Gå til innhold
 • Bli medlem

TurBenjamin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TurBenjamin vant dagen sist 16. februar 2016

TurBenjamin hadde mest likt innhold!

Om TurBenjamin

 • Bursdag 01. jan. 1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sunnhordaland

Nylige profilbesøk

1 088 profilvisninger
 1. Hei, og takk for det Jeg hadde nok erfaring til å slippe dette kurset. Erfaringen min dokumenterte jeg med å skrive grundig i søknaden hva jeg har gjort, og hva jeg har lært av turene mine. Har tidligere flere turer over Hardangervidda vinterstid og skitur på Svalbard.
 2. Hei: Jeg skal også delta på EXA2017 for første gang. Det er viss nok ganske slitsomt løp. Jeg har fått noen tips fra en som deltok i fjor og anbefalte  å ha to par ski, det ene paret har faste lange feller som brukes i bakker (det er etter hva jeg forstår mange bakker) og på flatene brukes det andre paret som er smørt etter forholdene. Det blir mindre plunder.

 3. Hei Skal selv delta på Expedition Amundsen i 2017. Lurte på om det er flere som skal det her på forumet? Eller om det er personer som har deltatt før. Vi kunne jo delt litt tanker og erfaringer som kan komme godt med på en slik tur. Selv har jeg gått Hardangervidden på langs flere ganger, men har aldri vert innom Viersla slik som vi må i denne konkurransen. Noen som vet litt om hvordan terrenget er der? Uansett, lykke til alle sammen dette blir knall !
 4. Ble voldsomt dårlig kvalitet i forhold til på min pc :S
 5. Gammel tråd, men her er ett bilde tatt med mitt Pentax K50 kamera, som valget falt på. Bildet er tatt på Svalbard
 6. Jeg har et Bergans helium dome 3. Har brukt det i forholdsvis ruskete vintervær på høyfjellet. Koster 7000 kr på Bergans sine hjemmesider. Men jeg kjøpte det på XXL for 4600 Veldig kjekt med så pass mye høyde inne i teltet som dome 3 har.
 7. Det var bra da blir dei leie av skuter en dag da. Siden du har bodd der, vet du kannsje om det pleier å være merket skuterløype til Barentsburg ?
 8. Har tatt sertifikatet etter 2006 så har ikke klasse S, men mener å ha sett ett eller annet på noen sider om at det var lov med klasse B. Får sjekke litt opp i det.
 9. Sikkerheten har vi under kontroll, har med en mauser 30-06 og hunder som sier ifra i tilfelle isbjørn. Har også muligheten til å ta med snublebluss.
 10. Hei, og godt nytt år Igår bestilte jeg og kameraten min endelig flybiletter til Svalbardturen vi skal på. Vi reiser 30. mars 2016, og hjem igjen 6 april. Har aldri vert der før, så hadde satt stor pris på om noen kunne gitt oss litt tips om hva som er fint å se/gjøre. Vi skal ha med oss 2 hunder på turen. Den foreløpige planen er å gå på ski fra Longyearbyen og til Tempelfjorden tur/retur. Har noen tips for rutevalg til Tempelfjorden ? Når vi er tilbake fra skituren lurte vi på å gå en isgrottetur en dag, og leie snøscooter en annen. Er det lov å kjøre snøscooter på klasse B sertifik
 11. Da var kameraet bestilt klarer meg uten wifi tenker eg. Ja det skal jeg gjøre.
 12. Har bestemt meg nå for at de blir Pentax K50, føler jeg får mye kamera for pengene !
 13. Såg dette var en grei pris på k50 også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.