Gå til innhold

Julie_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Julie_G

 • Bursdag 10. des. 1989

Nylige profilbesøk

974 profilvisninger
 1. Første topptur vinterstid på en av de fineste dagene!
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Klokken 8, 3. Desember, gikk turen fra Movatn stasjon til Gaupekollen. Gikk derfra opp til Midkollen og videre til Mellomkollen før jeg tilslutt endte opp på Skar. Utrolig fin tur! Og må si det frister å overnatte på Midtkollen! Ikke originalbildene, så noe redusert kvalitet...
 3. Må si jeg savner sommeren 2017 nå! PS blir litt dårlig kvalitet på bildene når de hentes fra FB
 4. Ultralight?

  Har ZPacks Arc Blast 60L og er veldig fornøyd. Skulderreimene er litt breie enn det jeg ønsker, men det problemet ville nok ikke du ha. Har hatt den i 2 år. Har også HMG Ultamid 2 med 2p innertelt og 1p innertelt fra Oookworks (ikke testet). God plass for vekta! Ulempen er at cuben fiber ikke pakkes ned så kompakt. Har bare brukt det i år så skal ikke si noe bastant, men den tålte fint sommerværet på fjellet i år. Måtte senke den for å få duken helt ned til bakken da det blåse godt en natt i Rondane. Takhøyen ble da veldig redusert, men teltet stod godt hele natta. Vurderer å selge det...
 5. Ultralett soveposeliner

  Cumulus har et par på 78 og 93 g? Koster dog en del...
 6. Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Pleier ikke ta bilder av fortøyet, fokuset er som regel langt unna tåfisen, men fanget et på vei opp Storronden. Got to follow those red T's!
 7. Takk for tilbudet, men Duplex er ikke et telt jeg er ute etter, blir for kaldt og luftig (antar jeg siden jeg følte det i mitt ultamid med innertelt). Uansett så har jeg et TT StratoSpire 1 liggende som jeg kunne brukt hvis jeg ønsket det. Trolltind har ingen vestibule, ikke en liten en gang, så ikke helt for meg. Mulig at jeg bare holder meg til Nallo 2GT Godt å høre at det hjelper! Krever den et veldig flatt område? Måtte ha det med min stratospire, ellers ble ikke duken stram (eller så var jeg dårlig på å sette den opp!). Er ikke så pirkete, men greit å høre hva andre syntes!
 8. Drar opp denne tråden igjen jeg. Har blitt fristet til å teste ut Ringstind Superlight 2, spesielt etter å ha lest denne tråden, på sommerturer på fjellet. Jeg ser at vanlig Ringstind 2 har 3 pluggfester med strammere ved hodeenden. Hadde det vært tilstrekkelig å få sydd på et ekstra pluggfeste på midten og fått på strammere på de to eksisterende? Eller slik som vist i første post? Har også sett noen som har fått sydd på en stoffbit med bardunfeste midt på duken i hodeenden? Vet ikke hva som vil funke best, noen erfaringer? Vil ikke ligge med duken i ansiktet eller høre på veldig mye unødvendig blafring i duken.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Har de siste årene jaktet på et solotelt som passer meg og nå har det blitt Nallo 2GT (ja, tyngre enn jeg hadde tenk meg, men tror det passer meg bedre), og så endte jeg også opp med en Montbell Down Hugger 800 #0 fra factory outlet i Japan (er vel litt eldre modell siden den heter Super Spiral Ultralight?) Snoker litt på hengekøye, men det må bli neste år! Tilslutt kommer solo-innerteltet til ultamiden fra Oookworks (bestilt på kjent risk og ankommer veldig forsinket), noe jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller ei
 10. Erfaring med allrando.no

  Jeg har veldig god erfaring med allrando. Da de ikke rakk å sende brenneren jeg bestilte tidsnok til at jeg skulle få den med meg på tur, kjørte de innom og leverte den på dør. Så sikkert bare å ta kontakt Håper det ordner seg!
 11. Altra Lone Peak

  Hva med her? https://bull-ski-kajakk.no/LOEP-FRITID/Loepesko/Terreng/Lone-Peak-3.0-M Blir det ikke US 9.5-10 ca?
 12. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Har begge to, men har ikke brukt de nok for å komme med mange erfaringer. Har brukt begge fra rett under 0 til 10+ grader om natten og ingen av delene har vært for varmt eller for kaldt
 13. Turtips 1-3. September

  Da har jeg bestemt meg etter mye om og men! Drar fredag etter jobb til Østerbø Turisthytte, parkerer og sover i telt der. Tidlig lørdag morgen går jeg gjennom Aurlandsdalen til Vassbygdi og satser på å rekke bussen tilbake derfra kl 17.05. Søndag: hjemreise. Er dette gjennomførbart, altså kommer jeg til å rekke bussen?
 14. Turtips 1-3. September

  Mye som kan frister! Og veldig mange valg! Hvis jeg er klar for å kjøre litt så tror jeg Turtagrø og Hurrungane er et godt valg, evt. Leirvassbu. Noe lenger orker jeg nok ikke å kjøre. For en litt kortere tur tenker jeg Besseggen + knutshø eller bitihorn, selv om det sikkert er veldig mye folk. 2 år siden jeg gikk den sist, da i Juni med litt snø. I verste fall så blir det en kort tur i nordmarka; en natt på barlindåsen eller ved sandungskollen. Hvis jeg bare skulle kjørt 2-3 timer, hva er mulighetene da?
 15. Turtips 1-3. September

  Litt av en brå vending ja! 😂 Var der i fjor og gikk opp til Kuntholstind, knall tur bortsett fra tåka...
×