Gå til innhold
 • Bli medlem

nordmarka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nordmarka

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette er altfor dårlig for det dyreste og tyngste liggeunderlaget til Exped. Kjøpte du på fjellsport? ville bare brukt synmat eller underquilt i hengekøye
 2. Takk for tips. Ser at Vinter-underquiltet veier 2,2kg og er på cirka 16 liter pakket. Det er stort! Man må da kunne sove i -20 varmt og godt med denne.
 3. Hva slags køye har du? Ligger du diagonalt?
 4. Hei, jeg kikker på FALKEBERG UNDERQUILT DUN fra Hektapatur.no. Er det noen som har prøvd dette? Vil være sikker på at dette er varmt og godt selv som eneste isolasjon (eks sovepose selvsagt) i minus 9 grader. Evnt andre forslag til hengekøyeisolasjon?
 5. Kult! Har du brukt dem før? Noe info på dem?
 6. Blir ganske stusselig. Skal ha noe småting til $43. Shipping til Norge blir $53. Også legg på 25% Moms, så blir til slutt prisen TRE ganger så dyrt som originalprisen. $43 blir til $120! Kan kjøpe en helt ny hengekøye for det.
 7. Fra hvilke nettbutikker da? Da er det vel 25% moms på alt over 350kr.
 8. Hei, hvor i Norge får man tak i småting ifm hengekøye-oppheng? Jeg tenker på Amsteel Continuous Loops, Dyneema, Carabiners, Whoopieslings, Webbing etc?
 9. Ikke kjøp Downmat. Dunet ligger løst i liggeunderlaget og beveger seg rundt. Hvis dunet har klumpet seg uten at du merker det får du en kald natt i møte! Kjøp evnetuelt Synmat der isolasjonen er limt fast.
 10. Dette var et helt nytt underlag, og dunet var helt på halv tolv. Jeg prøvde å riste og jobbe så mye jeg kunne for å få det jevnt over, men det var umulig. Hvis man skal krige sånn som det her med underlaget så gjør det meg ingen nytte! Synmat neste..
 11. Det var akkurat sånn det så ut på mitt splitter nye underlag også. Sånn skal det jo ikke være?
 12. Hvor kan jeg lese om dette standard-systemet for R-verdi du snakker om? Så du foretrekker Thermarest over Exped?
 13. Takk for svar, Sovjetunionen og SnorreL 😄 Da skal jeg reklamere på produktet, og tror heller jeg kjøper en Synmat 9 LW istedenfor! Jeg vil bare glemme dette med hvor isolasjonen er liksom.
 14. Hei, jeg var akkurat i marka i hengekøye, og temperaturen var rundt -5 grader. Jeg hadde akkurat kjøpt Exped Downmat 7 lw som er rata ned til -24 grader, for jeg skulle være sikker på å være varm! Jeg blåste madrassen helt opp. Og til min store skuffelse var den veldig kald og jeg frøs hele natten, selv med et lite skumplast-liggeunderlag under der igjen. Når jeg kommer hjem ser jeg med solskinn i gjennom madrassen at alt dunet er knudret sammen og ikke jevnt over madrassen i det hele tatt. Jeg er veldig skuffet over dette produktet. Hva er deres erfaringer? Skal det være så vanskelig å
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.