Gå til innhold

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Utstyr for telttur med gutten

  Kjører Bergans Wiglo LT4 her også på familieturer med to barn. Ypperlig telt til dette bruket. Det er av og til på kampanje hos XXL.
 2. Utstyr for telttur med gutten

  Jeg ville ha gått for et tomannstelt nå, og komplettert med et firmannstelt når bollen er ferdighevet. Da er man relativt fleksibel uavhengig av om man er én, to, tre, fire, fem eller seks som skal på tur.
 3. Bergans Wiglo LT4 uten innertelt?

  Mener at innerteltet er klipset/hempet i ytterteltet, så med et lite forbehold er svaret at ja, man kan slå opp ytterteltet uten innerteltet.
 4. Slakkline og hengekøye

  Benytter akkurat samme metode som deg, men tenkte å kunne bruke slakklinen når trærne (eller hva som helst) ikke står nærme nok hverandre - noe slik som dette; https://goo.gl/images/gBLKLy (dog ikke så ekstremt). Takk for tips om prusikk, ser ved første øyekast ut som sporet å følge.
 5. Slakkline og hengekøye

  Vurderer å kjøpe meg ei slakkline, mest for moro skyld til meg og ungene. Kom da på at det kan være greit å ha ei slakkline som da også kan brukes med hengekøye ved behov (Ticket to the moon). Er det noe spesielt man bør tenke på da i såfall? Har null erfaring med slakkline, men er House of Hygges 10 meters line med jekk jeg sånn halvveis har sett meg ut (muligens litt kort i hengekøye-øyemed(?)). Og hvordan fester man best ei hengekøye i slakkline? Edit: Link til nevnte slakkline: https://houseofhygge.no/display.aspx?menuid=6&prodid=3978&isUrlRewritten=true&mobil=ja
 6. Solbriller til fjellturer og trening

  Nydelig tips, da var disse bestilt 👍
 7. Solbriller til fjellturer og trening

  Takk for gode tips, skal sjekke ut dette med prizm-glass.
 8. Hei. Er på utkikk etter solbriller til bruk på fjellturer og til trening (fortrinnsvis løping). Er det noen som har anbefalinger og tips? Hva bør man tenke på? Er helt blank når det kommer til sportsbriller, men Adidas Zonyk Aero vurderes (https://www.dinside.no/fritid/stor-test-av-sportsbriller/69368459).
 9. Strava til Friluftsliv?

  Et tips i så måte er å bruke heatmap som jeg linket til lenger oppe her, for å sjekke ut om det er noe Strava-aktivitet der du eventuelt tenker på. Men skal du finne gpx spor må du nesten håpe at det er segment der (man kan søke/lete etter segmenter når man har konto). Vanskelig å finne en tilfeldig person som har gått ruta.
 10. Strava til Friluftsliv?

  Nei kurant måte det også Jeg velger det som er mest riktig på Garmin, også korrigerer jeg (ofte) til løping på Strava. Skal sies jeg løper en del også. Ved løping behøver man ikke opprette segmenter om det er kun sine egne tider man vil sammenligne Edit: skrivefeil
 11. Strava til Friluftsliv?

  Joda, all aktivitet logges. Segmenter er strekninger hvor tiden sammenlignes med andre, og man får en slags resultattavle. Dette er strekninger som "noen" har definert. Denstørste ulempen med å velge hiking/gåing fremfor løping (synes jeg) er at man ikke får sammenlignet sine egne turer opp mot hverandre. Om man velger løping så vil du enkelt kunne sammenligne egne tider på samme strekninger (med samme start/stopp-sted).
 12. Strava til Friluftsliv?

  Er mange som registrerer hikingturer som løpeturer også med dertil segmenter. Forøvrig er jo heatmap en stilig funksjon: https://labs.strava.com/heatmap
 13. Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Har akkurat samme opplevelse, var ikke klar over at man måtte/burde klikke på en spesiell lenke. Hadde jeg visst det, hadde jeg gjort det.
 14. Helsport Fjellduk X-Trem Flex

  Hei. Har ikke hatt den med på tur ennå, knapt tatt den ut av trekket og sett på den. Så har dessverre ikke så mye å komme med.
 15. Helsport Reinsfjell 2

  Kanskje et litt rart spørsmål, men er det noen som har noe formening om hvordan det skulle gå å skvise to liggeunderlag á 65 cm inn i Reinsfjell 2? Er oppgitt til å være 120 cm bredt i innerteltet.
×