Gå til innhold
  • Bli medlem

Frostpinne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Frostpinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Rått, takk. hvor mye måtte du slenge ut for å stå der?
  2. Østby eller stugudalen var det jeg hadde som plan først
  3. Hei :) Hvor kan en parkere for å¨gå på ski i sylan? kjører bil selv fra Trondheim. finner ikke noe på google som forteller hvor en kan stå trygt i 2-3 dager. takk!
  4. Hei, ja har rundt 1200 dager i telt på sommerstid. å 100 på vinter. men har dårlig vinterutstyr så ser etter noe av mer kvalitet.
  5. Heisann. Trenger noen tips til en god parkas som funker bra til vinter ekspedisjoner. En som dekker rumpa, vindtett er et must, vanntett om det finnes også. kunne holde en varm i -20. å slitesterk da det blir tung sekk/pulk som sliten på jakken. ser mye på fjellreven sine parkaser, har ikke hørt noe om de jakkene der. anyone? f.eks: Yupik parkas. takk!
  6. Hei der! Frostpinne her. Veldig glad i vinterturer men som navnet sier.... Fryser jeg lett, synes jeg selv da. Jeg har kjørt en lag på lag stil, noe jeg er fornøyd med da. men har lyst å prøve en god parkas, noen som har erfaring med bruk av en god parkas på lange vinterturer med sekk og/eller pulk? og hvordan parkas er det å vurdere? har selv lyst på en lang parkas som dekker rumpa, sett litt på fjellreven sine. lurer veldig på dette med svette i en tykk parkas. lag på lag er det bare å ta vegg litt klær. ellers har jeg også lyst å prøve en vinter ekspedisjon gjennom trollheimen og dovrefjell. noen som har tips til utstyr som trengs til noe slikt? har selv ski, truger, sekk, helt ok klær, og 1400 dager i telt på sommerføre. på vinterføre er jeg nybegynner med kanskje 50 dager i telt. noe som gikk helt fint. mine turer var i nord, i nordland og troms/sverige. Hvordan er det å sammenligne med trondheim og trollheimen/dovrefjell? hinnøya f.eks er bare opp, ned, opp, ned. så det gikk mye i truger. Takk på forhånd! Edit: nylig flyttet til Trondheim. noen fine plasser dere vet om for vinter/sommer turer? bymarka har jeg allerede vært gjennom 20 ganger
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.