Gå til innhold
  • Bli medlem

Lurifax

Aktiv medlem
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

38 Neutral

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sover i eget telt på tur med andre enn familie. Har også med alt av nødvendig utstyr til meg selv som hvis jeg var på tur helt alene.
  2. Har hatt god nytte av tempe i kombinasjon med Fenix 5. Har stort sett brukt den i telt om sommeren for å ha en viss kontroll på varmen der mens barn har sovet.
  3. Jo jo, nå brukte jeg DNT mest som en fellesbetegnelse for de ulike lokale turistforeningene. Uansett på kanten av en organisasjon - nasjonal eller lokal - hvis formål blant annet er å fremme friluftsliv å eventuelt skilte/hevde noe som er i strid med allemannsretten hvis de ikke har noen lokal hjemmel til det.
  4. Så om kommunen ikke har fattet noen lokal forskrift så er det 150 m som gjelder uavhengig av om det er skiltet noe annet av DNT?
  5. Godt tips, høres ut som du snakker av erfaring.
  6. Jeg har aldri padlet noe særlig før, men vurderer å kjøpe meg en Old Town Next enmanns kano/kajakk-hybrid. Ser veldig snasen og kjekk ut til fiske og rekreasjonspadling. https://www.westsystem.no/p/15751/old-town-next Er det noen som har erfaringer å dele om denne på godt og vondt? Hvordan er det å laste (og forsåvidt laste av) en kano på biltak alene? Løfter man den over hodet og lemper den inn på takstativet sideveis eller skyver man den helst oppå bakfra? Eller bærer man den på skuldra og vipper den over fra siden? Old Town Next reklameres med at man kan ha med f.eks. hund eller et barn selv om det er enmannskano. Noen som har noen formening om hvordan det er å ha med barn i denne og hvor/hvordan man eventuelt sitter da?
  7. Lurifax

    Monsens turmat

    Kom tilfeldigvis over denne siden, som viser at Lars Monsen nå har satt navnet sitt på er nytt produkt av turmat: https://sportoutlet.no/blog/monsens-turmat Veldig rimelig sammenlignet med Real osv., men det er muligens intro-/black friday-priser. Er det noen som har prøvd noe av utvalget, og kan si noe om hvordan det står seg sammenligning med f.eks. Real?
  8. Høres lovende ut. Fant det til en ok pris, så det ble kjøpt for å ha til glamping-turer på finværsdager. Gleder meg til å teste det ut!
  9. Lurifax

    MSR Habitude

    Er det noen som har erfaring med MSR Habitude 4 og/eller 6? Vurderer å bytte ut Bergans Wiglo med dette som familietelt (2+2) - i hovedsak på grunn av den ekstra høyden. https://www.fjellsport.no/msr-habitude-4.html?refSrc=753991&nosto=nosto-page-product3
  10. Wiglo LT4 kom vel i ny forbedret utgave i fjor. Den gamle modellen var for øvrig relativt ofte på tilbud hos XXL for omlag 4-5000 kr.
  11. Mulig det er et utgått produkt, men Helsport hadde i alle fall tidligere en modell med avtagbart fôr.
  12. På 5X i alle fall kan man velge hva som skal være kilden. Tempe eller klokka. Dvs at hvis man har valgt tempe som kilde og den ikke er i nærheten så får man ikke opp noen målinger i widgeten.
  13. Ble litt nysgjerrig på hvilken måte folk flest sporer/tracker turene sine, når de går over flere dager. I alle fall på Garmin sine GPS-klokker kan man sette sporingen på pause og lukke denne, for så å åpne den opp på et senere tidspunkt og fortsette. Foretrekker folk primært å avslutte sporingsaktiviteten for hver dag og starte ny aktivitet dagen etter, eller er det mer hensiktsmessig å ha hele turen som én aktivitet som går over flere dager (og ev. dagsetappene som etapper)?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.