Snøugla

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Snøugla

Nylige profilbesøk

584 profilvisninger
 1. Skibriller til flatt lys

  Oakley med Hi Yellow glass har jeg god erfaring med.
 2. "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Skjedde det samme med mitt Exped SynMat UL 7 M som ble kjøpt i juni. Måtte sove på ei boble andre natta. Reklamerte og fikk nytt. Det nye holdt også bare ei natt. Tok ikke sjansen på enda et, så jeg fikk penger tilbake. Tenk hvor kjedelig dette ville vært om det skjedde helt i starten på en ukelang tur.
 3. Hvilket telt er dette (helsport)?

  Teltet til Ousland heter Spitsbergen 3. Har selv Spitsbergen 4. Kjempetelt som er kjapt å sette opp med tre like lange stenger. Trenger kun en plugg i hver ende for å stå, men kan stormforankres med 28 plugger. Fortelt og innganger er like i begge endene, slik at en kan velge inngang avhengig av vindretning. En kan også åpne i begge endene for å få full gjemnomtrekk. Teltet er en utgått modell som også ble produsert i tre og firemanns camp-utgaver som jeg antar var mer populære. Det er nok Svea som har overtatt etter Spitsbergen camp.
 4. Todelt Ur Rapala isbor

  Har også 3-delt. Er oppgitt til 63 cm. Omtent slik: http://www.elbe.no/fisk/produkter/isfiske/tidligere_modeller/18096/no http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=30000&prodid=15511
 5. Åsnes Sondre Telemark, hva er dette?

  Sondre har samme mål som Rago/Amundsen men med mykere spenn. Passer lettere personer eller om en vi ha en ski som er lettere å svinge med.
 6. What's on your mind?

 7. Snøugla