Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjørn Gustum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørn Gustum

 • Bursdag 24. september

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk! Har ingen blogg, men vil legge ut så mye jeg kan på Instagram: pct_norseman
 2. Here we go! Da blir det SOBO (southbound) fra Canada til Mexico, ca 4 300 km. Flyr til Seattle 27. juni. Blir i byen noen dager, handler inn det siste av utstyr og proviant og setter kursen for den vanvittig vakre fjellkjeden Northern Cascades i Washington. Siden det ikke er lov å entre USA fra Canada via PCT, må man starte ved Hart’s Pass i WA, gå ca 4 mil nordover til den canadiske grensen, for så endelig å begynne ferden sørover.
 3. Ja, vi «snakket» jo om JMT for litt siden, gleder meg stort! Ikke lenge til du starter nå...
 4. Da blir det motsatt vei av det som er vanlig. Har bestemt meg for en såkalt southbound hike, fra Canada til Mexico. PCT long distance permit er i boks, har avtalt visa-intervju på ambassaden og flybillett er bestilt. 27 juni flyr jeg til Seattle. Bruker noen dager i byen, kjøper inn det siste og begir meg opp i spektakulære Northern Cascades, fjellkjeden i nordre Washington.
 5. Egentlig ikke, er stort sett en formalitet. Intet problem overhodet å få permit, men folk stresser unødig mye med startdatoen. Hvis man ikke er litt fleksibel med startdato, kan det være vanskelig å få akkurat den dagen man ønsker seg, ettersom de mest populære datoene forsvinner raskt når de legges ut (midten av april feks). Det er max 50 permits per dag, 35 ble lagt ut 1. nov, de resterende 15 legges ut i januar. En long distance permit (mer enn 500 miles), er for at man skal slippe mange ulike permits for de ulike områdene underveis. Det er jo ingen som står og sjekker dette ved start. Fler
 6. Finfin video fra et område jeg kjenner som min egen lomme. Gleder meg til del 2!
 7. Takk, Teedjay. Virker som Gina og Silje var blant mindretallet som ikke skippet the Sierra i år, det er utrolig kult👍🏻 2017 var jo et av de vanskeligste årene noensinne på PCT, The Year of Fire and Ice som det har blitt kalt. Ser ut som de har hatt en utrolig tur! 😁
 8. Ja, gleder meg noe veldig, Ola, tror det blir helt magisk. Det er noe du bare må gjøre:) Jeg gjør ikke noe spesielt av opptrening nå, gjør som jeg alltid har gjort; trener mye styrke og går veldig mye. I tillegg er jeg på en fjelltur av og til. Kommer til å bytte ut noe av styrketreningen med noe mer løping når det nærmer seg. Blir vel også noen flere turer på ski enn normalt i vinter. Er ikke bekymret for det fysiske, man får uansett «trail legs»etter noen uker på tur. Forbereder meg mer mentalt på det å være på tur så lenge. Feks det å miste motivasjonen underveis, at det å tilbak
 9. Varmt og tørt ja, ikke overraskende. Så utrolig spennende at du skal gå AT i 2018! Når regner du med å starte, april? Nobo? Jeg går nok for Mountain Hardwear Ghost UL 2 person. Velger 2 person for litt ekstra plass (spesielt i regn), dessuten minimal vektforskjell fra 1 p. Fått det anbefalt av en erfaren PCT hiker som brukte 1 person på sin første thru-hike. Hvor mye koster Duplex?
 10. Var det i sommer du gikk paddelunde? Regner med at du stort sett hadde sol og bra vær i så fall...eller? Er tross alt California hehe. Betalte du på overskuddslageret eller kunne dere bare plukke fritt? Og ikke minst, så du bjørn?
 11. Herlig, høres like vakkert ut som jeg har inntrykk av! 😁 Når du sier overskuddslagrene; mener du da resupply som ikke er plukket opp av hikers?
 12. Ja, John Muir Trail følger jo Pacific Crest Trail i 27 mil og regnes av mange som et høydepunkt og kanskje noe av det vakreste på hele PCT. Høres jo fantastisk ut, hvordan var turen?
 13. Bjørn Gustum

  Bjørn Gustum

 14. Hello! Jeg har tenkt å gå hele PCT i 2018. Noen som vurderer det samme, deler av den eller hele?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.