg glatt unna.
 12. Vandrefalken

  Anmarsjsko?

  Fjellsport skriver i hvert fall dette: "Approachsko eller anmarsjsko er perfekt for terreng som varierer mellom bratt gange og lett klatring"
 13. Dersom du er åpen for noe ikke mange ser på her inne, så kan jeg anbefale Klättermusen Gnå 33 personlig. Denne bruker jeg til "alt" som ikke krever større sekk. Men det er jo smak og behag det kommer ned til. Her er mesteparten av volumet i ett rom, med to små glidelås-lommer på innsiden og ett rom til f.eks laptop, i ryggen på innsiden, polstret. Kan åpnes godt opp med glidelåsen som går på skrå over hele lengden, har mange festepunkter, bygget og forsterket av gode materialer, bærer bra og tåler litt regn i tillegg uten noe regntrekk. Kan evnt. kjøpes utenom dersom du ønsker det. Dersom ikke 30L er for lite, har jeg kikket litt på Fjällräven Keb Hike 30, som et mulig alternativ. Om du klarer å benytte disse med alt du pleier å ha med deg på flere dagers turer tør jeg ikke si. Men ta en kikk.
 14. Er stygt redd for at jeg kommer til å kikke myyyye på dette i tiden fremover når ny info/videoer og pris evnt måtte komme. 😅 Satt tilfeldigvis å så på liknende telt/løsninger selv, mesh telt med tarp over osv osv. Og så dukker dette opp som svar fra himmelen! Aiaiai 🤣😋
 15. Kort video som viser teltet i litt forskjellige konfigurasjoner.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.