Gå til innhold
  • Bli medlem

Alexnorge

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alexnorge vant dagen sist 15. oktober 2023

Alexnorge hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Neutral

Om Alexnorge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da har jeg fått handlet meg en MSR Dragonfly med Black Friday rabatt. Gleder meg til å teste denne i forteltet og skape litt lunk for småtassene når de våkner opp. Mange fine videoer på youtube så ser også frem til litt matlaging med god flammekontroll. Får bli kantareller og reinskav som test. Takk for alle tips, råd og vink alle sammen. Setter virkelig stor pris på det!
  2. Nice! God feedback. Jeg har landet på å kjøpe inn en brenner. Har sett litt på MSR Dragonfly da den virker som en god kombo mot varme og matlaging. De andre fra MSR har jeg slått litt fra meg av ulike grunner, men er det noen fra Primus eller andre som bør sees før innkjøp?
  3. ja, akkurat det med brannsikkerhet står høyt i kurs, litt derfor jeg tenkte å fyre i yttertelt, men usikker på hvor mye som må til for å få effekt i innerteltet. Skal sjekk ut litt mer med brennere nå, spesielt etter innlegget til ArveS under her. Litt lite keen på å dra en brenner inn i innerteltet, men til legging kan man jo varme opp først og så kommer ungene inn. På morgenen er det dog verre, men da er jeg tilbake på å varme via ytterteltet, men som sagt usikker på hva som må til for å få det lunkent i innerteltet (som jo er målet). Veldig glad for at jeg spurte (og at du svarte!). Det var denne type innsikt jeg håpet noen hadde. Da er Minimo ute av bildet. Noen tanker om hva jeg bør gå for? Spesielt da med ønske om å fyre i yttertelt, men få lunk også i innertelt?
  4. Lett litt rundt her, men ikke funnet noe som svarer helt konkret på dette. Vi har ett 4-manns tunneltelt (2 barn (3 og 6 år) og 2 voksne). Til nå har vi ikke brydd oss med å ha varme i teltet, men gått fra bålet og raskest mulig ned i posene. Likevel merker vi at det kunne vært litt koseligere om vi hadde det lunket ihvertfall ved legging og oppvåkning. Tanken ville vært å fyre i forteltet, ikke i innerteltet. Vi har en Jetboil Minimo. Vil den kunne fungere til formålet eller er det annet som bør investeres i? Vi sover ikke ute i storm/røff vinter, men er ute hele året ned til ca -10. Takker for alle innspill!
  5. Hei alle. Lest fjellforum lenge, men aldri meldt meg inn før nå. Fryktelig mye god informasjon her inne må jeg si. Tenkte dette kunne være en fin første post, spesielt siden det har blitt litt innkjøp den siste tiden for familien (2 voksne. 2 barn på 3 og 6). -Barents Trollheimen Classic 4 m/ footprint -4 stk Exped Dura 8R M -1 stk Therma-a-Rest Z lite -Amok Draumr 5.0 og Skjold -Rago Down Jr til minstejenta -Crocs og en Nalgene flaske (gul ;)) Var på kosetur til Nedre Gupu forrige helg med 3-manns teltet vårt som vi tydelig hadde vokst ut av så nå gleder vi oss til å prøve ut et større.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.