Gå til innhold

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lurifax

  Turkart på mobiltelefon

  Ikke meningen å mase, men hva er status på oppstart av betatestingen på Android?
 2. Lurifax

  Burley Nomad sykkelvogn

  Knall, da blir det ei slik vogn på meg. Mange takk for hjelpen!
 3. Lurifax

  Burley Nomad sykkelvogn

  Takk for dine erfaringer, høres meget bra ut. Jeg bor nok i Midt-Norge. Går det an å ta av trekket oppå i sin helhet, og bare bruke den som åpen vogn, eller er slik som din avbildet på leieting så åpen den blir?
 4. Har planer om å benytte sykkel en del til sommerens teltturer, og har i den forbindelse sett litt på sykkelvogn. Har konkludert med at tohjulsvogn er å foretrekke, for å gjøre den mer kurant å bruke i byen i tillegg. Den jeg vurderer er Burley Nomad. Er det noen som har erfaringer med denne (eller andre vogner for den saks skyld), som har lyst å dele disse?
 5. Lurifax

  Helsport LY Tarp - Erfaringer?

  Kom tilfeldigvis på denne tarpen da jeg så en Ly gapahuk, og tenkte jeg skulle sjekke pris - men finner svært lite. Er Ly tarp tatt av markedet?
 6. Lurifax

  Turkart på mobiltelefon

  Jeg vil gjerne være betatester for androidversjonen, fortrinnsvis gjennom Play Butikk om det er en mulighet.
 7. Når det gjelder mikroplast og ev. skadelighet av dette, vil jeg anta det i aller høyeste grad vil være fornuftig å forholde seg til føre var-prinsippet. Mye avfall går til forbrenning/energigjenvinning, men å påstå at fyring med plast er smart setter jeg på kontoen for naivitet.
 8. Lurifax

  Frikart.no til Garmin

  Jeg må få berømme deg for å lage disse kartene, frikart.no er en tjeneste gull verdt! Har også så smått begynt å engasjere meg i osm som en følge av å ha funnet denne tjenesten.
 9. Lurifax

  Frikart.no til Garmin

  Er det noen som vet om det går an og eventuelt hvordan man sjekker hva slags info som blir med fra Openstreetmap og til Frikart (Topo Summer II)? F.eks. blir "Picnic bench" ikke med på Frikarts kart, men "Picnic site" blir med. Irriterer litt at "Shelter"/gapahuk ikke blir med over til Frikarts kart.
 10. Lurifax

  10 ting man må ha på tur

  Lurer litt på denne selv: https://www.fjallraven.no/shop/fjallraven-stubben-F90560/ anbefaler at du kjøper den og skriver en review etterpå 😄
 11. Lurifax

  Google indeksering og Fjellforum -litt skryt

  Husk at Google også vet hvem du er og dine preferanser her i livet. Så det kan(!) være derfor det kom høyt opp, uten at jeg påstår at det nødvendigvis er årsaken.
 12. Lurifax

  Tips om navigasjon - bruke forskjellige kilder/kart

  Min erfaring er at hvis stien først finnes hos både Openstreetmap og Kartverket, så er Openstreetmap mest korrekt mhp. faktisk gjengivelse av stien. Opplever ofte hos Kartverket at differansen mellom kart og terreng er stor.
 13. Tipper den ikke går så veldig langt i rettssystemet. Sykler (eller kjører for den saks skyld) man i 40 km/t på strekning med fartsgrense 60 km/t og har lang kø bak seg, så er man til hinder for øvrig trafikk. Hvorvidt det var ei ny kø som de var i ferd med å ta igjen om noen minutter spiller forsåvidt ingen rolle slik jeg ser det.
 14. Lurifax

  Tips til hikingsko

  Tusen takk for et utdypende svar, skal absolutt sjekke ut disse!
 15. Lurifax

  Tips til hikingsko

  Hei, Kjøpte i mai Viking Anaconda Light Boa-sko, men de holdt i ca. 150 km før de ble ødelagt. Reklamasjon og penger i retur, betyr at jeg må handle nye sko. Likte i grunn vikingskoene, men tviler litt på kvaliteten til de. Begge skoene hadde fått sår oppå, og begge skoene hadde det på samme sted. Blir derfor ikke gjenkjøp av samme type sko. Så om noen har noen sko å anbefale så hadde det vært helt topp! Gjerne noe à la Viking Anaconda, med gore-tex eller lignende.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.