Gå til innhold
 • Bli medlem

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 940 profilvisninger
 1. Stor åpning. Skikkelig stål. Passelig størrelse. Ikke brukt den voldsomt mye, men bare gode erfaringer.
 2. Det er 3 feil på denne sekken 1. Det er ikke brukt nylonmuttere som låser 2. Det er brukt umbraco nummer 5 på skruene (hva er galt med et flattspor eller til nød phillips 2 stjerne?) 3. Du må demontere mesteparten av sekken for å komme til og få skrudd Totalt kostnad med å skaffe 2 skuer og 2 muttere på den lokale jernvarehandelen.....20 kr? Totalt tidsbruk på stuegulvet hjemme......20 min? Total tid brukt på banning over at norrøna ikke klarer å lage skikkelig utstyr når møkka faller fra hverandre og du går sidelengst ned i et myrhull. Ikke mulig å
 3. Jeg trøster meg med at de er komplett ubrukelige med både øks og sag. Så hærverket de utøver går så sakte som mulig.
 4. De som tok dem med seg, trodde nok de ryddet søppel. Håper du har flaks og får de tilbake, men tviler.
 5. Finnes mye bra lappesaker. han gærningen der tester litt forskjellig som følger med.
 6. Det er mange steder det er lov å brenne bål, selv under "forbudet". § 3.Generelle krav til aktsomhet Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann. Det er forbudt å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander utendørs under slike forhold eller på en slik måte at det kan føre til brann. Oppgjort ild må ikke forlates før den er fullstendig slokket. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Kommunestyret selv kan gjennom lokal
 7. Ser ut som om en kinakopi av MSR pocketrocket [Hidden Content] For øvrig en bra nok brenner, men ikke noe for pannekakene dessverre.
 8. Q meieriene har en nettside der man kan foreslå produkter. [Hidden Content] Kanskje vi sammen kan mase på dem lenge nok? Det koster deg bare noen minutter å sende et forslag.
 9. Ja, hvis jeg får en hviledag på grunn av dårlig vær eller lignende.
 10. Har prøvd med Sony radioen på noen turer nå, og den er nesten perfekt. Men jeg skulle gjerne hatt AUX inngang. For de stedene hvor det virkelig ikke er dekning. Prioritert liste: Utbyttbare batterier DAB og FM God høytaler Minijack høytaler utgang når jeg ikke vil forstyrre andre AUX inngang når det ikke er dekning Kan drives fra 230v ac Kan drives fra 12v dc Noen forslag?
 11. Mange steder er rev ansett som skadedyr. [Hidden Content] Det er til og med skuddpremie i visse områder.
 12. Sikkert sært: skruer til skibindinger hemper til gamasjer Men det tar ikke plass, og veier ingenting.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.