Gå til innhold

unirune

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om unirune

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Namdalen
 1. Vil definitivt anbefale en god UQ. Du holder varmen med et liggeunderlag, men komforten er ikke sammenlignbar. Utvalget i norske butikker er dog nesten fraværende. Jeg har "billigvarianten" av UQ'en som Martin HJ nevner, HG Incubator Econ 0F (-17C) http://www.hammockgear.com/incubator-econ-0/ Hovedforskjellen er at den er fylt med andedun kontra gåsedun. Den veier noen gram mer, men koster 100$ mindre. Kjøpes fra HG direkte. De er kjent for svært god service!
 2. Sovepose til dame 161 cm, bestille fra Polen?

  Bare en kort opplysning til de som snuser på Cumulus (anbefales fra min side).. De har et veldig oversiktlig verktøy, som tydligvis flere har oversett, for modifisering av soveposene ved å gå i menyen "SLEEPING BAGS" -> "CREATOR" (http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/creator). Her velger du først produktet du er interessert i, og så kan du velge lengde, bredde, mengde dun, om duna skal være hydrofobisk, materiale på trekket, glidelåslengde/side ++. Du får fortløpende oppdatert vekt og temperatur-rating! (Har selv en 3-sesongs Cumulus-quilt jeg bruker i hengekøya, og snuser for tiden på en vinterpose fra dem.. Er svært fornøyd med både kvalitet og pris.)
 3. Røverkjøp og gode tilbud

  Høstens vennefest har starta på XXL.no
 4. Forslag til oppsett av tarp som telt

  Har handla rett fra ddhammocks.com flere ganger, og kan trygt anbefale dem. Det er en relativt liten, men svært servicevennlig, bedrift! Rask levering er det også. Har én gang opplevd en dårlig strikk på underquilten deres (tidligere utgave). Jeg reparerte den selv, men de ønsket å kompensere meg med free-stuff ved neste bestilling. Tommel opp! Kjøp av UL-tarpen kommer vel på rett over tusenlappen, moms inkludert. Den er svært sterk ift. vekta, så den vanlige 3x3 blir sjelden brukt her i huset.
×