haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

450 profilvisninger
 1. Stormkjøkken til Omnilite ti

  Om kullos er et problem i stormkjøkkenet veit jeg ikke, men jeg har hatt noen år med nova + i stormkjøkken. Eneste rådet jeg har å gi: Gå for vanlig nova. Justering med å vri på slangen er ikke en god løsning for min del.
 2. Spise"beger" på vintertur

  https://www.nomaden.no/shop/utstyr/mat-drikke/matboks En av disse?
 3. MSR xgk II shaker jet

  Hei Ville kastet den 15 år gamle bensinen. Hetten på enden av slangen skal sitte på. Jeg ville byttet alle pakninger, og satt på ny filt. Dyse og rensenål etter behov. Rens slangen godt. Den sitter nok godt fast. Bruk vanlig sprayolje for å løsne den, og kanskje en solid tang.
 4. Denne burde spist vanlige garmin kart, og brukt aa eller aaa batterier. Da hadde den vært aktuell.
 5. Posten - en vits!

  Ser du trekker fram postnord. Tror ikke de er bedre. eksempel: Får hentemelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Får beskjed om å komme tilbake senere. En uke senere, får purremelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Hyggelig butikkarbeider sjekker manuelt samtlige pakker. Kontakter "kundeservice". De sjekker, bekrefter at pakken er borte. Tid går. Får plutselig beskjed om at pakken er returnert til avsender, da jeg ikke har hentet den. Ringer kundeservice, de sier jeg burde hentet pakken min når jeg fikk beskjed om det. At de har sent meg en mail som bekrefter at pakken ikke er på hentestedet, det er ikke så viktig. Det er mitt ansvar å hente den. Postnord sin konklusjon: jeg er idiot som ikke henter pakken min. Heldigvis var nettbutikken veldig hyggelige, sendte den bare en gang til med posten uten at jeg spurte eller løftet en finger. Konklusjon for min del: Posten er ikke bra, men postnord er ikke bedre!
 6. Posten - en vits!

  Ser du trekker fram postnord. Tror ikke de er bedre. eksempel: Får hentemelding. Drar for å hente pakke. Pakken er ikke der. Får beskjed om å komme tilbake senere.
 7. Hva er dette? Funnet i øde 900 moh

  En bemannet stasjon kan sende opp alt fra 1-3 på en normal dag. De veier omtrent ingenting, med luftmotstand faller de ikke fort.
 8. Hva er dette? Funnet i øde 900 moh

  Del av værballong tror jeg. Ta dem gjerne med ned igjen, de ligger som søppel. Kan godt leveres til met, men gjenbrukes i utgangspunktet ikke.
 9. Logo mangler på Ally'en

  Ally fra gamle dager, før bergans kjøpte merket. Det finnes gode argumenter for at disse var bedre en de nye.
 10. Kullos

  Det kan være så enkelt som at det har vært 8 uønskede hendelser med wisperlite, siden den har vært foretrukket på lange turer i kalde strøk? xgk ex fyres for å smelte vann, wisperlite for varme og kos?
 11. Lengde mellom synlige fjelltopper

  Forutsetningen her er at lyset går rett fram. Det er riktig, på korte avstander. På lange avstander, ikke helt riktig. Gravitasjon påvirker lyset også.
 12. Kanohenger med kanoer

  Med speidergruppe tolker jeg TS til speidere, ikke rovere. Hvis noen får en patrulje til å sette sammen en ally på under 2 timer, vil jeg se filmbevis!
 13. Kanohenger med kanoer

  Hei Jeg har god erfaring med hasle kanoene, men hengeren er ikke optimal. Vi kjøpte 6 kanoer, og lagde en god henger med stativ av en gammel småbåthenger. Den har bare plass til 6 kanoer, men da kan selv de som ikke er 2 meter lange løfte dem av. Og det er utrolig mye enklere å kjøre med. Hengeren hadde en estimert egenvekt på 150kg. Med andre ord, den kan løftes inn i skogen når man har parkert. Og veldig billig. Kjøpte et vrak av en henger til ca. 2500,- og brukte 2000,- på materialer. Finn jobb for roverlaget, trenger ikke engang å sveise. Fordelen med hasle kanoene, er at de er fryktelig vanskelig å ødelegge. Glassfiber blir ikke det samme.
 14. Problemer med MSR Whisperlite Universal

  Høres ut som det lekker. Ligger en fjærbelastet kuleventil i enden. Lett å demontere, lett å bytte. Prøv å smøre den først, kan hjelpe.
 15. MSR XGX EX

  Denne brenneren har i praksis bare en effekt. Slangen kan ha litt små rester fra produksjonen liggende, prøv å rense den. 1. Ta ut dyse og rensenål. Inspiser. 2. Spray rikelig med olje inn i slangen fra brenner-siden. 3. Bruk det medfølgende verktøyet til å trekke ut kabelen i slangen. 4. Bruk kabelen til å stake opp slangen. 5. Sett samnen igjen, uten kabelen. 6. Koble til flaske, og skyll med bensin. 7. Sett inn kabelen igjen. 8. Test Hvis den bråker som et uvær, og svir vannet, virker den som den skal. Det ligger gode filmer ute på MSR sine nettsider og youtube. Lykke til