haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

533 profilvisninger
 1. Røverkjøp og gode tilbud

  50% på real on the go https://drytech.no/
 2. Hei Jeg har bare prøvd niak. Det er litt trangt for 2 personer, men kan trygt anbefale det. Forteltet er stort nok til matlaging, men da må sekken ut i regnet. Hvis du befinner deg i osloområdet neste helg kan jeg ta det med en tur i parken, så får du prøvd selv.
 3. Jervenduk original med endestykker?

  Kondens. Den er virkelig vanntett!
 4. Snøhuletur Finse

  Neida, vi kom to meter inn med sag og stålspade på en time. Og den første halvmeteren var helt prima snø med aluspade. Ikke noe stress i det hele tatt. Men den neste meteren hadde jeg følelsen av å møte veggen. Så latskapen slo til. Mye mer en en time på å grave en snøhule føler jeg blir litt bortkastet.
 5. Snøhuletur Finse

  Hei Var der for 2 uker siden. Det var hardt. Jeg føler jeg har gravd nok snøhuler til å kunne det, men her måtte det sages. Utelukkende sag og stålspade. Vi feiget ut, og tok en hyttenatt. God tur
 6. Stormkjøkken til Omnilite ti

  Om kullos er et problem i stormkjøkkenet veit jeg ikke, men jeg har hatt noen år med nova + i stormkjøkken. Eneste rådet jeg har å gi: Gå for vanlig nova. Justering med å vri på slangen er ikke en god løsning for min del.
 7. Spise"beger" på vintertur

  https://www.nomaden.no/shop/utstyr/mat-drikke/matboks En av disse?
 8. MSR xgk II shaker jet

  Hei Ville kastet den 15 år gamle bensinen. Hetten på enden av slangen skal sitte på. Jeg ville byttet alle pakninger, og satt på ny filt. Dyse og rensenål etter behov. Rens slangen godt. Den sitter nok godt fast. Bruk vanlig sprayolje for å løsne den, og kanskje en solid tang.
 9. Denne burde spist vanlige garmin kart, og brukt aa eller aaa batterier. Da hadde den vært aktuell.
 10. Posten - en vits!

  Ser du trekker fram postnord. Tror ikke de er bedre. eksempel: Får hentemelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Får beskjed om å komme tilbake senere. En uke senere, får purremelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Hyggelig butikkarbeider sjekker manuelt samtlige pakker. Kontakter "kundeservice". De sjekker, bekrefter at pakken er borte. Tid går. Får plutselig beskjed om at pakken er returnert til avsender, da jeg ikke har hentet den. Ringer kundeservice, de sier jeg burde hentet pakken min når jeg fikk beskjed om det. At de har sent meg en mail som bekrefter at pakken ikke er på hentestedet, det er ikke så viktig. Det er mitt ansvar å hente den. Postnord sin konklusjon: jeg er idiot som ikke henter pakken min. Heldigvis var nettbutikken veldig hyggelige, sendte den bare en gang til med posten uten at jeg spurte eller løftet en finger. Konklusjon for min del: Posten er ikke bra, men postnord er ikke bedre!
 11. Posten - en vits!

  Ser du trekker fram postnord. Tror ikke de er bedre. eksempel: Får hentemelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Får beskjed om å komme tilbake senere.
 12. Hva er dette? Funnet i øde 900 moh

  En bemannet stasjon kan sende opp alt fra 1-3 på en normal dag. De veier omtrent ingenting, med luftmotstand faller de ikke fort.
 13. Hva er dette? Funnet i øde 900 moh

  Del av værballong tror jeg. Ta dem gjerne med ned igjen, de ligger som søppel. Kan godt leveres til met, men gjenbrukes i utgangspunktet ikke.
 14. Logo mangler på Ally'en

  Ally fra gamle dager, før bergans kjøpte merket. Det finnes gode argumenter for at disse var bedre en de nye.
 15. Kullos

  Det kan være så enkelt som at det har vært 8 uønskede hendelser med wisperlite, siden den har vært foretrukket på lange turer i kalde strøk? xgk ex fyres for å smelte vann, wisperlite for varme og kos?