Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellhjerte

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellhjerte

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo, Norge

Nylige profilbesøk

851 profilvisninger
 1. Fjellhjerte

  Fjellhjerte

 2. Genialt Er det en utfordring at pulken tar deg igjen, selv om du har stive drag? Bruker du forresten strikk eller liknende i festene for å eliminere rykk og napp?
 3. Flott, tusen takk for veldig gode innspill Ja, Fjellpulken er dyr, så helt topp med tips til hvordan man kan gjøre det selv!
 4. Hei! Lurer på om noen her vil dele erfaring de har med drag til Paris Expedition pulk. Jeg tenker å kjøpe meg en slik pulk, men lurer litt på hvilket drag som er det beste for en nybegynner? Jeg tenker å starte med tau pga pris, men skjønner jo at dette har sine utfordringer mtp på stabilitet og nedoverbakke. Anyone?
 5. Ja, til en artikkel i et magasin. Men det ordnet seg
 6. Takk for at du deler, Kikut Tanken er at det skal være en sak der noen har kommet utfor en skummel situasjon, men der det har endt godt. Rett og slett erfaringer og tanker rundt dette - forhåpentligvis slik at andre kan lære av det også.
 7. Noen flere som har farlige historier fra vinterfjellet?
 8. Takk for innspill Ingen her som har måttet tilkalle letemannskaper?
 9. Hei! Jeg er på utkikk etter noen jeg kan intervjue til en sak om sikkerhet i vinterfjellet. Har du/noen du vet om kommet utfor en livsfarlig situasjon i den norske fjellheimen vinterstid? Det kan være en ulykke eller dårlig vær. Rett og slett en overlevelseshistorie. Fortrinnsvis Sør-Norge. Send meg PM for tips/kontakt og mer info
 10. "Piknik med døden" kan gjøre enhver redd for kanoturer. "Blair Witch" og "Villmark" har ikke akkurat gjort meg mindre redd i sene nattetimer..
 11. Tusen takk for svar Om noen fortsatt har utfordringer forbundet med turliv og mørke, så send meg en PM.
 12. Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som er mørkeredde og synes at dette til tider kan virke begrensende på friluftslivet. Gjelder en artikkel i et magasin. Send meg PM for kontakt og mer info. På forhånd takk
 13. Vil vaarmt anbefale Therm-A-Rest NeoAir Xtherm. Brukte det på en 10-dagers telttur i sommer og sov godt hver eneste natt. Varmt og veldig komfortabelt. Dessuten sklir du ikke så lett av underlaget. Herlig å pakke et så nett og lett underlag i sekken. Kjøpte det i sommer, så har ingen vintererfaringer med underlaget ennå, men det skal jo være det varmeste de har.
 14. Takk for det, @martin.m Etter VELDIG mye research er jeg ganske sikker på at det er dette teltet som passer vårt bruk best. Gleder meg veldig til å ta det i bruk. God helg
 15. @Balle Ja, har snakket med importøren. Problemet ligger hos Exped. De har hatt utfordringer med produksjonen av telt i år, derfor har det gått tomt div steder. Skal visstnok komme på lager ila juli, men var heldig å finne ett..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.