Movy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Movy

Nylige profilbesøk

243 profilvisninger
 1. A magasinet er i vedlegg til Aftenposten fredag. Kjøpte papir avisen.
 2. Leste ikke hele overskriften 😊 MSR XGK, men det står ikke i artikkelen i A magasinet. Og ser jo at RV skriver at det ble fjernet som tekstreklame... Så da har jeg skrevet to helt unyttige innlegg 😂
 3. I artikkelen avslutter Bengt Rotmo med at han " nesten konsekvent har brukt en primusmodell som i flere målinger som i flere målinger har vist seg som en av de tryggeste brennerne mtp kullosutslipp, spesielt når den fyres med bensin." Og brenneren er ?
 4. Ikke oppdater yr appen!

  Har brukt pent.no men sletta den nettopp etter siste oppdatering. Min erfaring er at yr her i nord var mest korrekt. Spesielt på temperatur sviktet storm. Men også på nedbør var yr riktigst. Men idag stemmer storm dessverre 😉
 5. 71 grader nord

  Legen? Har ikke fulgt så nøye med.
 6. Farge på jakke

  Men kleggen er iallefall glad i svart!
 7. DAB-radio i fjellet

  Og så bruker DAB radioer betydelig mer strøm enn FM, så en må drasse med seg flere sett batterier, hvis det er DAB dekning.
 8. Kvesse skjær til isbor?

  Monsen Saltfjellet søk på YouTube viser trikset med å skjerpe med kniv.
 9. alternativ til knute?

  Hei! Kan en løsning være å få noen til å knyte rapalaløkker i enden av snøret før du drar på fiske. Du nevner ikke hvilket fiske du bedriver, men til vanlig innlandsfiske burde dette fungere. Du kan også knyte en liten microring i enden av hovedsena. Så får du laget deg noen fortommer med rapala-løkker i begge ender, feks like lange som stanga, og tilpasset sluker/fluer du skal bruke. Da kan du relativt enkelt skifte sluker/fluer/agn og om nødvendig skifte fortom. Skulle du være uheldig å ryke hovedsnøret bak microringen, har du et problem. Det kan løses med en reservespole til snella med påknytt microring. I stedet for microring kan du selvsagt ha rapala-løkke i enden av hovedsnøret. Bare en tanke, vet ikke om det vil funke i praksis
 10. Fobi mot mygg :-)

  Ja det var helt sykt med klegg i Troms i midten av juli. Et kjerringråd var å sette ut en skål med eddik, plutselig utsolgt for eddik overalt!
 11. Jakttvillingene

  Likte første serie med tvillingjenten veldig godt! 1. episode nå var vel litt så som så, stikke en gris og avlive et skadedyr, har lite med jakt å gjøre. Håper det blir bedre.
 12. Primussamletråd

  Fra 2011, ser det, men hvor fant du hammerslagslakk i Optimus fargen? Biltema har bare mørkeblå... Nydelig renovering.
 13. Nordhauk: Stemninger og bilder fra nord!

  SuperFantastiske rapporter ! Ser en liten plastkasse på flere av bildene, er det "matboksen"? Har du denne øverst i ryggsekken? Dimensjon på boksen?
 14. Prøver XXL å lure meg?

  Tror erfaringene med xxl skyldes at de svitsjer ofte med prisene. Feks kjører de en DM / kampanje torsdag til lørdag, mandag er prisen tilbake til normalen.
 15. Badstue/telt

  Det er teltbadstuer å få kjøpt. Google. Du kan jo stjele ideer derfra;-)