Gå til innhold

unirune

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om unirune

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Namsos

Nylige profilbesøk

885 profilvisninger
 1. Erik Nordmark på youtube. Her er det ikke overdramatiserte "amerikanske tilstander" eller mye prat. Bare turgåing, overnattinger og kaffebål mm. i Nord-Svensk natur. Høy kvalitet på lyd og bilde! Stort sett nye videoer hver uke.
 2. Hvis dette er noe i retning av det du tenkte deg er det bare å si ifra, så kan jeg sende et ukomprimert bilde. Brenneren står her på fastlimte neodymium-magneter. Står stødig, men enkel å ta av.
 3. ikke veldig billig, men er til salgs https://www.computersalg.no/i/3627080/vandfilter-lifestraw-go-1-filter
 4. For noen år siden fant jeg ut at den store Gerber-multitool'en jeg ofte hadde med var for tung (mange lite brukte verktøy). Mange små multitools mangler tanga, som jeg ofte bruker til f.eks. avkroking. Etter litt reserach endte jeg da opp med en Leatherman Squirt PS4. Den veier knappe 60 gram, og har de verktøyene jeg har mest bruk for. Nå har den fast plass i topplokket på sekken
 5. Garmin inReach Mini krysser vel på alle kriteriene? Da her du også toveis kommunikasjon som kan være kjekt på lange vinterturer. Abonnement uten binding er ca 165,- pr mnd.
 6. Alltid avveinger med slike kameraer.. Et par lister med forslag (noen allerede nevnt her) fra techradar: 10 kompakte modeller som passer perfekte på tur Best waterproof camera 2018
 7. Kort oppdatering: Endte med RAB Latok, 30% for nyhetsbrevabonnenter på fjellsport. Har kun prøvd den en kort gåtur sålangt, men den sjekker av på alle kriteriene, og gir et veldig godt førsteinntrykk. Materialtet kjennes slitesterkt ut, men det vil selvfølgelig kun tiden gi et reelt svar på. Leser meg til at eVent krever oftere vasking enn Gore-Tex for å opprettholde pusteevnen, men skal være bedre i kaldt vær..? Rygglengde, og passformen forøvrig passet meg bra! Lufting under armene var for meg ganske lik arcteryx' sin, bra! Hetta har, som gamlejakka, gode justeringsmuligheter og kan i tillegg rulles ned og stroppes bort i finvær (enkel å ta opp igjen). Innerlommen er også større enn på falketind-jakka, så her kan en stor mobil enkelt tas inn og ut. Ser foreløbig ikke behovet for den dobble glidelåsen. Bruker andre enn klatrere denne? Det som er uvant er Napoleon-lommene som jeg ikke har hatt på jakke på mange år, men det går seg vel fort til. Har trua på denne! Takker for alle innspill!
 8. @ViktorS Ser litt på Latok -jakka også, som jeg leste du hadde prøvd. Ventilasjonsglidelåsene som var ankepunktet for deg? De ser da ikke så annerledes ut sammenlignet med arcteryx eller Norrøna, ut ifra bildene? Hvordan opplevde du den i størrelse og passform? Har ikke hatt jakke fra Rab før, men er ellers fornøyd med kvaliteten på andre produkter de lager.
 9. Av Arcteryx's nåværende modeller ser Beta SV og Zeta AR aktuelle ut, ja. Vurderte du Zeta? Beta beskrives som hakket "tøffere" enn Zeta, men Zeta har litt lengre ryggparti. AR-gruppa oppleves i hvertfall rikelig sterk på gamlejakka. Noen som har brukt Zeta? Evt vurdert begge i en fysisk butikk? Ingen butikker i nærområdet her som har dem..
 10. Takker for tips! Recon-jakka er aktuell, men veldig dyr. Får legge inn et prisvarsel der.. Andre modeller folk har erfaring med? Fra andre produsenter?
 11. Min gode gamle Arc'teryx Theta AR skalljakke er moden for utskiftning, og jeg ønsker tips om lignende modeller (Theta AR har gått ut fra sortimentet til Arc'teryx). Jeg har sålangt bare prøvd Norrøna falketind Gore-Tex (spontankjøp pga god pris i outlet), men savnet umiddelbart det forlengede ryggpartiet på Theta AR. Likte heller ikke mobil-lommen som er alt for liten for moderne smarttelefoner, men det er en bagatell. Vurderer derfor å sende denne i retur. Ønskede egenskaper: Solid og slitesterkt stoff (har andre lette jakker) Forlenget ryggparti Gode luftemuligheter under armene Gode justeringsmuligheter på hetta Ellers er jeg ikke låst til noe merke. Funksjon og kvalitet > mote og merkenavn. Takker for alle idéer og innspill!
 12. Primus Express Spider II Gassbrenner Noe tyngre enn min gamle 117T fra FireMaple, men nyinnvesteringen har forvarmingsrør for bedre effekt i kaldt vær. Tiltenkt kortere turer før det blir virkelig kaldt og bensinbrenneren kommer til sin rett.
 13. Ja. Min (1.gen) omnifuel sitter på tre neodymium-magneter. Fant ikke bilde i farta, dessverre. Fungerer bra. Magnetene er sterke, så den står i ro, men er samtidig enkel å løsne for service o.l.
 14. Veldig enig med innlegget ditt @ost Føler dog ikke at det har vært kritikk mot deltagerne her. De har, slik jeg ser det, gått turene sine alene. For min egen del har jeg kun kritisert "amerikaniseringa" i NRK's reklame for programmet.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.