Gå til innhold

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 756 profilvisninger
 1. Jeg trøster meg med at de er komplett ubrukelige med både øks og sag. Så hærverket de utøver går så sakte som mulig.
 2. De som tok dem med seg, trodde nok de ryddet søppel. Håper du har flaks og får de tilbake, men tviler.
 3. haugoy

  IMG_1556.jpg

 4. Finnes mye bra lappesaker. han gærningen der tester litt forskjellig som følger med.
 5. Det er mange steder det er lov å brenne bål, selv under "forbudet". § 3.Generelle krav til aktsomhet Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann. Det er forbudt å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander utendørs under slike forhold eller på en slik måte at det kan føre til brann. Oppgjort ild må ikke forlates før den er fullstendig slokket. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Kommunestyret selv kan gjennom lokal forskrift fravike dette forbudet dersom lokale forhold tilsier det. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild der det åpenbart ikke kan medføre brann. Hvis brannfaren er spesielt stor utover tidsrommet nevnt i tredje ledd, kan kommunen innføre forbud mot å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander utendørs i bestemte områder. Forbudet kan vedtas som forskrift uten forhåndsvarsling og kunngjøring etter forvaltningsloven § 37 andre ledd og § 38 første ledd bokstav c). Kommunen skal sørge for å gjøre forbudet alminnelig kjent på stedet det gjelder. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2015-12-17-1710
 6. Ser ut som om en kinakopi av MSR pocketrocket https://www.trailspace.com/gear/msr/pocketrocket/ For øvrig en bra nok brenner, men ikke noe for pannekakene dessverre.
 7. Q meieriene har en nettside der man kan foreslå produkter. https://www.q-meieriene.no/min-q-ide Kanskje vi sammen kan mase på dem lenge nok? Det koster deg bare noen minutter å sende et forslag.
 8. https://seatosummitusa.com/products/event-compression-dry-sack
 9. Ja, hvis jeg får en hviledag på grunn av dårlig vær eller lignende.
 10. Har prøvd med Sony radioen på noen turer nå, og den er nesten perfekt. Men jeg skulle gjerne hatt AUX inngang. For de stedene hvor det virkelig ikke er dekning. Prioritert liste: Utbyttbare batterier DAB og FM God høytaler Minijack høytaler utgang når jeg ikke vil forstyrre andre AUX inngang når det ikke er dekning Kan drives fra 230v ac Kan drives fra 12v dc Noen forslag?
 11. Mange steder er rev ansett som skadedyr. https://lovdata.no/dokument/LTII/forskrift/2019-12-17-2076 Det er til og med skuddpremie i visse områder.
 12. Sikkert sært: skruer til skibindinger hemper til gamasjer Men det tar ikke plass, og veier ingenting.
 13. Det går rykter om at oslo fengsel produserte et lite opplag av disse for noen år siden. Kanskje de kan lage flere?
 14. https://seatosummit.com/product/field-repair-buckle-side-release-2-pin/
 15. Nygrader er også kjent som gon. SI systemet er bygd opp med gon, men vi har aldri innført det.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.