Gå til innhold
 • Bli medlem

unirune

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om unirune

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Namsos

Nylige profilbesøk

1 181 profilvisninger
 1. Pristips.. Som mye annet "rekvisita" fra Monsen er det ulike kinavarer med ny logo og prispåslag. Denne ligna veldig på Boundless Voyage. Så samme kjelen i 800ml også. Edit: Ikke ment som kritikk av kvaliteten (har gode kjeler fra samme produsent selv). Kun en tanke om at man betaler mye for enkelte merkevarer.
 2. Ikke det jeg vet, og det kommer heller ikke frem av nettsiden til garmin at det ligger en slik begrensning inne.
 3. Jeg bruker 2mm dyneema til både telt og tarp. Brutalt sterkt, og latterlig lett. Teltet ryker lenge før bardunene. Eksemplet i linken er også lett reflekterende slik at de er lettere å se i mørket. [Hidden Content]
 4. Ja, hvis du sender en melding til mobilen først. Da kan den besvare meldingen. Mobilen kan dog ikke initiere en samtale. Løses enkelt ved å sende en melding fra inreach'en før turen starter. Da har mobileieren en melding liggende som kan besvares når som helst. Det er fire måter å sende en melding til en inReach-enhet.
 5. Kjent problem med sko med membran. Holder deg tørr litt lenger, men når de først er våte, noe de vil bli (regn/myr/bekk/svette), så tar de evigheter å tørke. Jeg har samme sko, bare uten GTX. Blir fort våt, men er tørre igjen etter en halvtime-times bruk. Men slikt er smak og behag. Markedet for slike sko uten membran er lite i Norge. Må ofte lete i nettbutikker.
 6. Vannene ser ut til å dekkes bra med Norgeskortet
 7. Ringstind SL2 er et supert enmannstelt hvis du vil ha litt ekstra plass i innerteltet ja Nå skal jeg ikke misjonere for Dyneema her, men Enan oppgis f.eks. til 51cmx15cm i pakkposen. Notch Li er 41cmx10cm. Og halve vekta á 600g Lykke til med valget! Artig prosess, men ikke enkel.
 8. Jeg er 188cm og sitter helt greit i mitt Ringstind SL-2 uten å berøre taket. Kan ikke strekke armene over hodet selvfølgelig, men Skal forøvrig bytte det ut med det nye Tarptent Notch Li i år. Du har ikke vurdert det?
 9. Erik Nordmark på youtube. Her er det ikke overdramatiserte "amerikanske tilstander" eller mye prat. Bare turgåing, overnattinger og kaffebål mm. i Nord-Svensk natur. Høy kvalitet på lyd og bilde! Stort sett nye videoer hver uke.
 10. Hvis dette er noe i retning av det du tenkte deg er det bare å si ifra, så kan jeg sende et ukomprimert bilde. Brenneren står her på fastlimte neodymium-magneter. Står stødig, men enkel å ta av.
 11. ikke veldig billig, men er til salgs [Hidden Content]
 12. For noen år siden fant jeg ut at den store Gerber-multitool'en jeg ofte hadde med var for tung (mange lite brukte verktøy). Mange små multitools mangler tanga, som jeg ofte bruker til f.eks. avkroking. Etter litt reserach endte jeg da opp med en Leatherman Squirt PS4. Den veier knappe 60 gram, og har de verktøyene jeg har mest bruk for. Nå har den fast plass i topplokket på sekken
 13. Garmin inReach Mini krysser vel på alle kriteriene? Da her du også toveis kommunikasjon som kan være kjekt på lange vinterturer. Abonnement uten binding er ca 165,- pr mnd.
 14. Alltid avveinger med slike kameraer.. Et par lister med forslag (noen allerede nevnt her) fra techradar: 10 kompakte modeller som passer perfekte på tur Best waterproof camera 2018
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.