Jump to content

syldron

Aktiv medlem
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About syldron

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

syldron's Achievements

 1. Uansett, har satt opp teltet i går i hagen, bare for å se på den. Må si at jeg er ikke veldig imponert så langt. Heller en enmanns telt enn to, og noen detaljer virker ikke veldig gjennomtenkt. Selv om den er litt lettere, så foretrekker jeg fortsatt min gamle Gossamer 2 som 2-mannstelt.
 2. Nei tvert imot, det gir litt håp...
 3. Sikkert nok. Men jeg bruker så godt som aldri å kjøpe merkevarer pga det. Heller ikke når det gjelder klær eller hva som helst. Kvaliteten i forhold til pris er det som gjelder for meg. Og Naturehike teltet ville jeg ikke anbefale hvis det viser seg at kvaliteten ikke holder mål.
 4. Det er jo ikke tilfelle her. Det står stort Naturehike på teltet, og ikke Big Agnes. Sistnevnte er forresten ifølge produsenten et stykke lettere, men designen er åpenbart veldig likt. Jeg nekter å tro at produksjonen av Big Agnes (også i Kina) koster flere ganger så mye som Naturehike sin.
 5. Jeg vet ikke hva svartarbeid har med dette å gjøre (som er helt klart illegalt, mens det ikke er forbutdt å kjøpe noe billig fra utlandet). I hvert fall viser det hvor mye gevinst det ligger i et produkt, hvis det er mulig å selge et lignende produkt som blir produsert for samme kostnader til en brøkdel av prisen til originalen. Og det er jeg ikke med, rett og slett. Prispåslag på flere hundre prosent må andre gjerne betale, ikke meg.
 6. Ja, da håper jeg du er konsekvent på det. En veldig stor del av det som selges feks hos XXL er akkurat det samme. De som virkelig utvikler nye ting er veldig få. Og jeg må helt ærlig si at jeg ikke har råd å kjøpe Hilleberg telt. Og selvfølgelig setter du aldri en fot i en biltema butikk, ikke sant?
 7. Ja, det er et godt spørsmål.
 8. enda billigere enn det jeg har sett på i går: [Hidden Content],searchweb201602_5_10057_10056_10055_10049_10017_10059_10058_10060_10061_10062_10064,searchweb201603_3&btsid=64b425dc-e475-40ed-a278-6d57a78698ed
 9. Og så for man kjøpt det til under 600 kr + fortolling. Tror ikke man kan gjøre mye feil her.
 10. Men vi vet jo at originalen er også made in china, eller? Det er bare et selskap i USA som tjener i tillegg på det.
 11. Trenger du ikke, den er med på hvert telt gratis.
 12. Hei, det var den tråden jeg var ute etter registreringen min i går... For det første, teltet kan kjøpes mye billigere når man først leter litt på nett. Men det fant jeg heller først ut etter jeg kjøpte teltet på nett. Men jeg betalte ca 1000kr i en tysk nettbutikk. Denne picnic- matten fikk du egentlig ikke som kompensasjon, den er med som standard, men rart nok åpenbart alltil i en ekstra pose. Teltet finnes i tre forskjellige farger, hvorav den grå versjonen er laget av et annet materiale og er litt lettere en den grønne eller oransje ytterduken. Det jeg har en den letteste versjonen, men har ikke brukt teltet så langt.
 13. Ja, det sier også en på youtube som har testet teltet, og han har modifisert teltet deretter. Det kan du se her:
 14. Hei, er ny på forumet, og lette etter erfaringer med teltet Cloud UP 2 fra Nature Hike. Den er kinesisk produsert, og prisen ligger i underkant av en tusenlapp. Fikk den tilsendt i går (ca 5 uker etter bestillingen på nett via Amazon). Dette er en to manns telt, og vekten er med 1500 g ikke all verden. Har ikke brukt teltet enda, men etter det jeg har sett så langt, ser det bra ut. Det er den her: [Hidden Content] Teltet er omtalt i en rekke videoer på youtube, og egentlig er alle i hvert fall enig i at det finnes ingenting som slår denne i denne prisklassen. Er det ingen her som har erfaringer med den?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy