Gå til innhold
  • Bli medlem

magnus.gn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om magnus.gn

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Fjell, Nordre Follo

Nylige profilbesøk

295 profilvisninger
  1. magnus.gn

    magnus.gn

  2. Klassisk rødsprit stormkjøkken fra Trangia. Bildet er fra en tur til Tonekollen.
  3. Har noen i løpet av vinteren fått noe mer erfaring om Otto Sverdrup skien?
  4. Det kan fort hende at noen har svar på det her, men jeg ville anbefalt deg å spørre på https://www.kammeret.no det er et forum som dette bare for jakt og fiske.
  5. Som sagt tidligere tror jeg det er stor forskjell fra sti til sti. Så jeg tror det fint går ann å gå på stier som mange pleier å gå på, eller på veier, men skal man gå på stier der få går på, kan man regne å bli litt våt og få snø i skoene. Det er preppet løyper rundt sandbakken for under en uke siden som tyder på at det er litt snø fortsatt. Den snøen som er igjen er nok mest sannsynlig ganske bløt. Bilde fra skisporet.no Det får være opp til hver og etter hvor høye sko dere har, hvor vanntette de er, hvor lang turen skal være og hvor glade dere er i snø.
  6. Vangen Skistue la ut på Instagram at det hadde blitt preppet skiløyper rundt om i området med stormaskin. Det må ha vært litt snø for at de kan ha gjort det, ellers tror jeg ikke at det er alt for mye snø utenfor løypa, men litt er det nok. På fredag gikk jeg en tur litt ut i skogen (i Østmarka) og noen steder var det nok snø til at jeg fikk snø i skoen. Dette var på en sti der ingen hadde gått før. Så det kan hende at snøen er tråkket ned på mer populære stier. God tur
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.