Gå til innhold
  • Bli medlem

Elliie

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Neutral

Om Elliie

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hva med fotposene til forsvaret? Noen med erfaringer?
  2. Jeg tror ikke NRK "forskjønner ER". En annen ting er at det trolig finnes store forskjeller på medlemmene internt i ER, noen enkelt personer går enda lenger enn resten. Kan være ER også ser litt annerledes på ting enn gjennomsnittet av oss ; " er kulturminner verdt noe hvis jorda ikke består ?".
  3. Jeg ønsker også Extinction Rebellion velkommen. Det denne gruppa gjør, er kanskje den rette måten å" vekke opp" folk på. Politikere og de fleste journalister fremstiller miljøaktivister på en fiendtlig og skammelig måte, etter min mening. De blir ofte fremstilt og omtalt om hva de gjør når de demonstrerer/ protesterer, mens HVORFOR de gjør dette i hvert enkelt tilfelle, utdypes sjelden godt nok. Jeg husker Erna Solberg ble spurt om en sak rundt Greta Thunbergs demonstrasjon, som fant sted utenfor bygget hvor alle verdens land skulle bli enige om en klimaplan, og hun svarte bare at " Greta burde komme seg tilbake på skolebenken". Slike utspill øker min generelle politikerforakt da jeg synes det minner mest om å ta " mann fremfor ball". Tilavarende ovennevnte eksempler synes jeg det bare blir flere og flere a blant politikere. Forstår ikke politikere alvoret??????
  4. 2 konkrete anbefalinger; Klattermusen Tor 100 liter, Klattermusen har også mindre sekker, hvis du synes 100 liter er for mye. Gregory denali, les om rygglengde på nettsiden, tror du er en medium utifra det du skriver. Fantastisk sekk. Min erfaring er at uansett om du skal på 2 dagers tur eller ukes tur, blir det nesten samme pakkbehov, og derfor tror jeg det er lurt med 100 liter sekk først som sist.
  5. Hvis du ikke tåler at NRK viser en plakat med "Extention Rebellion" , vil jeg tro det er mange humper på din vei i livet. Nrk prøver vel bare å vise de fleste sider av saken, det bør man tåle synes jeg.
  6. I dag står det en grusom artikkel fra ett kraftverk i Agder som kverner fisk, ørret og den rødlistede ålen. Nettavis NRK. Grenseløs hærverk mot norsk natur.
  7. Kanskje det hadde hjulpet om alle skrudde ned sitt forbruk kraftig og at politikere reverserte den økende " økonomiske veksten ".
  8. Med de siste 10 års avsløringer i norsk politikk har de mistet min tillit, uansett parti. At naturen og dyrelivet skulle bli en sååå stor taper, er nitrist. Hva kan vi gjøre, vi som er intresert i friluftsliv?
  9. Fint program , som dessverre viser grove overgrep mot norsk natur og dyreliv. Hvordan kan dette skje? Jeg er virkelig bekymret!
  10. Klattermusen har flere bukser som kan være aktuelle. Njord, Brage mm
  11. Elliie

    Valp i pulk

    Ta pulken inn i stua. Retrivere elsker mat. Ved å la hunden få maten sin, godbiter og leker oppe i pulken, vil pulken bli ett positivt sted å være. Etter 1 uke med trening inne tar du pulken på utsiden av huset/ boligen og gir valpen maten, godbiter og leker oppe i pulken. Trinn tre, etter ytterligere 1 uke med trening utendørs er å gi valpen mat/ godbiter oppe i pulken og begyne å dra den noen meter med hunden oppe i. Sørg for at hunden er sulten når den får sin mat i pulken. Denne metoden krever tid, men metoden er en relativt sikker måte hva gjelder tilvenning. Tilsvarende metode hva gjelder bilkjøring, kanotilvenning, telt mm. Bruk 11 åringen i tillegg hvis nødvendig. Husk ett godt liggeunderlag av type Bamse i gulvet på pulken. Ha ett godt varmedekken på hunden, som dekker over rumpa. Lykke til. .
  12. Jeg gikk hverken med shorts eller "flipflopp" tidligere. Jeg har faktisk tatt i bruk noe av det gamle utstyret mitt igjen. "Hvordan jeg enn vrir og vender på det.........."
  13. Jeg reflekterer litt over det friluftsutstyret jeg hadde i tenårene og oppover i 20 årene, målt opp mot det jeg har nå. Hvordan jeg enn vrir og vender på det, er det opplagt at forholdet mellom nå og da, er nærmest galskap og fullstendig unødvendig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.