Jump to content

banan

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About banan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Betryggende, takk for svar! Har brukt gassbrenner veldig lite, så frykten er vel egentlig at jeg skal gå i lufta, om det er noe utett🤪
 2. Takk for svar begge to! Hvor mange O-ringer er det snakk om, og eventuelt vedlikehold, om jeg kun skal bruke den med gass?
 3. Hei, Har en primus omnifuel fra ca 2009. Brukte denne med bensin sist, ca 2011-2012. Nå tenkte jeg å ta den i bruk igjen med gass. Burde jeg skifte o-ringer som sitter «oppi» gjengene(den du skrur på gassboksen? Er det eventuelt flere o-ringer etc som burde skiftes. Ser det finnes rep.set for en 3-400 kroner, men synes det er unødvendig om det kun er o-ringer jeg trenger…. Noen som vet hvor en kan kjøpe løse o-ringer som kan passe? Er det mer å tenke på før jeg fyrer opp:-) ?
 4. Veldig bra filmet og satt i sammen! Og hvilken natur og fiske!! hva slags utstyr bruker du til filmingen?
 5. Noen som vet hvilken bukse Jensemann bruker i canada?
 6. Takk for svar:-) Hvor lange burde de være? Antagelig lenger enn en teltplugg... (Har ikke satt det opp enda her i asfaltjungelen)
 7. Takker, har sett denne før. Det virker ikke som han gjør noe spesielt ved fotenden, mener at jeg leste et sted at noen brukte en pinne etc for å få høyde nok....? Forøvrig så det ut til han syntes bardunstrammere er oppskrytt Er hans metode bedre en å bruke bardunstrammerne, og hva gjør han egentlig?
 8. Hei, Har kjøpt meg et pent brukt Helsport Ringstind 2, light. Er det noen som kan komme med tips til hvordan en setter dette opp for at det skal være stramt og fint. Har sett at noen hadde noen klager ved fotenden, lurer på om det var vanngjennomslag eller noe....?
 9. banan

  Sykkelvogn

  Takk for flotte svar som hjelper en stakkar. Hva tror dere om den spesifikke jeg linket til? Og hvem vogn ville dere eventuelt kjøpt for ca dem prisen. Ønsker ikke å kjøpe for dyrt da vi er usikre på om dette er noe for oss....
 10. banan

  Sykkelvogn

  Hei, Er usikker på om dette er riktig sted å poste men prøver Vurderer å kjøpe meg en sykkelvogn. Har aldri prøvd dette så er helt fersk. Vognen skal brukes med poden i 1,5 år nå, men fint om den kan brukes til to barn, eventuelt som "varevogn" også. ER det noen med erfaring omkring hvor tungt det er å sykle med vogn med ca 15 kg oppi? Titter på denne fra oslo sportslager, noen synspunkter? http://www.oslosportslager.no/produkt/merida-sykkelvognbarnehenger-for-2-barn-23348.aspx Og hva trenger jeg ekstra på sykkelen, hengerfeste etc?
 11. Takk for at du deler din erfaring:) Hva med disse, kul farge om ikke annet:) http://www.oslosportslager.no/produkt/symbio-gv-lett-fjellsko-2012-28237.aspx
 12. Takk for svar, høres flott ut. Vet du om denne geir ankelstøtte, ser iallefall ganske høye ut? Beklager at jeg har bommet med overskriften OK nå
 13. Hei, Noen med erfaring med disse skoene? http://www.oslosportslager.no/produkt/hagl%C3%B6fs-observe-mid-gt-lett-fjellsko-28263.aspx Skal i hovedsak bruke de som "vanlige" sko, men pga av dårlige ankler støtter vel disse litt mere enn vanlige lave sko. Har egne sko til fjellbruk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy