Gå til innhold
  • Bli medlem

VegardPåTur

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om VegardPåTur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har lest litt gjennom en del poster angående kuppeltelt, og det virker som om en del av utfordringene er det at ytterteltet gjerne ikke går ned til bakken, noe som fører til en del trekk dersom det skulle blåse en del, og at man på en del må sette opp innterteltet først, og dermed risikere at det blir vått dersom det regner (ser også fordelene med dette). Finnes det noen/har dere noen erfaringer med kuppeltelt som ikke opplever vindproblemet, og der man kan sette opp ytterteltet først?
  2. Jeg er rundt de 190 jeg også, så veldig godt å vite, takk
  3. Det kommer nok til å være en del sånne turer, men liker gjerne å ta meg en tur på fjellet også, og har opplevd både heftig vind og regn der oppe, så hadde vært supert med et telt som tåler en trøkk også
  4. Hei godtfolk! Jeg skal kjøpe mitt første telt og ser da i utgangspunktet på 3-mannstelt da både jeg og kjæresten bruker ganske brede liggeunderlag (65cm) og vi ønsker oss gjerne litt god plass. Har ikke all verdens budsjett, rundt 4000 kroner og håper dere kan hjelpe meg litt med tips eller forslag om dere skulle ha noen. Vekt er ikke utrolig viktig, men vil helst ikke ha noe som er noe særlig over 3 kg. Har sett på både Marmot Limelight og Tungsten som aktuelle kandidater, men lurer på om dere kanskje kan ha noen andre tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.