Gå til innhold
 • Bli medlem

bostis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bostis

Nylige profilbesøk

847 profilvisninger
 1. Takk BrumBrum for godt svar og informativ artikkel, fine greier! Må nok investere i lettere telt også, har idag Hilleberg Allak, dette blir litt tungt for fotturer, men helt ypperlig på kano/kajakkturer. Tenker, som du har gjort, på Unna som er over et kilo lettere, men fremdeles solid. Låner et gammelt Stetind inntil videre....bra det også Hei dørvakta...sjekka hjemmesida, nok av reimer å tulle seg bort i ja, men kanskje ikke et ankepunkt for ikke å kjøpe?
 2. Er i markedet for ny sekk og kom da over AARN Load Limo 75L, sekken veier 1,98 kg. Det jeg da lurer på er om noen har erfaringer med denne , ser jo rimelig solid ut i fra bilder, men.... Sekken selges bla. av xxl og da til en pris av 2499.- Jeg bruker vanligvis en Bergans Powerframe 130L, men er ingen ungdom lenger så jeg må gjøre noe drastisk med vekta på ryggen.
 3. Herlig lesing med fine bilder, kjenner det begynner å rykke i gamle turføtter, gleder meg til neste rapport
 4. bostis

  Kameratips

  Svar til REs,...... joda alle gamle Pentaxobjektiv kan brukes på alt av nye digitale Pentaxkamera. På M optikk er det litt pludrete, men det funker. Så har du gammel Pentaxoptikk er det bare å fyre løs, mange av disse eldre objektivene har fremragende egenskaper. Jeg har selv et k200d og et k3 hus, som oftest bruker jeg de gamle gode objektivene.
 5. Ett stk Hilleberg Unna til kr 3850. hos klevenjaktogfiske.no Nypris kr 5500
 6. Godt valg! Strekker du økonomien til et pentax K-S2 får du Wifi også....... Send gjerne inn en turrapport med bilder fra kommende Svalbardtur.
 7. Kjøper du Pentax k50 får du et solid kamea med værtetting og det til en pris som ingen kan matche. Alle Pentax objektiver som er laget kan du også bruke. Jeg har brukt Pentax-utstyr i over 30 år og er meget fornøyd.
 8. Flott lesing og stor inspirasjon i denne tråden din. Blir litt stusslig den provianten jeg drar med meg når jeg ser hva du mesker deg med på tur! Tur nordover står høyt på prioriteringslisten neste år.
 9. Hvorfor ikke ta turen opp imot Skjækerfjella med start fra Lustadvatnet og innover mot Norges geogrfiske midtpunkt. Hvis du går videre mot Nåvatnet og Djuptjønna har du flotte områder å boltre deg i.
 10. Ja knutis, den ene av de to var Tore Stengrundet med kjempeørreten på 6,4 kg. Vi spurte han om tips for fiske, svaret ble avgitt med et lunt smil: "det går nok an å få noe". Det var ikke før vi traff en kollega av Tore S. ved Nedre Roasten at vi fikk vite hva dette "noe" var! Vet ikke om jeg hadde klart tie stille med slik en fangst
 11. Kom hjem lørdag etter en ukes padletur i Femundsmarka. Var bla oppe ved Røvolltjønnene, kunne derfra se bort på Stor Svuku hvor vi konstanterte at det er masse snø der oppe og langt nede i fjellsidene, sikkert skiføre til juli. Ellers er det uvanlig stor vassføring i Røa. Vi traff to oppsynsmenn på vår tur, begge mente alt var 14 dager senere enn normalt. Mye smeltevann med påfølgende lave temperaturer i elv/vann fører til elendig fiskebett.
 12. Fjellkartan Z59 Rogen dekker området du etterspør. Fint kart i målestokk 1:50000.
 13. Oslo Sportslager har kjøpt et parti Norrønaklær og selger disse med 40% rabatt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.