Gå til innhold

haugoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haugoy

 • Bursdag 09. okt. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 531 profilvisninger
 1. Nygrader er også kjent som gon. SI systemet er bygd opp med gon, men vi har aldri innført det.
 2. Beklager tull: adressen burde være rallarvegen 1222
 3. Velkommen, fin film Men det lønner seg å felle trær så nærme bakken som mulig. Det er mye kvae og harpiks i nærheten av rota. Spesielt i gamle furuer. Grav gjerne bort snøen rundt stammen for å få så liten stubbe som mulig.
 4. Ja, den ble erstattet av 4 modeller av bitihorn. Og det var veldig synd, da Ly er fantastisk. Den har noen små detaljer som sikkert var for dyre i masseproduksjon, men som er veldig behagelige i bruk. Edit: Så det lå en på finn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=135897709 Hadde jeg ikke hatt en selv, så hadde jeg kjøpt den uten å nøle.
 5. Mre er kjent for å ha 30 varianter som alle har samme smak: posemat. Og vekten er helt hinsides. Men håper noen andre har gode forslag, jeg trenger også avveksling.
 6. Gryterett med ananas setter spennende farge på sleiva. Ikke smak, men kreativ farge. forøvrig et godt sett.
 7. Tidligere var det krav om minimum 25 m dybde, og det oppnår du ikke fra land. Men jeg tror den reglen er fjernet.
 8. https://www.dagbladet.no/nyheter/christian-22-ble-reddet-fra-samme-fjell-to-dager-pa-rad/70000799 han hadde vist ikke vrikket ankelen. Men brakk den på tredje turen.
 9. Hmm. Jeg har ofte det motsatte problemet. At aluminiumen låser så hardt rundt stålet, at det er vanskelig å demontere uten å ødelegge. Da er løsningen kobberpasta, men kanskje ikke helt overførbart.
 10. Jeg er ikke på noen måte uenig i at det ikke skal fyres bål. Jeg skulle bare ønske at slik informasjon kom ut på ryddige måter.
 11. Den siden henviser til et generelt forbud, begrunnet i en lov som er fjernet. En lov Oslo kommune tolket feil. De skilte ikke mellom skogmark, kontra skog og mark. Skogmark er produserende skog. Forsovet uinteressant. Loven er endret. Og Oslo kommune har ikke fulgt etter. Nå må kommunene fatte vedtak i hvert enkelt tilfelle.
 12. Finnes dette på noe annet sted en facebook? Jeg søkte litt på bymiljøetaten sine sider, uten å finne det. Kan noen hjelpe meg? Alternativt gjelder ikke bålforbudet for alle under 13 år, og alle gretne gamle gubber som meg. Jeg er ikke på facebook. Og nei, jeg er ikke så dum som jeg gjør meg her. Jeg benytter gode offentlige bålplasser, og klarer å se på bakken om det er tørt.
 13. https://gopro.com/content/dam/help/hero3-white-edition/manuals/UM_H3White_ENG_REVB_WEB.pdf håper dette hjelper
 14. Ja, de har vært aktive her i flere år. du finner dem under navnet UTEavdelingen. Blir alltid like imponert over dem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.