Gå til innhold
 • Bli medlem

valle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om valle

Nylige profilbesøk

1 036 profilvisninger
 1. Takk for gode og nyttige svar! Endte opp med et Bergans Compact 2 telt til 1000,- innkl frakt.
 2. Jeg er også litt nysgjerrig på dette teltet
 3. Tja, det rivner vel ikke akkurat i litt lett nysnø og 5 sekunmeter. Det er selvfølgelig ikke et telt man bruker i full snøstorm
 4. Hei, hvordan tror dere et telt som High Peak Cave 2 (tomannstelt) kan funger til bruk på 2-3 dagersturer i finvær.. også som vintertelt? Jeg har mulighet til å få kjøpt et slikt til 350,-. Hva tror dere isåfall vil være det største minuset med et såpass billig telt? (nypris tror jeg ligger på rundt 6-700 kroner..) Vekt under 3kg
 5. Til under 1500,- må det vel være et bra kjøp? Det eneste jeg savner er stormmatter til vinterbruk.. men usikker på hvor nødvendig det er
 6. Jeg tror forresten at jeg kom over en test av teltet:
 7. Finn.no benyttes mer og mer også til utleie av utstyr
 8. Hei, noen som kjenner til om dette teltet fungerer greit til enkel vintertelting? [Hidden Content]
 9. Hei, noen som vet litt om snøforholdene mellom helberghytta-kalhovd-mårbu-solheimstulen? Lar det seg gjøre å gå til fots? Jeg anntar at der er vesentlig mindre snø der enn Dyranut-Finse feks? (der der trolig er skiføre)
 10. Om jeg hadde klart å komme meg til Stavanger i god tid før kl 10 en dag i neste uke hadde mye vert løst. Derifra går det buss videre til Lindesnes Fyr. Det ordnet seg desverre ikke med returbil.no, og jeg kjenner heller ingen yrkessjåfører, men jeg skal undersøke dette nærmare.. kanskje noen kjenner noen som kjenner noen..:) På gomore var det heller ikke mye samkjøring å oppdrive.
 11. Hei, trenger å komme meg til Lindesnes fra Sogndal i neste uke. Helst på billigst mulig måte. Noen som har tips til hvordan? Alle tips tas imot med stor takk:)
 12. Forresten. Fikk feil om at navn ikke kunne ha flere enn 35 tegn, så då måtte jeg flytte "Finse posten pakkeutlevering" ned til Adresse-linja. Før "postboks 10"
 13. Bare for å være på den sikre siden (og siden jeg nå skal kjøpe/forhåndsbetale flere norgespakker på posten.no) så spørr jeg; skal stedsnavn (eksempelvis "Finse posten pakkutlevering") stå sammen med Navn på mottaker, eller på adresselinja under? Jeg er smånervøs for at pakkene ikke skal komme frem, og siden jeg nå skal kjøpe norgespakke for 8 andre destinasjoer vil jeg at det skal bli rett.
 14. Ok, takk for svar. Finner de ikke inne på DNT-nettbutikken (kart), men skal høre med min lokale DNT-butikk.
 15. Hei, da jeg bestillte DNT-medlemsskap mottok jeg Planleggingskart/Oversiktskart for Sør-Norge som viser alle DNT-hytter og T-merkede ruter. Finnes et tilsvarende type kart også for resten av landet (Nord-Norge)? Isåfall hvor får jeg tak i det..?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.