Jump to content

dan83

Aktiv medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About dan83

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dan83's Achievements

 1. hei, nettopp mottatt ett nytt reinsfjell 2 pro telt. Men stusset over ett par ting etter å ha slått det opp. 1. jeg får ikke strammet telte 100 prosent på toppen(der den rød stangen går igjennom) (første bilde) 2. finishen i summene i innerteltet er litt "dårlig". Er slik ved begge inngangene, så antar at det er slik det skal være..håper jeg. (andre bilde)
 2. Takk, da fikk jeg bekreftet det jeg håpet på. Blir Reinsfjell pro 2, når det har kommet inn på lager igjen. Har allerede tunneltelt med stort fortelt, men savner ett mer romslig telt som jeg kan sitte i når jeg skrifter, blant annet.
 3. ....også litt nysgjerrig på hvilke som har størst fortelt, da det er viktig når man er ute i dårlig vær.
 4. hei, står mellom 2 dome/kuppel telt: Ett ifra Hilleberg, som får bra omtaler, men er veldig dyrt: [Hidden Content] Eller reinsfjell pro 2: [Hidden Content] De veier omtrent det samme, så romslighet og kvalitet(spesielt duken da det skal brukes mye i skog) er viktigst for meg. Er hilleberg teltet verdt den ekstra prisen?
 5. Ok, det jeg trodde! Håper bare det gjelder også hvis man er mye ute i marka og over lenger perioder. Noen eksperter på området man kan kontakte?
 6. Hei, er mye på tur i Østmarka og på skrimfjella hvor jeg drikker fra diverse vann. Ikke hatt noe problemer med dårlig mage, men derimot litt usikker på hvor sikkert dette er i forhold til tungmetaller, som fraktes via humus, da hovedsakelig kvikksølv? Mange av disse vannene har jo en del organisk materiale eller humus. Noen som vet noe detaljert om dette. Er det fare for at jeg har fått i meg for mye kvikksølv? Ble jo ikke noe mindre bekymret av å lese dette: [Hidden Content]
 7. Hei, brukt denne sekken på en del turer nå og må si jeg meget missfornøyd med komforten, noe som overrasker meg litt, siden jeg har lest så mye positiv om denne modellen(derfor jeg kjøpte den). Det jeg er mest missfornøyd med er polstringa helt nederst, ved korsryggen. Hvis jeg bærer tungt og har strammet inn hoftebeltet, så "gnager" enden av sekken nederst på korsryggen eller rett over halebeinet. Det er jo totalt mangle på polstring der nede og kanten nederst på ramma til sekken kjennes veldig godt. Prøvd å stille litt inn på ryggen, men uten hell! Er meget skuffet og kan dessverre ikke bytte sekken, siden den ble kjøpt rundt juletider i fjor!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy