Gå til innhold

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lurifax

  Tips til hikingsko

  Tusen takk for et utdypende svar, skal absolutt sjekke ut disse!
 2. Lurifax

  Tips til hikingsko

  Hei, Kjøpte i mai Viking Anaconda Light Boa-sko, men de holdt i ca. 150 km før de ble ødelagt. Reklamasjon og penger i retur, betyr at jeg må handle nye sko. Likte i grunn vikingskoene, men tviler litt på kvaliteten til de. Begge skoene hadde fått sår oppå, og begge skoene hadde det på samme sted. Blir derfor ikke gjenkjøp av samme type sko. Så om noen har noen sko å anbefale så hadde det vært helt topp! Gjerne noe à la Viking Anaconda, med gore-tex eller lignende.
 3. Lurifax

  Tips til telttur på Tustna

  Takk for tips, selv om det ikke var jeg som spurte.
 4. Lurifax

  Turkart på mobiltelefon

  Må jeg være han kjipe med samsungtelefon som etterspør androidversjon? 😅
 5. Lurifax

  Norrøna med 7 års garanti

  Nå er vel det meste av friluftslivsutstyr ment å ha en forventet bruks- og levetid vesentlig over 2 år, og følgelig vil den lovpålagte reklamasjonsretten være 5 år og ikke 2 år.
 6. Lurifax

  Vikingmelk som fløtesubstitutt

  Takk for svar!
 7. Lurifax

  Vikingmelk som fløtesubstitutt

  Tenker i utgangspunktet på vikingmelk kondensert melk.
 8. Til dere som har erfaring med vikingmelk... Kan man bruke vikingmelk i 1:1-forhold for fløte i oppskrifter hvor man skal bruke fløte? F.eks. i gryteretter, supper, osv. Gjelder dette i såfall i alle tilfeller hvor man egentlig skal bruke fløte, eller er det noen tilfeller hvor man ikke bør erstatte fløte med vikingmelk?
 9. Lurifax

  Nordmøre og telt.

  Innerdalen er nydelig som nybegynnertur (og ellers), selv også om man ikke har planer om å gå oppå Innerdalstårnet. I Innerdalen er det en egen telt-camp ved Innerdalshytta.
 10. Lurifax

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Bergans Wiglo LT4. Helsport Reinsfjell 2 pro. Ticket To The Moon hengekøye + tarp.
 11. Lurifax

  Garmin Fenix 5x

  Er det noen som har erfaring med frikart.no sine kart sammenlignet med opentopomap.org? Hvilken er foretrukket? Begge baserer seg vel på openstreetmap meg bekjent.
 12. Eksempelet med soveposene er jo direkte villedende markedsføring og antakeligvis ulovlig, uten at jeg kan lovverket på rams.
 13. Enig. Skulle til å kommentere noe fra røverkjøptråden akkurat nå, men gadd ikke å knote det over til diskusjon om røverkjøp-tråden, så da ble det med tanken.
 14. Nå har ikke jeg deltatt i den aktuelle forumtråden, men det jeg leser ut av dette er at diskusjoner er uønsket. Hva slags forum sitter man igjen med da i såfall?
 15. I Møre og Romsdal har vi Stikk UT! (sic), som består av 200-300 topper og andre turmål med bok og kode som man registrerer på hjemmeside/i app. Fra mai-oktober er det gåturer, og om vinterhalvåret skiturer. Utrolig populært, med topplister osv.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.