Gå til innhold

eiribern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eiribern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om noen er interessert i jakker fra Cumulus har en britisk side, Rock + Run, diverse tilbud nå: Link til nettside Bestilte selv en Incredilite Endurance. Totalprisen blir vel rett under 3000kr med tollomkostninger, men sparer fortsatt over 1000kr i forhold til nypris. Eneste er at den ble sendt med DHL da, så håper de ikke legger til noen hundringser ekstra i "omkostninger"... Forresten, om noen skulle være usikker på størrelser anbefalte Cumulus meg XL eller XXL, om jeg skal ha flere lag under. Er 188cm og rundt 85kg, om dette gir noen indikasjon. Kjøpte XL, så satser på at den passer.
 2. Knalltilbud på Hilleberg Soulo og Anjan 3 hos sportsnett nå, over 3000kr avslag.
 3. Litt usikker på om det stemmer, for det er litt motstridende informasjon på produktbeskrivelsen til de nye hodelyktene; det står både at de kun tar ubeskyttede batterier som er maks 65.0-65.2 mm lange, men samtidig står det på vektspesifikasjonene hvor mye det veier med et ZL635-batteri, som er et beskyttet 18650-batteri med 67.2 mm lengde som Zebralight selv selger. Skulle jo tro at batteriet vil være kompatibelt da.
 4. Hakk i plata men Pocket Rocket 2 til 199kr på XXL igjen, om noen gikk glipp av det forrige gang
 5. XXL har MSR Pocket Rocket 2 til 199kr. Koster rundt 500 til vanlig.
 6. Kjøpt meg sovepose og liggeunderlag 🙂 Marmot Hydrogen Long og Therm-a-Rest NeoAir Xtherm Max Large. Tror ikke jeg får brukt de med det første men fikk begge deler til en veldig god pris så måtte bare slå til.
 7. Ok, takk for svar, da føler jeg meg tryggere på å bestille derfra (og på hvor jeg absolutt ikke skal gjøre det).
 8. Noen som har erfaring med å bestille fra addnature.no? Vurderer å kjøpe noe derfra men ser de er basert i Tyskland, og finner ingen informasjon om man må betale for toll i tillegg.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.