Gå til innhold

vikern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vikern

Nylige profilbesøk

1 522 profilvisninger
 1. strada gen1 er kongebukse, slitesterk og god, er enig i at den er alt for vid i leggen. Men det kommer nok av at det vel er ei alpinbukse hvor støvlene ofte er veldig vide i leggen. selv buker jeg mine nesten eksklusivt til skuterkjøring, selv med tjukke støvler blir de for vide, så jeg sliter litt med at snø kommer inn og setter seg på utsiden av skaftet på støvlene. men den glidelåsen på sia er helt konge. Eneste som mangler fra buksa er beltehemper(til kniv, etc.)
 2. vikern

  Lage snøplugger selv?

  Alu-vinkeljærn, 40×40x5 eller 50x50x5. Kappet på mellom 30 og 50 cm. Så skjærer du bare hakk in i sida til barduna. Enkelt og greit
 3. Fint rapport, men å kalle puben for en resturang er veeeldig overdrevet😂 men burgern er grei den.
 4. vikern

  Nordsjørittet

  Liten korreksjon: var 117 omkomne i trafikken i 2015, hvor kunn 78 var bilfører/passasjer. Langt mindre en en person per dag.
 5. vikern

  naturreservat

  Er nok heller ment for at en skoleklasse eller at en hel speidergjeng ikke skal "bygge" leir som de så ofte gjør. Et enkelt telt er som regel helt lovlig
 6. kom nordover med deg, her er fremdeles flere meter snø i fjellet, stålis over 300moh
 7. halvliter colaflaske er som regel akkurat passe, ihvertfall her oppe
 8. Huff, hvorfor måte du laste opp den videoen nå da? Hær sitter jeg med kløe i begge hender etter å fiske litt igjenn også kommer den hær😂 jaja, man har da heldigvis både ski og skuter nå da
 9. generelt lett tur, går skuterløype hele veien, men d blir mye trafikk i påska på den strekninga så om du er av typen "skuter hører ikke hjemme i norge" blir det kanskje litt mye. Ellers kan det jo være ganske varmt i påska å siden ruta går rett over Iesjavri rundt 2,5 mil eller no sånt kan du risikere overvann på isen.
 10. vikern

  Helsport ALTA 65L DAME

  sekken er ankommet, virker generelt som et bra valg til sommern. Men, veldig mange justeringsmuligheter, blir mange stropper av det gitt. Får se om det blir like irriterende som jeg tror eller ikke til sommern......
 11. vikern

  Helsport ALTA 65L DAME

  Ingen erfaring selv, men nå har jeg akkurat bestilt alta 65l "vanlig". Så når den blir tatt i hus/bruk kan du får en litten rapport hvis du vil?
 12. vikern

  snøskred om sommeren

  ja, det er nok mange(inkludert meg selv) som ikke tenker så mye over det. Men det er fremdeles ganske farlig hvis det skjer. Tenker da på hvis snøen er f.eks jævla dyp, eller du faller langt under snøen uten mulighet til å komme seg ut. Tar bare noen timer før du risikerer å være bevisstløs i kald snø/vann, noen timer til å du kan være død. Selvfølgelig risikerer du også å skade deg når du detter gjennom snøen. Selv om du kommer deg ut kan det hende du da ligger der med en brokken fot eller lignende. En veldig god grunn til at men bør tenke seg litt om når man går på snø på sommerstid.
 13. vikern

  snøskred om sommeren

  har opplevd å falle gjennom ei fonn på sommerstid å landet da i en bekk, heldigvis var det bare rundt en 30 cm fra "bunnen" av snøen til bakken under men det var en fryktelig skremmende opplevelse, satt fast i rundt 4 timer før jeg kom meg løs. Har siden denne gang aktiv unngått fonner og snø i områder hvor jeg er usikker på hvordan snøen er. spesielt da rundt bekker eller i områder hvor det kan danne seg smeltebekker under snøen. Hører med til historien at hvis jeg ikke hadde kommet meg løs sjøl hadde det gått ihvertfall 3-4 dager før noen hadde kunne hjelpe meg, da dette skjedde på en fredag å jeg var ikke forventet hjem før mandags morgen. Skremmende opplevelse da og skremmende å tenke på i ettertid, hvor galt det kunne ha gått.
 14. vikern

  Åpne buer/koier: Alta - Kauto, vest av Rv93?

  lite åpne hytter den veien, generelt lite hytter/koier der. Tror du må ligge i telt under hele veien.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.