haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

648 profilvisninger
 1. https://www.vpg.no/msr/202145/msr-expedition-fuel-bottle-cap til en ublu pris, 129,- stk. De har 4 igjen. Jeg har byttet alle mine. De er kanskje barnesikre, men de er også sliten mann med votter og dårlig temperament sikre.
 2. Trangia Duossal 2.0 😀

  Juleaften kom tidlig i år!
 3. Hyttekart til veggen

  http://hyttekart.no/pris-og-levering/ Har aldri prøvd, men til den prisen bør det være bra!
 4. Var det lang behandlingstid på søknaden hos sysselmannen og luftsfartstilsynet? Har lyst til å fly litt der oppe selv.
 5. Drone på Hardangervidda

  https://www.uasnorway.no/tillatt-verneomrader-forbudt-jakt/ At det er lov, betyr ikke nødvendigvis at det er lurt. Det er en helt annen diskusjon jeg ikke vil ta her, men jeg vil oppfordre alle til å bruke sunn fornuft.
 6. Drone på Hardangervidda

  Hordaland fylkeskommune: Det er ikke et forbud. Vis hensyn til fugl. Spesielt i hekketiden. Husk standardreglene 120/150/50. Dette skyldes gamle verneregler for hardangervidda. Det vil kanskje forandres. De fleste verneområder har totalforbud. Det generelle motorferdselsforbudet gjelder i følge luftfartstilsynet ikke droner. Modul E i luftfartstilsynets kurs, Andre relevante regler, Natur og Verneområder.
 7. Drone på Hardangervidda

  Dette løser seg veldig lett ved å kontakte nasjonalparkstyret. De kan svare. Eventuelt kontakte fylkesmannen. De skal også kunne svare. jeg prøver ikke på det nå, men skal se i morgen.
 8. Drone på Hardangervidda

  4.6 Motorferdsle Det er ei målsetting å halde motorferdsla i nasjonalparken på eit lågast mogleg nivå. Motorframkomstmiddel kan derfor berre nyttast når transporten er naudsynt. Ved avgjerda om noko er naudsynt må ulempene med motorferdsla haldast opp mot dei einskilde transportbehova. Forvaltningsstyresmakta skal sjå til at all transport om mogleg vert samordna med grunnlag i ein transportplan utarbeidd for den enkelte kommune/fylke. Ved bruk av fly eller helikopter skal all transport utførast av personar eller selskap med luftfart som registrert næring. Dokumentasjon på dette skal kunne førevisast ved kontroll. All motorisert ferdsle skal rapporterast til forvaltningsstyresmakta etter retningsliner gjeve i forvaltningsplanen. Du må utstede Notam for å fly over 120 m. Så ikke direkte ulovlig, bare litt ekstra papirarbeid. Og da må du selvfølgelig ha RO2/3 sertifikat. 4.6.1 Motorferdsle til lands og på vatn, landing med luftfarty og flyging under 300 meter er forbode unnateke i samband med militær operativ verksemd, politi-, rednings-, brannvern-, skjøtsels-, oppsyns- og forvaltningsoppgåver. Øvingskøyring til desse formåla er forbode, unnateke etter særskilt løyve.
 9. Dysa stenger ved pumpa. Alt som ligger i slangen må brenne ut først.
 10. Toro gryteretter

  Ja, men det blir ikke mye oppvask av en risgryte. Passer fint i et 25 stormkjøkken.
 11. Toro gryteretter

  http://www.toro.no/vaare-produkter/bali-kyllinggryte/ min favoritt av toroposene. kort koketid. Kyllingen steker jeg ferdig hjemme, og pakker i solid pose. Fløte erstatter jeg med en pose tørrmelk. tilbehør er bare 10 min ris. Koker opp risvannet først. Tar det til siden så det kan trekke 10-12 min mens jeg lager gryta. Et oppkok på risen før servering.
 12. Gjengene på brenselflasker

  Det finnes 2 hovedtyper. Sig flasker. Og alle de andre. Sig: optimus, primus, msr osv. Disse har lik diameter og stigning på gjengene. Msr påstår at sine er bedre, da de er presset av et stykke aluminium. Vanlige sig flasker har gjengene presset inn som et separat stykke. Skill mellom drikkeflasker og fuel flasker. Drikkeflasker er ofte lakkerte innvendig. de andre: kovea og slikt har prøvd seg med alternativer. Ulik diameter og stigning. Kjenner desverre ikke disse godt nok til å kunne si noe om dem.
 13. Livsfarlig jallabrenner?

  CE er en ting. CE er en annen.
 14. En veldig lite vitenskaplig test, kun magefølelse ved bruk: Koketiden gikk opp med 20-25 % Effekt må jeg bare gjette på at gikk ned tilsvarende, men har ikke målt den. Forbruket økte selvfølgelig, men da snakker vi om så få gram at jeg ikke har merket forskjell på helgeturer.