Gå til innhold

valle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om valle

Nylige profilbesøk

341 profilvisninger
 1. Hvordan er reglene/lovverket for sykling på Hardangervidda? Feks turen Dyarnut-Besso-Sandhaug?
 2. Hei! Trenger noen tips til fine steder å telte (evt sette opp lavvo) i området rundt Rosendal. Noen tips? Tenkte å reise på tur dit i helga som kommer, og tanken er å finne et et sted å telt, med fin utsikt og bra utgangspunkt for turer. Gjerne i nærheten av vann/elv.
 3. valle

  therm a rest neoair xlite - sprukket

  Takk for veldig gode svar! Jeg har nå kontaktet Vertikal og venter spent på svar:) Utfordringen med evt å lage kort ultralettsvektsunderlag blir nok å flytte vintilen.. usikker på hvordan jeg skal få det til. Men takk for gode tips!
 4. Min 3 år gamle NeoAir(kjøpt på ebay) har sprukket innvendig i limingen.. noe som kan fikses.. eller er den bare å kaste..?
 5. valle

  Skalljakke

  Som du ser av bildene er to av tennene knekt (dette må ha skjedd for noen dager siden)... Siste 5-6mnd har glidelåsen gradvis blitt dårligere. Men det skal sies at det har hjulpet å vokse glidelåsen (eller glide den med stearin).. men etter at jeg forrige uke brukte jakken i -15 til -20 grader føltes glidelåsen fort mye dårligere, og det kan nok være det som har forårsaket at den nå er "utslitt' og at tennene er knekt. Jeg har kontakt Arcteryx kundeservice.
 6. valle

  Skalljakke

  Takk, det skal jeg forsøke.
 7. valle

  Skalljakke

  Hei, trenger anbefaling til valg av skalljakke. Har slitt ut min Arctery Alpha SV kjøpt i 2013. Glidelåsen er fullstendig ødelagt/slitt.. og den er ikke lenger vantett. Det skal sies at jakken har blitt veldig mye brukt, i all slags vær, stort sett hver dag på turer gjennom hele året. Hvilke skaljakker er det aller beste man kan få tak i nå for tiden? Jakken bør være forholdsvis lett.. og skal brukes året rundt. På forhånd takk for svar
 8. Hei, noen som har gode tips til steder (med bra utgangspunkt for turer) for å sette opp Lavvo i vest-Jotunheimen? Må være i gangavstand fra parkering
 9. valle

  Sykle Trondsbu - Besso

  Takk for gode svar! Litt usikker på om jeg skal ta terrengsykkelen eller fatbiken.. hva ville dere ha valgt..?
 10. valle

  Sykle Trondsbu - Besso

  Hei, hvordan er stien mellom Trondsbu-Hellehalsen-Sandhaug og Besso egnet for å sykle (har fulldemper terrengsykkel)?
 11. Hei, jeg har et ønske om å starte med toppturguiding vinterstid i indre Vestland. Jeg har lang erfaring og god kunnskap om fjellene, men mangler kurs og formell utdannelse i fjellføring. Stilles det krav til formell utdannelse innen fjellføring om man skal guide andre kommersielt? Hvordan kan/bør man gå frem for å starte med guiding?
 12. valle

  Sport 3 Gen3

  Hei, jeg vurderer å kjøpe en slik "Spot 3 Gen3": http://www.ebay.com/itm/NEW-Spot-3-GEN3-Satellite-GPS-Messenger-Tracker-SOS-SPOT-III-ORANGE-/171155395991?pt=GPS_Devices&hash=item27d9a81597 Vil denne fungere bra i Norge? Trenger jeg et årlig abb for å benytte alle funksjoner..? Jeg ser at samme spot selges på fjellsport.no, men til betydelig høyrere pris..: http://www.fjellsport.no/spot-gen3-orange.html?gclid=COqMwsmzhb0CFWHncgodbYQATg
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.