Gå til innhold

Lurifax

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lurifax

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nice. Uten at jeg har noe stor peiling på openstreetmap, så er jo slike ting gull å legge inn der vil jeg anta.
 2. Ang. fjellsti lite. Hvordan får man rotert slik at nord er oppover? Er alt for enkelt å rotere kartet. Mangler også veldig mye info i kartet fra openstreetmap/mapbox, f.eks. shelters, turistforeningshytter, osv., samt mange stedsnavn som ikke kommer med. Dette er altså ting som ligger inne i osm fra før.
 3. Lurifax

  Fosser å bade i

  Ikke foss, og kanskje litt langt unna reiseruta (Surnadal/Rindal i Møre og Romsdal) - men likevel verdt å nevne; https://www.visitmr.com/trollheimens-skjulte-perle-naturens-eget-badeland
 4. Jeg har ikke lest boka til Kalvø, men er det ikke litt sånn generelt blant folk da? At man tror og håper at man mestrer mer og bedre enn hva man faktisk gjør. To av tre sjåfører mener at de er bedre enn gjennomsnittet til å kjøre bil.
 5. Fatter ikke hvordan lokalpolitikere rundt omkring i Norges land godkjenner dette i sin bakgård. Hjelper ikke å være enige og tro til Dovre faller, når nær sagt alle andre fjell har falt.
 6. Frikart er basert på openstreetmap, altså brukerlaget kart (open source). Kvaliteten varierer fra sted til sted, ofte færre detaljer jo mer perifert stedet er. Uten å ha sjekket, så vil jeg påstå at det er helt stuerent å bruke frikart på Garmin.
 7. Ikke meningen å mase, men hva er status på oppstart av betatestingen på Android?
 8. Knall, da blir det ei slik vogn på meg. Mange takk for hjelpen!
 9. Takk for dine erfaringer, høres meget bra ut. Jeg bor nok i Midt-Norge. Går det an å ta av trekket oppå i sin helhet, og bare bruke den som åpen vogn, eller er slik som din avbildet på leieting så åpen den blir?
 10. Har planer om å benytte sykkel en del til sommerens teltturer, og har i den forbindelse sett litt på sykkelvogn. Har konkludert med at tohjulsvogn er å foretrekke, for å gjøre den mer kurant å bruke i byen i tillegg. Den jeg vurderer er Burley Nomad. Er det noen som har erfaringer med denne (eller andre vogner for den saks skyld), som har lyst å dele disse?
 11. Kom tilfeldigvis på denne tarpen da jeg så en Ly gapahuk, og tenkte jeg skulle sjekke pris - men finner svært lite. Er Ly tarp tatt av markedet?
 12. Jeg vil gjerne være betatester for androidversjonen, fortrinnsvis gjennom Play Butikk om det er en mulighet.
 13. Når det gjelder mikroplast og ev. skadelighet av dette, vil jeg anta det i aller høyeste grad vil være fornuftig å forholde seg til føre var-prinsippet. Mye avfall går til forbrenning/energigjenvinning, men å påstå at fyring med plast er smart setter jeg på kontoen for naivitet.
 14. Jeg må få berømme deg for å lage disse kartene, frikart.no er en tjeneste gull verdt! Har også så smått begynt å engasjere meg i osm som en følge av å ha funnet denne tjenesten.
 15. Er det noen som vet om det går an og eventuelt hvordan man sjekker hva slags info som blir med fra Openstreetmap og til Frikart (Topo Summer II)? F.eks. blir "Picnic bench" ikke med på Frikarts kart, men "Picnic site" blir med. Irriterer litt at "Shelter"/gapahuk ikke blir med over til Frikarts kart.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.