Gå til innhold
 • Bli medlem

turdame

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om turdame

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mange takk, for det området jeg søkte på kom denne teksten: Bruk av naturreservatet til teltleirer, idrettsarrangementer eller andre større arrangementer er forbudt. Betyr det at ett enkelt telt heller ikke er lov? Føler jeg spør mange rare spørsmål her, men dette er nytt for meg.
 2. Kan jeg slå opp telt i områder der det står naturreservat?
 3. Jeg lurer på, når dere skriver egg - mener dere kokte egg?
 4. Tusen takk for alle svar. Jeg synes det var bra å få tips om turmat i sommervarmen både til kosetur og til lange etapper.
 5. Jeg trenger TIPS til turmat og tursnacks som tåler sommervarmen i sekken over ca 4 dagers tur.
 6. Jeg skal kjøpe langtursekk på nettet, jeg vet at de bør prøves i butikk først. På en av sekkene jeg ser på som er fra Osprey står det at hoftebeltet varmes opp til 80 grader C for å tilpasses dine hofter, hvordan gjøres det? Bare mulig i butikk? Gjelder dette alle Osprey sekker?
 7. turdame

  vannfilter

  Er det noen som bruker vannfilter til drikkevann på tur i Norge? Hvilke slag bruker dere i såfall. Hva med vann til matlaging? Er det nok at det kokes under tilberedning av maten?
 8. turdame

  gps på mobil

  Hvilke apper med gps til mobilen har dere god erfaring med? Til fotturer i Norge.
 9. Har noen erfaring eller meninger om dette teltet : mrs Hubba Hubba nx 2 Akkurat nå står valget mellom dette og Reinsfjell superlight 2 eller 3. Eks lurer på hvilket er mest solid og +/- med begge.
 10. tusen takk, da skal jeg se på de.
 11. Er det noen damer her som kan anbefale gode langtursekker. 65- 90liter.
 12. Jeg skal kjøpe gps og valget står mellom Garmin Montana eller Garmin Oregon. Er det noen som har erfaring med en eller begge og kan gi meg en anbefaling? Skal brukes til fotturer i skog og fjell i Norge, og til geocaching. Blir Montana veldig stor? Hva heter kartene jeg må kjøpe? Vil det være bra nok å laste ned frikart? Mange takk for hjelp.
 13. Er det noen som har erfaringer med innerposen til Jervehiet?🐾 Det jeg lurer på om er om den er varm nok, hva er den laget av? Ville det vært varmere for hunden om jeg laget en i fleecefor? Har hund som fryser fort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.