Gå til innhold

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lurifax

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Bergans Wiglo LT4. Helsport Reinsfjell 2 pro. Ticket To The Moon hengekøye + tarp.
 2. Lurifax

  Garmin Fenix 5x

  Er det noen som har erfaring med frikart.no sine kart sammenlignet med opentopomap.org? Hvilken er foretrukket? Begge baserer seg vel på openstreetmap meg bekjent.
 3. Eksempelet med soveposene er jo direkte villedende markedsføring og antakeligvis ulovlig, uten at jeg kan lovverket på rams.
 4. Enig. Skulle til å kommentere noe fra røverkjøptråden akkurat nå, men gadd ikke å knote det over til diskusjon om røverkjøp-tråden, så da ble det med tanken.
 5. Nå har ikke jeg deltatt i den aktuelle forumtråden, men det jeg leser ut av dette er at diskusjoner er uønsket. Hva slags forum sitter man igjen med da i såfall?
 6. I Møre og Romsdal har vi Stikk UT! (sic), som består av 200-300 topper og andre turmål med bok og kode som man registrerer på hjemmeside/i app. Fra mai-oktober er det gåturer, og om vinterhalvåret skiturer. Utrolig populært, med topplister osv.
 7. Lurifax

  Utstyr for telttur med gutten

  Kjører Bergans Wiglo LT4 her også på familieturer med to barn. Ypperlig telt til dette bruket. Det er av og til på kampanje hos XXL.
 8. Lurifax

  Utstyr for telttur med gutten

  Jeg ville ha gått for et tomannstelt nå, og komplettert med et firmannstelt når bollen er ferdighevet. Da er man relativt fleksibel uavhengig av om man er én, to, tre, fire, fem eller seks som skal på tur.
 9. Lurifax

  Bergans Wiglo LT4 uten innertelt?

  Mener at innerteltet er klipset/hempet i ytterteltet, så med et lite forbehold er svaret at ja, man kan slå opp ytterteltet uten innerteltet.
 10. Lurifax

  Slakkline og hengekøye

  Benytter akkurat samme metode som deg, men tenkte å kunne bruke slakklinen når trærne (eller hva som helst) ikke står nærme nok hverandre - noe slik som dette; https://goo.gl/images/gBLKLy (dog ikke så ekstremt). Takk for tips om prusikk, ser ved første øyekast ut som sporet å følge.
 11. Lurifax

  Slakkline og hengekøye

  Vurderer å kjøpe meg ei slakkline, mest for moro skyld til meg og ungene. Kom da på at det kan være greit å ha ei slakkline som da også kan brukes med hengekøye ved behov (Ticket to the moon). Er det noe spesielt man bør tenke på da i såfall? Har null erfaring med slakkline, men er House of Hygges 10 meters line med jekk jeg sånn halvveis har sett meg ut (muligens litt kort i hengekøye-øyemed(?)). Og hvordan fester man best ei hengekøye i slakkline? Edit: Link til nevnte slakkline: https://houseofhygge.no/display.aspx?menuid=6&prodid=3978&isUrlRewritten=true&mobil=ja
 12. Lurifax

  Solbriller til fjellturer og trening

  Nydelig tips, da var disse bestilt 👍
 13. Lurifax

  Solbriller til fjellturer og trening

  Takk for gode tips, skal sjekke ut dette med prizm-glass.
 14. Hei. Er på utkikk etter solbriller til bruk på fjellturer og til trening (fortrinnsvis løping). Er det noen som har anbefalinger og tips? Hva bør man tenke på? Er helt blank når det kommer til sportsbriller, men Adidas Zonyk Aero vurderes (https://www.dinside.no/fritid/stor-test-av-sportsbriller/69368459).
 15. Lurifax

  Strava til Friluftsliv?

  Et tips i så måte er å bruke heatmap som jeg linket til lenger oppe her, for å sjekke ut om det er noe Strava-aktivitet der du eventuelt tenker på. Men skal du finne gpx spor må du nesten håpe at det er segment der (man kan søke/lete etter segmenter når man har konto). Vanskelig å finne en tilfeldig person som har gått ruta.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.