Gå til innhold

valle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om valle

Nylige profilbesøk

392 profilvisninger
 1. valle

  Kokesystem til langtur

  Finner det forresten ikke på Biltema nå (nettbutikk)
 2. valle

  Kokesystem til langtur

  Takk for veldig gode tips! Det biltemasettet likte jeg. Tror det skulle passe mitt bruk veldig godt. Skal også ta en kikk på tipset til Per Fredrik
 3. valle

  Kokesystem til langtur

  Litt mer avansert. Alt fra å steke fisk til å varme vann. Stort sett "enkle" retter. Blir også endel matlaging over bål.
 4. Hei! Jeg er på utkikk etter et komplett kokesystem til en person, på langtur i sommermånedene. Jeg vil helst at det skal veie minst mulig, være enkelt i bruk, lett å oppbevare/pakke sammen, solid. 27-3 UL stormkjøkken er det nærmeste jeg har kommet. Noen andre anbefalinger?
 5. valle

  Diverse telt til salgs

  Setter ned msr Hubba Hubba HP til 2800,-+frakt
 6. valle

  Diverse telt til salgs

  Reduserer prisen på MSR Hubba Hubba 2 HP + Hubba Gear Shed Vestibyle til 3000,-. Selges pga overgang til superlett enmannstelt.
 7. valle

  Diverse telt til salgs

  DD Hammocks superlight tarp tent - Solgt!
 8. MSR Hubba Hubba HP + Hubba Gear Shed Vestibyle Kr 3500,- ved hurtig avgjørelse (nypris 7800 for telt og vestibyle) Lite brukt (8-9 overnattingsturer). Tørket mellom hver gang. Et telt jeg har vert veldig fornøyd med. Selges fordi jeg trenger et tremannstelt. Med ekstratelt/vestibyle DD Hammocks superlight tarp tent Nytt. Ikke åpnet. Pris 600,- https://www.ddhammocks.com/product/dd_superlight_tarp_tent Eureka Spitfire Solo Lite brukt (8-10 overnattingsturer). Helt og fint. Tørket mellom hver gang. Pris: 600,- Kan selge alle tre teltene samlet for 4500,- Dette vil jeg påstå er en meget bra pris.
 9. Hvordan er reglene/lovverket for sykling på Hardangervidda? Feks turen Dyarnut-Besso-Sandhaug?
 10. Hei! Trenger noen tips til fine steder å telte (evt sette opp lavvo) i området rundt Rosendal. Noen tips? Tenkte å reise på tur dit i helga som kommer, og tanken er å finne et et sted å telt, med fin utsikt og bra utgangspunkt for turer. Gjerne i nærheten av vann/elv.
 11. valle

  therm a rest neoair xlite - sprukket

  Takk for veldig gode svar! Jeg har nå kontaktet Vertikal og venter spent på svar:) Utfordringen med evt å lage kort ultralettsvektsunderlag blir nok å flytte vintilen.. usikker på hvordan jeg skal få det til. Men takk for gode tips!
 12. Min 3 år gamle NeoAir(kjøpt på ebay) har sprukket innvendig i limingen.. noe som kan fikses.. eller er den bare å kaste..?
 13. valle

  Skalljakke

  Som du ser av bildene er to av tennene knekt (dette må ha skjedd for noen dager siden)... Siste 5-6mnd har glidelåsen gradvis blitt dårligere. Men det skal sies at det har hjulpet å vokse glidelåsen (eller glide den med stearin).. men etter at jeg forrige uke brukte jakken i -15 til -20 grader føltes glidelåsen fort mye dårligere, og det kan nok være det som har forårsaket at den nå er "utslitt' og at tennene er knekt. Jeg har kontakt Arcteryx kundeservice.
 14. valle

  Skalljakke

  Takk, det skal jeg forsøke.
 15. valle

  Skalljakke

  Hei, trenger anbefaling til valg av skalljakke. Har slitt ut min Arctery Alpha SV kjøpt i 2013. Glidelåsen er fullstendig ødelagt/slitt.. og den er ikke lenger vantett. Det skal sies at jakken har blitt veldig mye brukt, i all slags vær, stort sett hver dag på turer gjennom hele året. Hvilke skaljakker er det aller beste man kan få tak i nå for tiden? Jakken bør være forholdsvis lett.. og skal brukes året rundt. På forhånd takk for svar
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.