Julie_G

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Julie_G

 • Bursdag 10. des. 1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo
 • Interests
  Friluftsliv, Foto, Klatring, Sykling, Trening

Nylige profilbesøk

749 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Har de siste årene jaktet på et solotelt som passer meg og nå har det blitt Nallo 2GT (ja, tyngre enn jeg hadde tenk meg, men tror det passer meg bedre), og så endte jeg også opp med en Montbell Down Hugger 800 #0 fra factory outlet i Japan (er vel litt eldre modell siden den heter Super Spiral Ultralight?) Snoker litt på hengekøye, men det må bli neste år! Tilslutt kommer solo-innerteltet til ultamiden fra Oookworks (bestilt på kjent risk og ankommer veldig forsinket), noe jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller ei
 2. Erfaring med allrando.no

  Jeg har veldig god erfaring med allrando. Da de ikke rakk å sende brenneren jeg bestilte tidsnok til at jeg skulle få den med meg på tur, kjørte de innom og leverte den på dør. Så sikkert bare å ta kontakt Håper det ordner seg!
 3. Altra Lone Peak

  Hva med her? https://bull-ski-kajakk.no/LOEP-FRITID/Loepesko/Terreng/Lone-Peak-3.0-M Blir det ikke US 9.5-10 ca?
 4. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Har begge to, men har ikke brukt de nok for å komme med mange erfaringer. Har brukt begge fra rett under 0 til 10+ grader om natten og ingen av delene har vært for varmt eller for kaldt
 5. Turtips 1-3. September

  Da har jeg bestemt meg etter mye om og men! Drar fredag etter jobb til Østerbø Turisthytte, parkerer og sover i telt der. Tidlig lørdag morgen går jeg gjennom Aurlandsdalen til Vassbygdi og satser på å rekke bussen tilbake derfra kl 17.05. Søndag: hjemreise. Er dette gjennomførbart, altså kommer jeg til å rekke bussen?
 6. Turtips 1-3. September

  Mye som kan frister! Og veldig mange valg! Hvis jeg er klar for å kjøre litt så tror jeg Turtagrø og Hurrungane er et godt valg, evt. Leirvassbu. Noe lenger orker jeg nok ikke å kjøre. For en litt kortere tur tenker jeg Besseggen + knutshø eller bitihorn, selv om det sikkert er veldig mye folk. 2 år siden jeg gikk den sist, da i Juni med litt snø. I verste fall så blir det en kort tur i nordmarka; en natt på barlindåsen eller ved sandungskollen. Hvis jeg bare skulle kjørt 2-3 timer, hva er mulighetene da?
 7. Turtips 1-3. September

  Litt av en brå vending ja! 😂 Var der i fjor og gikk opp til Kuntholstind, knall tur bortsett fra tåka...
 8. Turtips 1-3. September

  Takk for tips, skal sjekke det ut! Jeg sover i telt altså, så da er jo ikke "plass" like viktig
 9. Turtips 1-3. September

  Hei, Kikker litt på mulige fjellturer for førstkommende helg, 1-3. September, og lurte på om noen hadde noen forslag. Helt det samme om det er hytte til hytte eller topptur, men siden jeg må dra etter jobb så kan det ikke være for langt å dra (maks 6 timer i bil/buss/tog fra Oslo). Har allerede gått Hjerkinn-Spranget, vært på Surtningssue, Storronden, Vinjeronden og Rondeslottet tidligere i år, og dette blir nok en alenetur.
 10. Forskjell på orion og orion extreme

  Aha, ops! Skumleste det og la ikke merke til det
 11. Forskjell på orion og orion extreme

  Husker ikke hvor jeg leste det, men vil ikke en PU coated duk degradere raskere enn silnylon?
 12. Telt for en på 207cm

  Det er jo 3 dører, så burde vel gå greit?
 13. Telt for en på 207cm

  Helsport Fonnfjell er 240 cm lang (men bare 105 høyt), og kanskje være verdt en titt. Kjenner ikke teltet selv. Vet også at det finnes pyramidetelt som er lange (innerteltet til mitt er 243 cm langt), men det skrår jo en del.
 14. Telttur med utsikt i Oslo-området

  Ja, det er den du linker til
 15. Telttur med utsikt i Oslo-området

  Barlindåsen (pos: 60.0112023, 10.8206161) er lettest tilgjengelig. Vil tippe det går ann å parkere ved gamle sandermosen stasjon (vet ikke sikkert) og så gå opp. Er en veldig kort tur altså, under en time. Sandungkollen/Askehøgda (pos: 60.0926515, 10.6242739) er en lengere tur. Ruten jeg har tatt er fra Skar i Maridalen (p-plass) til Kikut - Kikuttoppen - Askehøgda. Det går ann å gå fra Sandungen, men aner ikke hvor langt det er å gå eller hvor man starter da. Fikk ideen fra denne tråden.