Gå til innhold
 • Bli medlem

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Wiglo LT4 kom vel i ny forbedret utgave i fjor. Den gamle modellen var for øvrig relativt ofte på tilbud hos XXL for omlag 4-5000 kr.
 2. Mulig det er et utgått produkt, men Helsport hadde i alle fall tidligere en modell med avtagbart fôr.
 3. På 5X i alle fall kan man velge hva som skal være kilden. Tempe eller klokka. Dvs at hvis man har valgt tempe som kilde og den ikke er i nærheten så får man ikke opp noen målinger i widgeten.
 4. Ble litt nysgjerrig på hvilken måte folk flest sporer/tracker turene sine, når de går over flere dager. I alle fall på Garmin sine GPS-klokker kan man sette sporingen på pause og lukke denne, for så å åpne den opp på et senere tidspunkt og fortsette. Foretrekker folk primært å avslutte sporingsaktiviteten for hver dag og starte ny aktivitet dagen etter, eller er det mer hensiktsmessig å ha hele turen som én aktivitet som går over flere dager (og ev. dagsetappene som etapper)?
 5. Hvordan er kartappen som følger med? Brukes samme gamle og lite oppdaterte versjonen av OpenStreetMap som er i hhv. Garmin Connect (web) og Garmin Explore (app)?
 6. Hei. Har planer om å gå til Norges midtpunkt i Steinkjer. Er det noen som vet hvordan det er å telte rundt der? Dvs. ikke så langt unna selve midtpunktet. Skal gå den med barn og må derfor dele opp turen til to etapper - én dit og én tilbake.
 7. Har ikke noe fra de selv, men nå ble det heller ikke lengre noe særlig aktuelt å anskaffe noe. At et og annet produkt har en feil må man kunne påregne, men dette var direkte stusselig lesning. Takk, slike poster er nyttige!
 8. Har Fenix 5X og bruker den likens som mange foran her (kart, puls, soloppgang/-nedgang, høyde, sportracking, osv.). Har også lastet ned tidevanns-widget, så jeg kan sjekke tidspunkt for flo og fjære der jeg er på en rask og enkel måte. Ellers må jeg påpeke som en annen foran her, brukt sammen med Tempe for å ha kontroll på temperaturen i telt er veldig kjekt - spesielt når man er på tur med småbarn. Telt i solsteik kan bli varmt!
 9. Helsport kompresjonstrekk, tror det er large. Føler det blir mer håndterbart med mindre stoff og stropper som henger over alt, spesielt når jeg skal komprimere det litt før jeg stapper i posen.
 10. Har samme teltet, og jeg bretter det sammen noen runder slik at bunnen vender ut - og deretter stapper det i kompresjonspose etter å ha presset ut litt luft. Ingen tegn til skader som følge av dette hittil, men lar det ligge ukomprimert under lagring.
 11. Tar gjerne imot tips om fine teltplasser på Aure også, og spesielt fastlands-Aure.
 12. At det er starten på slutten er helt normalt å frykte, men håper naturligvis at det ikke blir tilfelle. Det er få varemerker man føler er hel ved, men Helsport har i mine øyne vært nettopp det.
 13. Hm, den så ikke dum ut. En Nalgene-flaske tar en del ekstra volum i forpakningen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.