Gå til innhold

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

780 profilvisninger
 1. Rødspritkoker på vinteren?

  Og etter det utviklet han Nansen kjelen for å få bedre effekt. En forenklet versjon er senere kjent som koke-willy.
 2. Hvor mye vann må du koke før dette lønner seg vektmessig? og hva er prisen?
 3. Vintertelt

  Har selv patagonia. Fantastisk telt til et veldig smalt bruksområde. Forteltet er lite. Jeg kan fint lage mat, men sekken bør stå ute. Som alle helsport telt kan du trekke fra en soveplass. Det passer fint til 2, men 3 er ubehagelig i lengden . Og jeg vokste opp med 5 personer i et rundhø 3, så jeg er ikke bortskjemt med plass. Det er det eneste teltet jeg har som kom komplett. Sommerplugger, vinterplugger, ekstra stangsett og pulkpose. Alt inkludert. Det tåler alt. Inkludert feilaktig bruk. Stengene har forskjellige lengder, men like stangledd. Færre reservedeler å drasse på. Men: dette er et vintertelt. Det er tungt. Det passer for høyfjellet.
 4. Forsvarets Gore-Tex jakke

  29 gutter i førstegangstjeneste henter ut hellytex uniform. En delaminerte over skuldrene på vei tilbake til brakka, han bar jo sekk. Så skulle vi ut å lage tredobbelt kveilehinder .... Etter en uke ble over 80% levert tilbake. Vi ville heller ha bomull. Har siden hatt identisk hakke og bukse fra Norrøna. Den klarer jeg ikke å ødelegge. Billigst er ikke alltid billig i lengden.
 5. https://www.vpg.no/msr/202145/msr-expedition-fuel-bottle-cap til en ublu pris, 129,- stk. De har 4 igjen. Jeg har byttet alle mine. De er kanskje barnesikre, men de er også sliten mann med votter og dårlig temperament sikre.
 6. Trangia Duossal 2.0 😀

  Juleaften kom tidlig i år!
 7. Hyttekart til veggen

  http://hyttekart.no/pris-og-levering/ Har aldri prøvd, men til den prisen bør det være bra!
 8. Var det lang behandlingstid på søknaden hos sysselmannen og luftsfartstilsynet? Har lyst til å fly litt der oppe selv.
 9. Drone på Hardangervidda

  https://www.uasnorway.no/tillatt-verneomrader-forbudt-jakt/ At det er lov, betyr ikke nødvendigvis at det er lurt. Det er en helt annen diskusjon jeg ikke vil ta her, men jeg vil oppfordre alle til å bruke sunn fornuft.
 10. Drone på Hardangervidda

  Hordaland fylkeskommune: Det er ikke et forbud. Vis hensyn til fugl. Spesielt i hekketiden. Husk standardreglene 120/150/50. Dette skyldes gamle verneregler for hardangervidda. Det vil kanskje forandres. De fleste verneområder har totalforbud. Det generelle motorferdselsforbudet gjelder i følge luftfartstilsynet ikke droner. Modul E i luftfartstilsynets kurs, Andre relevante regler, Natur og Verneområder.
 11. Drone på Hardangervidda

  Dette løser seg veldig lett ved å kontakte nasjonalparkstyret. De kan svare. Eventuelt kontakte fylkesmannen. De skal også kunne svare. jeg prøver ikke på det nå, men skal se i morgen.
 12. Drone på Hardangervidda

  4.6 Motorferdsle Det er ei målsetting å halde motorferdsla i nasjonalparken på eit lågast mogleg nivå. Motorframkomstmiddel kan derfor berre nyttast når transporten er naudsynt. Ved avgjerda om noko er naudsynt må ulempene med motorferdsla haldast opp mot dei einskilde transportbehova. Forvaltningsstyresmakta skal sjå til at all transport om mogleg vert samordna med grunnlag i ein transportplan utarbeidd for den enkelte kommune/fylke. Ved bruk av fly eller helikopter skal all transport utførast av personar eller selskap med luftfart som registrert næring. Dokumentasjon på dette skal kunne førevisast ved kontroll. All motorisert ferdsle skal rapporterast til forvaltningsstyresmakta etter retningsliner gjeve i forvaltningsplanen. Du må utstede Notam for å fly over 120 m. Så ikke direkte ulovlig, bare litt ekstra papirarbeid. Og da må du selvfølgelig ha RO2/3 sertifikat. 4.6.1 Motorferdsle til lands og på vatn, landing med luftfarty og flyging under 300 meter er forbode unnateke i samband med militær operativ verksemd, politi-, rednings-, brannvern-, skjøtsels-, oppsyns- og forvaltningsoppgåver. Øvingskøyring til desse formåla er forbode, unnateke etter særskilt løyve.
 13. Dysa stenger ved pumpa. Alt som ligger i slangen må brenne ut først.
 14. Toro gryteretter

  Ja, men det blir ikke mye oppvask av en risgryte. Passer fint i et 25 stormkjøkken.
×