Jump to content

haugoy

Aktiv medlem
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

About haugoy

 • Birthday 10/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,397 profile views

haugoy's Achievements

 1. Ca 25 gram for standard 17*17
 2. Hei Dette er desverre et sorgens kapittel i år. Mylla - Flott! Ølja - Flott Tverrsjøen - Flott, tappet 30 cm av hensyn på Skarvvannet. Påvirker ikke. (Dette var nå på mandag) Skarvvatnet - Sett skilt om at den er nedtappet 3-3,5 meter, men ikke sett vannet selv i år. Pershusvannet - Usikker, antar fint. Katnosa - Tappet, noen meter. Usikker på nøyaktig mengde. Fortsatt vann, men vær forberedt på gjørme mellom Aklangen og Katnosa. Videre nedover er det bra. Øyungen flommet over i dag. Ta med tralle. Gjerdingen er forøvrig også tappet, med mudder mange meter utover.
 3. Den skjærer mer gjennom vannet, enn den jobber seg opp opp på bølgene. Derfor har den små «spruttrekk» på hver ende. I praksis er ikke dette noe stort problem, jeg feiger ut lenge før bølgene begynner å slå over.
 4. Hei Gode betraktinger. Jeg har 15' selv, men har vokst opp med 16,5' Jeg vil absolutt anbefale 17' siden den er mye mer retningsstabil. 15' er håpløs på flattvann, må drive å tenke og slikt. Og det vil jeg ikke på tur. 16,5' er bedre. Hvis du aldri skal padle strømmende vann, så faller alle fordelene med 16,5' bort.
 5. En gang i forrige årtusen, ble disse løkkene brukt til å feste grevlingen (trekket som var vanntett under og pustet over) til soveposen så den ikke skulle vri seg i løpet av natten. Kan være en etterlevning av dette?
 6. Dette er helsport som har blitt kommersielle. For noen år siden kjøpte jeg forgjengeren til din presenning. Pakkposen har god plass til 3 presenninger som er skikkelig pakket, eller 1 som er pakket med votter i hui og hast. Da leverte de kvalitet. Men for å svare på det du lurer på. Gå for en pose som er større enn du trenger. Stor åpning. 30 liter fra sea to summit er ganske lik. Den trenger ikke å være tykk. De tynneste er nesten samme stoffet som presenningen din. [Hidden Content] Noe slik som denne? Husk at Sea to summit lyver når de skriver volum. 3 liters posen deres rommer nesten 1,7L
 7. Msr whisperlite universal er et trygt valg. lav, med god spredning. Enkel, og driftsikker.
 8. Mye sømtape skal limes ved å varme den opp (strykejern) Mange tips å hente i trådene hvor det lages egne jakker og slikt. @esw er guru på dette.
 9. haugoy

  Norrøna telt, 2021

  @Bjørn Rudinow Sætnan Det der var den beste (les ærligste/grundigste) reklamen for Norrøna siden Ravneskar. Skål!
 10. Kanskje man skal skaffe kjøttet selv? Gryte for jegere?
 11. Han har vel uttalt offentlig at han aldri igjen skal velge frysetørket mat (tror han var på villspor). Dette er dessverre bare en måte å mekle navnet. Jeg føler at halvparten av gangene så treffer han utrolig bra med turutstyr, og andre halvparten er skivebom.
 12. Hvis jeg husker riktig, så kommer den med kombinert inner/yttertrekk. Tung som ett uvær, og fyller sekken. Men til en vinternatt med sprakende bål, så finner du ikke bedre. Omtrent brannsikker, varm og slitesterk.
 13. Det er en betongdemning, så der kommer kommer du alltid over.
 14. Jeg har ikke prøvd det selv, men snakket med folk som har. Alle fjærene gikk etter 3 år, selv med skylling og hele pakka. Kanoen måtte byttes etter 20 år som saltvannskano (da var den over 30 år)
 15. Hadde ikke heinseter ligget godt til, så hadde de ikke hatt gjester.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy