Gå til innhold

Daktari

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Daktari

  Grønt eller rødt Hilleberg?

  Fornøyd med mitt grønne. Vit at det er en veldig mørk grønnfarge
 2. Har en annonse liggende ute på finn. finn.no/122037392 200kr rabatt fra prisen om noen her slår til. Kjøpt etter anbefaling herifra, men litt for baggy for mine preferanser.
 3. Daktari

  sovepose - noen med erfaring med disse to?

  Holy crap, går Warmpeace viking 300 bare ned til +6? Jeg bruker denne: Ikke rart at jeg har fryst litt på senvinter osv Bortsett fra å ikke være så varm på vinteren (heh) kan jeg anbefale denne ja. Blir bitteliten komprimert. Fruen har 600, og den er vel dobbelt så stor komprimert.
 4. Har et 3 GT kjøpt i vårres. Det er vel bredere, men ellers likt. Mer enn god nok margin med 2x downmat 7 lw
 5. Daktari

  Veien til det perfekte teltet⛺️

  Ikke vask downmat på 60 grader
 6. Daktari

  Helsport Fjellheimen 2018

  Hvordan er det med plass mellom inner/ytterduk ved fotenden? Ser jo knall ut dette. Nesten så jeg angrer litt på at jeg gikk for en heavy duty variant Litt misunnelig på pakkvolumet til dette ref et 55 cm langt Nammatj
 7. Daktari

  Snøfrie fjell i juni?

  Senorge skuffet greit i Nordmarka i helgen. Vasset i snø der det skulle være bart. Skulle hatt ski. Ble en kort tur
 8. Daktari

  Trenger jeg skallbukse??

  Pleide å vase rundt i Norrøna Trollveggen bibs. Brutalt store for vandring. Måtte ha på gamasjer for å hindre subbing. Nå er det sånne lette Arcteryx Alpha jeg håper er greia. Glidelås hele veien, pakkvolum mye mindre.
 9. Daktari

  Fjellue hodeplagg på fjellet.

  Supert tips. Skal la de andre hjemme få bestemme farger selv Mye out of stock akkurat nå
 10. Daktari

  Hva har du kjøpt nå!

  Huff, må vel melde meg på her jeg også. 2018: Kaitum 2, returnert Nammatj 3 GT for 8.100, håper å få beholde dette FR Vidda Pro-bukse til 1.100 FR Greenland-jakke til 900 (fornøyd med disse to ) Omnifuel 2 (erstatter pocket rocket, og stormkjøkken fra 1998) (Ble også et fullt randonee-sett... Tittet en måned på Finn, men kom ingenting som traff blink) Har skaffet meg mer, men blir for flau til å liste opp mer
 11. Daktari

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Hilleberg Kaitum 2: Kjøpt i dag så enda ikke tatt i bruk. Tiltenkt bruksområde vil være alt av fotturer for to personer. Jotunheimen 3manns: Arvede greier fra 80-tallet som har gjort nytten (Spørs om jeg ikke må redigere inn et nytt telt med stort fortelt når fruen får høre hva jeg har kjøpt nå )
 12. Daktari

  Tips til lett tomannstelt?

  Hvordan anser du Kaitum 2 som et alternativ? Det klokker jo inn på 3 kg, så det er jo over det du skriver i den initielle posten. Grunnen til at jeg kaster *nok* et telt inn, er vel hva man får igjen for den kiloen. Fikser alt av vær og vind. Luftingen er i begge kanter, så bra også på vinteren. Doble åpninger, så ett fortelt kan dedikeres til matlaging osv. En annen grunn til at jeg kaster det inn er vel at jeg vurderer det sterkt selv. Startet også søkingen min med et skikkelig vektfokus, men har endret preferansene litt mer mot anvendelighet. Lider litt av man er ute etter ett telt til alt-mentaliteten
 13. Daktari

  Valg av brenner

  Jeg har ikke brukt min Primus Omnifuel ute i felten enda. Får sin dåp til helgen på snø tipper jeg. Er det populært å ha med noe dedikert "primus-underlag", ala en plate, eller bruker dere bare hva dere har for hånden?
 14. Jupp, synder her. Blir aldri straffet med lett sekk. Blir tyngre sekk snart. Takk for påmindelsen Tor
 15. Daktari

  Klær til en nybegynner

  Kommer noe an på kroppsfasongen din, litt uansett; Ikke kjøp for baggy klær. Greit med litt slack på jakker/ akkurat nok plass til brynje/boblejakke under. Gode lufteløsninger er obligatorisk. God hette og lommeløsninger bør du også sjekke. Når det kommer til skallbukser, skal det en del til før du trenger mer enn en stilongs under. "Skibukser" er gjerne litt for store når du bare skal traske rundt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.