turdame

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg skal kjøpe langtursekk på nettet, jeg vet at de bør prøves i butikk først. På en av sekkene jeg ser på som er fra Osprey står det at hoftebeltet varmes opp til 80 grader C for å tilpasses dine hofter, hvordan gjøres det? Bare mulig i butikk? Gjelder dette alle Osprey sekker?
 2. vannfilter

  Er det noen som bruker vannfilter til drikkevann på tur i Norge? Hvilke slag bruker dere i såfall. Hva med vann til matlaging? Er det nok at det kokes under tilberedning av maten?
 3. gps på mobil

  Hvilke apper med gps til mobilen har dere god erfaring med? Til fotturer i Norge.
 4. MSR Hubba Hubba NX (2)

  Har noen erfaring eller meninger om dette teltet : mrs Hubba Hubba nx 2 Akkurat nå står valget mellom dette og Reinsfjell superlight 2 eller 3. Eks lurer på hvilket er mest solid og +/- med begge.
 5. Langtursekk , dame

  tusen takk, da skal jeg se på de.
 6. Langtursekk , dame

  hovedbruk sommer ☺️
 7. Er det noen damer her som kan anbefale gode langtursekker. 65- 90liter.
 8. Montana og Oregon

  Jeg skal kjøpe gps og valget står mellom Garmin Montana eller Garmin Oregon. Er det noen som har erfaring med en eller begge og kan gi meg en anbefaling? Skal brukes til fotturer i skog og fjell i Norge, og til geocaching. Blir Montana veldig stor? Hva heter kartene jeg må kjøpe? Vil det være bra nok å laste ned frikart? Mange takk for hjelp.
 9. Er det noen som har erfaringer med innerposen til Jervehiet?🐾 Det jeg lurer på om er om den er varm nok, hva er den laget av? Ville det vært varmere for hunden om jeg laget en i fleecefor? Har hund som fryser fort.
 10. GPS til nybegynner

  Jeg vet det allerede finnes en del spørsmål om dette, og jeg har lest litt her og der, men er fortsatt forvirret. Kan dere anbefalle en GPS til meg som dere har erfaring med. Jeg har ikke erfaring med noen fra før så har ikke noe å sammenligne med. Er de bedre jo dyrere eller ikke?? Dyr eller rimelig er ikke det viktigste, heller at den er nøyaktig og enkel å forstå. Hva er viktig å se etter når jeg kjøper en GPS?
 11. Hvor kaldt kan det være ute før jeg må bruke vintergass til turkjøkkenet?
 12. sovepose - ikke dun- vår, sommer og høst

  Det var faktisk veldig koselig å høre Gittiamo fordi jeg har kikket en del på Alta Lady soveposen.
 13. Jeg trenger gode råd til kjøp av sovepose, skal brukes vår, sommer, høst. Jeg har forstått det slik at dun er lettest? men må man ikke ha tørketrommel for å vaske disse? Siden jeg ikke har tørketrommel tenker jeg da ikke en dunpose. Jeg er 168 høy, er da 170 cm sovepose lang nok? Jeg er dame og fryser også lett... Har dere forslag til hvilken sovepose jeg bør velge? Må også legge til at soveposen skal brukes hovedsakelig i telt.
 14. turkjøkken til nybegynner

  Mange takk for hjelp alle sammen og så flott at du viste meg med bilder Radiosugge , jeg tror jeg kommer til å kjøpe et Trangia fra 27 serien som du foreslo.
 15. turkjøkken til nybegynner

  Tusen takk for svar og hjelp alle sammen, jeg skal lese nøye alle gode råd og sjekke ut alle linker. Ja vis gjerne bilde ☺️ Radiosugge. Jeg ønsker å lage mat ute hele året, men på vinteren vil det nok bare bli på dagsturer.