Gå til innhold
 • Bli medlem

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 081 profilvisninger
 1. Jeg ville anbefale å sjekke med DNT om hyttene er åpne på vinteren. De har hatt en tendens til å bytte hengelås på vinteren, da det er lite besøk og dyre døgn. Men en fantastisk tur, anbefales.
 2. Dessverre ikke. Det er 3 hovedgrupper. MSR har sine. Standardflasker med tynn godsvegg i tuten. Gjenget rett i flasken Sigg flasker, med tykk godsvegg i halsen. Den originale standardflasken. Disse markedsføres som primus, optimus, rast osv. gode flasker, med fastpresset gjengeparti. Disse kan alle brukes på msr brennere, men er ikke optimalt og nye på markedet, nisjeprodusenter med litt større åpning. De kan ikke brukes om hverandre med andre.
 3. Den passer, men ikke optimalt. Du må tilpasse pakningen litt. Skarp kniv gjør nytten. Eventuelt benytte pakningen fra flaskekorken på pumpa.
 4. Tja, i første sesong så var det noen ordentlig morsomme gaver. MP3 spiller er en gave til dem begge. Fred og ro fra turpartner kan være flott. Jeg tror nok den har vært i bruk etter tur også. Men ballonger og plastluer kunne de spart seg.
 5. Jeg blir skeptisk når en så profilert person starter et turutstyrmerke, uten å bruke utstyret selv. Kanskje noe «ikke reklame» avtaler med nrk? titan er førstevalget? Har aldri sett han bruke titangryter?
 6. [Hidden Content] baufil og noen bolter burde gjøre resten av jobben
 7. Stor åpning. Skikkelig stål. Passelig størrelse. Ikke brukt den voldsomt mye, men bare gode erfaringer.
 8. Det er 3 feil på denne sekken 1. Det er ikke brukt nylonmuttere som låser 2. Det er brukt umbraco nummer 5 på skruene (hva er galt med et flattspor eller til nød phillips 2 stjerne?) 3. Du må demontere mesteparten av sekken for å komme til og få skrudd Totalt kostnad med å skaffe 2 skuer og 2 muttere på den lokale jernvarehandelen.....20 kr? Totalt tidsbruk på stuegulvet hjemme......20 min? Total tid brukt på banning over at norrøna ikke klarer å lage skikkelig utstyr når møkka faller fra hverandre og du går sidelengst ned i et myrhull. Ikke mulig å
 9. Jeg trøster meg med at de er komplett ubrukelige med både øks og sag. Så hærverket de utøver går så sakte som mulig.
 10. De som tok dem med seg, trodde nok de ryddet søppel. Håper du har flaks og får de tilbake, men tviler.
 11. Finnes mye bra lappesaker. han gærningen der tester litt forskjellig som følger med.
 12. Det er mange steder det er lov å brenne bål, selv under "forbudet". § 3.Generelle krav til aktsomhet Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann. Det er forbudt å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander utendørs under slike forhold eller på en slik måte at det kan føre til brann. Oppgjort ild må ikke forlates før den er fullstendig slokket. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Kommunestyret selv kan gjennom lokal
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.