Gå til innhold

Movy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Movy

Nylige profilbesøk

720 profilvisninger
 1. Movy

  Lime sko

  Jeg ville brukt Tec7 som det nevnes over. Og så ville jeg tatt med en liten tube av samme på turen. En av de fine tingene med Tec7 er at flatene ikke trenger å være tørre når du limer. Limte en gang filtsålene på et par søkkvåte vadesko som skulle brukes dagen etter. Satt som et skudd i flere sesonger. Tec7 fås i flere farger, også transparent.
 2. Men klarer man å bruke opp all gassen på en vanlig brenner? På slutten er det så dårlig effekt at det bare er å parkere boksen. Kjøpte en brenner med forvarming hvor en kan snu boksen, og det gir bedre utnyttelse. Men hvem drar med seg en nesten tom boks på tur?
 3. Movy

  Tips til hikingsko

  Hoka One One Tor? Har kjøpt, utrolig lett og nydelig nedover. Holdbarhet?
 4. Har du ikke lyst på frokost, trenger du det ikke 😊
 5. Men er en nærmere 2 meter bør en se etter et annet telt 😉
 6. Bare en overnatting 😊Lett og raskt å sette opp. Ingenting negativt så langt.
 7. Da var det kanskje ikke så dum å bestille det grå, selv om det er noen hundrelapper dyrere. Grønt var utsolgt hos 123Friluft. Er 186, så litt spent på plassen.
 8. Jeg har både primus og soto. Sistnevnte er noe mer krøkkete å tenne. Jeg har ikke tenkt på at det kan ha med gassen å gjøre, har etterfylt med Biltema gass på Sotoen. Primus har jeg brukt forskjellige på. Prøvde Sotoen nå, må trykke og holde den litt inn før en gnister. Går greit i stuetemperatur, men knotet i minus.....
 9. Biltema har fuglekasser med metallbeslag rundt åpningen http://www.biltema.no/no/Fritid/Hage/Villfugl/Fuglekasse-2000023707/
 10. Jeg er godt fornøyd med mine to Fjellsport handler, de var billigst og hadde rask levering. Men jeg ser jo at de ikke alltid kommer best ut i prissammenligninger.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.