Gå til innhold
  • Bli medlem

Hoppestul

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Hoppestul

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takker for tisp !! Pulken er allerede skrotet, da sekken er for lett til at det er bryet verdt. Men gikk trugetur i går, og savner flyten fra skia ned bakkene da... Så liten knapp nå på ski og ryggsekk.. har en mulighet til å legge ski, staver og skisko igjen på Haukeliseter om våren skulle komme bråfort da.
  2. Takker! Nettopp dette med partiene uten snø som stresser litt, og da er den pulken noe herk. Har 5 mnd på meg i alt, og er greit forberedt på at turen kan ta vesentlig lengere tid enn nå planlagt. Spesielt det at vi har nattefrost så langt meldingen på Yr rekker som gjør at jeg og holder knapp på ski og sekk.
  3. Hei ! Har relativt lite erfaring med fjelltur i høyfjellet seint på våren, da fjellskogen i Telemark på 600moh normalt er mine hjemme områder. Men i år skal jeg starte en tur fra Ljosland, via Setesdal vest hei , Haukeliseter og opp til Finse. Starter den 26.mai i år, med plan om å nå Finse etter ca 14-16 dager. Bra med snø og nattefrost de neste 10 døgn gjør at jeg har gått bort fra opprinnelig plan om å gå med fjellstøvler. Har da følgende alternativ, breie fjellski eller mellomstore truger. Har med ca.16 kilo i sekken, og mener jeg da har det jeg trenger. Dessuten, vil det være noe særlig å vinne å ta med pulk (med tanke på dennes egenvekt), eller er det like greit å satse på å bære på ryggen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.