Gå til innhold
 • Bli medlem

banan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som vet hvilken bukse Jensemann bruker i canada?
 2. Takk for svar:-) Hvor lange burde de være? Antagelig lenger enn en teltplugg... (Har ikke satt det opp enda her i asfaltjungelen)
 3. Takker, har sett denne før. Det virker ikke som han gjør noe spesielt ved fotenden, mener at jeg leste et sted at noen brukte en pinne etc for å få høyde nok....? Forøvrig så det ut til han syntes bardunstrammere er oppskrytt Er hans metode bedre en å bruke bardunstrammerne, og hva gjør han egentlig?
 4. Hei, Har kjøpt meg et pent brukt Helsport Ringstind 2, light. Er det noen som kan komme med tips til hvordan en setter dette opp for at det skal være stramt og fint. Har sett at noen hadde noen klager ved fotenden, lurer på om det var vanngjennomslag eller noe....?
 5. Takk for flotte svar som hjelper en stakkar. Hva tror dere om den spesifikke jeg linket til? Og hvem vogn ville dere eventuelt kjøpt for ca dem prisen. Ønsker ikke å kjøpe for dyrt da vi er usikre på om dette er noe for oss....
 6. Hei, Er usikker på om dette er riktig sted å poste men prøver Vurderer å kjøpe meg en sykkelvogn. Har aldri prøvd dette så er helt fersk. Vognen skal brukes med poden i 1,5 år nå, men fint om den kan brukes til to barn, eventuelt som "varevogn" også. ER det noen med erfaring omkring hvor tungt det er å sykle med vogn med ca 15 kg oppi? Titter på denne fra oslo sportslager, noen synspunkter? [Hidden Content] Og hva trenger jeg ekstra på sykkelen, hengerfeste etc?
 7. Takk for at du deler din erfaring:) Hva med disse, kul farge om ikke annet:) [Hidden Content]
 8. Takk for svar, høres flott ut. Vet du om denne geir ankelstøtte, ser iallefall ganske høye ut? Beklager at jeg har bommet med overskriften OK nå
 9. Hei, Noen med erfaring med disse skoene? [Hidden Content] Skal i hovedsak bruke de som "vanlige" sko, men pga av dårlige ankler støtter vel disse litt mere enn vanlige lave sko. Har egne sko til fjellbruk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.