Gå til innhold

valle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om valle

Nylige profilbesøk

894 profilvisninger
 1. Hei, noen som vet litt om snøforholdene mellom helberghytta-kalhovd-mårbu-solheimstulen? Lar det seg gjøre å gå til fots? Jeg anntar at der er vesentlig mindre snø der enn Dyranut-Finse feks? (der der trolig er skiføre)
 2. Om jeg hadde klart å komme meg til Stavanger i god tid før kl 10 en dag i neste uke hadde mye vert løst. Derifra går det buss videre til Lindesnes Fyr. Det ordnet seg desverre ikke med returbil.no, og jeg kjenner heller ingen yrkessjåfører, men jeg skal undersøke dette nærmare.. kanskje noen kjenner noen som kjenner noen..:) På gomore var det heller ikke mye samkjøring å oppdrive.
 3. Hei, trenger å komme meg til Lindesnes fra Sogndal i neste uke. Helst på billigst mulig måte. Noen som har tips til hvordan? Alle tips tas imot med stor takk:)
 4. Forresten. Fikk feil om at navn ikke kunne ha flere enn 35 tegn, så då måtte jeg flytte "Finse posten pakkeutlevering" ned til Adresse-linja. Før "postboks 10"
 5. Bare for å være på den sikre siden (og siden jeg nå skal kjøpe/forhåndsbetale flere norgespakker på posten.no) så spørr jeg; skal stedsnavn (eksempelvis "Finse posten pakkutlevering") stå sammen med Navn på mottaker, eller på adresselinja under? Jeg er smånervøs for at pakkene ikke skal komme frem, og siden jeg nå skal kjøpe norgespakke for 8 andre destinasjoer vil jeg at det skal bli rett.
 6. Ok, takk for svar. Finner de ikke inne på DNT-nettbutikken (kart), men skal høre med min lokale DNT-butikk.
 7. valle

  Planleggingskart DNT

  Hei, da jeg bestillte DNT-medlemsskap mottok jeg Planleggingskart/Oversiktskart for Sør-Norge som viser alle DNT-hytter og T-merkede ruter. Finnes et tilsvarende type kart også for resten av landet (Nord-Norge)? Isåfall hvor får jeg tak i det..?
 8. Jepp, har nå testet den ut, og alt ser ut til å fungere helt fint. Skal nok klare meg lenge med det rimeligste abb.
 9. Har Garmin inreach mini, men ikke fått undersøkt den så nøye enda. Hva mener du med at 3 forhåndsdefinerte ut ikke teller?
 10. Ok, hm.. Da blir kanskje 10 per mnd litt lite på feks en NPL-tur.
 11. Hvilket abb vil dere anbefale på en 3-6 måneders fottur i Norge. Jeg er ikke opptatt av sporing, men å kunne sende/motta sms de gangene jeg er uten mobildekning. Tror det skal holde med 10 sms i mnd? (gjelder det forresten totalt antall mottatt og sendte, eller kun for sendte) Contract eller Freedom..? H
 12. valle

  Lime sko

  hm... så hva gjør jeg da:)
 13. valle

  Lime sko

  ingen forvarming eller noe slikt. Bare limte rett på?
 14. valle

  Lime sko

  Hei, mine ett år gamle Viking-sko har begynt å gå opp litt i limingen. De er ikke brukt mer enn 8-9 ganger på fjelltur. Hva kan gjøres? Kan de limes? Hvilken type lim anbefales? Jeg skal bruke de om et par uker.. så vet ikke om jeg har tid til å gå gjennom en prosess med reklamasjon etc
 15. Fikk nå vite av postens kundeservice at adressen det skulle sendes til var: Ola Normann Poste Restante Post i butikk Finse Postboks 10 5719 Finse Så nå må jeg vel bestille ny norgespakke/adressering.. usikker på om den kommer fram med Rallarvegen 2660.. selv om det var det som dukket opp når jeg googlet. Jeg fikk også vite at det pakken bare ville bli liggende der i 2 uker. Om man ikke fikk tid til å hente den da kunne man ringe posten, og få fristen forlenget i 5 dager.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.