Gå til innhold

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

Nylige profilbesøk

1 129 profilvisninger
 1. haugoy

  Utenlandske Feltrasjoner - Noen som har testet?

  Mre er kjent for å ha 30 varianter som alle har samme smak: posemat. Og vekten er helt hinsides. Men håper noen andre har gode forslag, jeg trenger også avveksling.
 2. haugoy

  Matlagnings utstyr!

  Gryterett med ananas setter spennende farge på sleiva. Ikke smak, men kreativ farge. forøvrig et godt sett.
 3. haugoy

  Sette teiner fra land?

  Tidligere var det krav om minimum 25 m dybde, og det oppnår du ikke fra land. Men jeg tror den reglen er fjernet.
 4. https://www.dagbladet.no/nyheter/christian-22-ble-reddet-fra-samme-fjell-to-dager-pa-rad/70000799 han hadde vist ikke vrikket ankelen. Men brakk den på tredje turen.
 5. haugoy

  Løse skruer på sykkelen.

  Hmm. Jeg har ofte det motsatte problemet. At aluminiumen låser så hardt rundt stålet, at det er vanskelig å demontere uten å ødelegge. Da er løsningen kobberpasta, men kanskje ikke helt overførbart.
 6. haugoy

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Jeg er ikke på noen måte uenig i at det ikke skal fyres bål. Jeg skulle bare ønske at slik informasjon kom ut på ryddige måter.
 7. haugoy

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Den siden henviser til et generelt forbud, begrunnet i en lov som er fjernet. En lov Oslo kommune tolket feil. De skilte ikke mellom skogmark, kontra skog og mark. Skogmark er produserende skog. Forsovet uinteressant. Loven er endret. Og Oslo kommune har ikke fulgt etter. Nå må kommunene fatte vedtak i hvert enkelt tilfelle.
 8. haugoy

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Finnes dette på noe annet sted en facebook? Jeg søkte litt på bymiljøetaten sine sider, uten å finne det. Kan noen hjelpe meg? Alternativt gjelder ikke bålforbudet for alle under 13 år, og alle gretne gamle gubber som meg. Jeg er ikke på facebook. Og nei, jeg er ikke så dum som jeg gjør meg her. Jeg benytter gode offentlige bålplasser, og klarer å se på bakken om det er tørt.
 9. https://gopro.com/content/dam/help/hero3-white-edition/manuals/UM_H3White_ENG_REVB_WEB.pdf håper dette hjelper
 10. haugoy

  Tøffe gamle damer på tur

  Ja, de har vært aktive her i flere år. du finner dem under navnet UTEavdelingen. Blir alltid like imponert over dem.
 11. Come say it to my face! Her må det finnes gode bilder på det store internettet? Kan noen med sort belte i google ta ansvar? Men all spøk til side. Det var en hel bunke som kjøpte direkte fra produsenten. Jeg fikk inntrykk av at de var veldig formøyde. Kunne noen påta seg jobben med en ny bestilling? alternativt: det var mye murring om leveringsproblemer hos de andre leverandørene for noen år siden. Er det noen som veit om alt er på stell igjen nå?
 12. «Var ikke meningen å drive med snikrklame her, eller provosere noen, men ser at andre har gjort det samme så tenkte det var greit.» skal bare hente litt popkorn. Dette er beste påskeunderholdningen siden tråden om vekt på telt!
 13. Ut fra den logikken er det veldig vanskelig å sammenligne noe som helst. Ingen produsenter har identiske produkter. Nå du som forhandler sitter å dikterer hvilke av dine produkter som skal sammenlignes med hvilke av konkurrentens, blir det litt kinkig. Jeg prøvde derfor å sammenligne innstegsmodellen din, opp mot innstegsmodellen til konkurrenten. Her skriver dere at dere er 35% billigere. Listeprisen din er nesten 50% dyrere. Tilbud er flyktige. Nei, jeg sier ikke at det er identiske båter. Jeg har ikke prøvd noen av dem. Jeg er ikke forhandler av noen form for turutstyr. Jeg er en aktiv bruker av turutstyr, og det er jeg helt åpen om.
 14. Jeg sammenlignet billigste modell mot billigste modell. Jeg trodde salgsargumentet var pris. Jeg tok åpenbart feil.
 15. Jeg ser på prisene til kipara. https://kipara.no/produkt/kipara-open/ Enkleste og billigste 5900,- https://www.packrafting.com/produkter/bater/scout/ prisen ser mistenkelig lik ut, når kipara har tilbud. Ellers er de i følge sin egen listepris et mye dyrere produkt. 3000,- dyrere. I min matte er det nesten 50%. De skriver selv at de er opp til 35% billigere. Jeg er med andre ord veldig interessert i et felleskjøp. Her er det mye å spare!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.