Gå til innhold
  • Bli medlem

haugoy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

72 Good

Om haugoy

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

3 104 profilvisninger
  1. Velkommen! jeg har padlet litt kano på nærøyfjorden. Fantastisk sted, om sommeren. Som beskrevet tidligere, ikke mange steder å gå i land. Men flott natur, og nydelig de få stedene som man kommer i land. Godt tilrettelagt. håper du får en flott tur, men vær forsiktig. Kaldt vann er skummelt.
  2. Så lenge det er produsenten sine "målinger" av lumen, så støtter jeg utsagnet om at noen lykter gir mye lys per lumen. Dette blir litt som "liter" i en sekk. Noen produsenter har store liter, andre har små. Jeg liker den definisjonen som sier at en liter er volumet som fyller 10x10x10 cm, men produsentene er ikke alltid enige....
  3. Zarges kassene er fine, men vær obs på at det er to typer som ser like ut og har de samme målene. Blå hjørner er plast, og tåler mindre. Sølvgrå hjørner er aluminium og tåler mer. Begge tåler mye, blå er ikke dårlig.....bare litt dårligere enn alternativet. Alle disse er nesten vanntette, men jeg har ofte brukt litt silikon rundt pressingene i bunnen. Bare pass på å pusse og vaske litt først, så sitter det godt. De kan låses, både med hengelås og "integrert" lås. Stopper ikke noen som er motiverte, men stopper unger på søndagstur.
  4. Og premien for tidenes mest presise svar går til: Eivind! det var så skikkelig presist også. walter baier ga masse gode bildetreff.
  5. Takk for et veldig morsomt innlegg. Hvor langt kom du?
  6. Jeg har prøvd alle frokostene med kald vann, og alle disse er prima med kaldt vann. Noen er faktisk bedre med kaldt vann. middagene med kaldt vann er ingen kulinarisk opplevelse. Det blir løst opp og rehydrert, men smaker ikke godt.
  7. Portabel vinsj fungerer utmerket. Men du skal ikke undervurdere et vanlig statisk tau/stor jekkestropp som du dytter/trekker på tvers av. Må strammes mellom hvert dytt. Det er imponerende effektivt!
  8. Hei Nå har jeg testet matboks utgaven noen ganger. Den gjør akkurat det jeg trenger, varmer vann, og ikke noe mer. Får kanskje teste med noen nudler eller potetmos videre i sommer. Men kan "varmt" anbefale den. Lite obs, den gir ikke kokende vann. Men varmt nok til ferdigmat. De brukte posene havner i real-posen etter bruk. Vekta blir som maten jeg nettopp spiste, det går opp i opp.
  9. Med fare for å kuppe tråden tilbake til tema i overskriften: Noen som har testet Barocook? Har lest litt rundt, men finner lite med gode forslag til matretter som egner seg. https://www.outnorth.no/barocook/lunchbox-850-ml#SteelBlack
  10. https://barentsoutdoor.no startet av de som før jobbet på helsport mange her inne som kan utdype mer
  11. Stor takk for en flott og inspirerende tur-rapport. Du viser på en god måte at det er mulig. Takk!
  12. https://www.magasinet.no/msr-xgk-ex-expedition-service-kit?gclid=Cj0KCQiA3eGfBhCeARIsACpJNU-v-o4hxWEoYbSrKc3h9cqWFgYh0xtgQpiEMZOzRY7XF-baNk3FM1QaAiauEALw_wcB
  13. Hei Eneste grunnen til at jeg er skeptisk til oppladbare batterier, er levetiden. Ikke før utlading, men før syrelekasje. Når jeg tar ut batteriene fra GPS'n, så har jeg ingen bekymringer. Men min 20+ år gamle gps mottaker hadde kanskje begynt å lekke? Usikker. Men jeg tar ikke sjangsen. Men selvfølgelig er dagens oppladbare batterier mye bedre enn 1990 tallets.
  14. Hei Garmin 6X serien er helt riktig høyere tall = nyere Disse er kjent for store og gode knapper, også med votter. Fargeskjerm spiser batteri. Vurder nøye om han trenger kart på skjermen, selv ender jeg alltid opp med å bare bruke koordinatene og avstander. AA eller AAA batterier er en kjempefordel. Selv bruker jeg en 20 år +++ gammel gps, og den er like god.
  15. Jeg kan akkurat nok om platearbeid (1 fag på videregående, elektromekanisk arbeid og apparatmontasje) til å vite hvor mye arbeid og fagkunnskap som ligger bak en jobb som dette. Alle vi andre er misunnelige på arbeidet ditt, godt jobba.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.