Gå til innhold

unirune

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. unirune

  Jetboil

  Har bare reell brukererfaring med MicroMo, men den regner jeg som pålitelig og praktisk ned til rett under 0° (-5°).. Foretrekker å koke vann på en hjemmelaget Fancee Feast, men den store fordelen med Jetboil er jo hvor raskt den er i bruk. Alt til sin bruk
 2. unirune

  Jetboil

  Ah. Takk. Blanda litt her. Er flere av de større modellene som er dårlige på finreguleringen. Skal man kun koke opp vann spiller det dog ingen rolle, men vil du småkoke suppe/nudler e.l. utgjør det stor forskjell.
 3. unirune

  Jetboil

  Hvis det som regel er solo-tur vil jeg nevne MicroMo, som jeg selv bruker. Litt mindre og lettere, og bedre effektkontroll kontra MiniMo. Micromo kan finjusteres for småkoking, noe flere andre modeller sliter med. Har du med en veninne tar det uansett bare 2min å koke opp en ekstra halvliter vann, er dere flere kan du kjøpe en ekstrakopp i stor størrelse for akkurat de turene.
 4. unirune

  Gåstaver

  Slenger bare inn et alternativ. Kan jo bare anbefale de jeg selv har brukt, og har blitt svært fornøyd med, de siste årene. Mindre kjent merke her på berget, japanske Locus Gear sine CP3: http://locusgear.com/items/cp3/?lang=en Samme prisklasse som dine gamle. Kjapp levering direkte fra produsent. Lette teleskop-karbonstaver, men jeg opplever de som robuste til vanlig turbruk.
 5. unirune

  Lundhags makke vs fjellreven keb

  Har ikke Keb, så kan ikke sammenligne direkte.. men Makke er favorittbuksa, og henger fint nede på hoftene på meg i hvertfall. Er så komfortabel at den også brukes mye til hverdags
 6. Vil definitivt anbefale en god UQ. Du holder varmen med et liggeunderlag, men komforten er ikke sammenlignbar. Utvalget i norske butikker er dog nesten fraværende. Jeg har "billigvarianten" av UQ'en som Martin HJ nevner, HG Incubator Econ 0F (-17C) http://www.hammockgear.com/incubator-econ-0/ Hovedforskjellen er at den er fylt med andedun kontra gåsedun. Den veier noen gram mer, men koster 100$ mindre. Kjøpes fra HG direkte. De er kjent for svært god service!
 7. unirune

  Sovepose til dame 161 cm, bestille fra Polen?

  Bare en kort opplysning til de som snuser på Cumulus (anbefales fra min side).. De har et veldig oversiktlig verktøy, som tydligvis flere har oversett, for modifisering av soveposene ved å gå i menyen "SLEEPING BAGS" -> "CREATOR" (http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/creator). Her velger du først produktet du er interessert i, og så kan du velge lengde, bredde, mengde dun, om duna skal være hydrofobisk, materiale på trekket, glidelåslengde/side ++. Du får fortløpende oppdatert vekt og temperatur-rating! (Har selv en 3-sesongs Cumulus-quilt jeg bruker i hengekøya, og snuser for tiden på en vinterpose fra dem.. Er svært fornøyd med både kvalitet og pris.)
 8. unirune

  Røverkjøp og gode tilbud

  Høstens vennefest har starta på XXL.no
 9. unirune

  Forslag til oppsett av tarp som telt

  Har handla rett fra ddhammocks.com flere ganger, og kan trygt anbefale dem. Det er en relativt liten, men svært servicevennlig, bedrift! Rask levering er det også. Har én gang opplevd en dårlig strikk på underquilten deres (tidligere utgave). Jeg reparerte den selv, men de ønsket å kompensere meg med free-stuff ved neste bestilling. Tommel opp! Kjøp av UL-tarpen kommer vel på rett over tusenlappen, moms inkludert. Den er svært sterk ift. vekta, så den vanlige 3x3 blir sjelden brukt her i huset.
×