Gå til innhold

Snøugla

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Snøugla

Nylige profilbesøk

1 178 profilvisninger
 1. Snøugla

  Skinnhansker, eller svamp? Impregnering

  For hansker i skinn fra geit og ku, kan dette brukes: https://hestragloves.com/sport/en/gloves/accessories/91700-hestra-leather-balm/000/#description Ikke for skinn fra hjortedyr.
 2. Snøugla

  Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?

  Kjøpte et par brukte Varg Polar skisko som erstatning for mine gamle fra 2006. Oppdaget sålebrudd i de gamle i november 2017, og har ikke tatt sjansen på å bruke de etter det. Må si jeg har savnet de gode varme og stive skoene.
 3. Kanskje det er dysa som ikke er godt nok skrudd til, slik at det lekker/blir presset bensin ut på utsiden av denne. Hadde tilsvarende problem på min Omnifuel. Skrudde til dysa hardere og det ble bra.
 4. Snøugla

  Camelbak om vinteren

  Jeg har brukt Camelbak i ryggsekken på vintertur med temperatur på mellom 15-20 kuldegrader. Drikkesystemet som jeg har er noe som kalles Stoaway og har et isolerende neoprenetrekk på blære og slange. Vannet holdt seg flytende hele dagen på en 8-10-timers dagstur. Fylte på med kokende vann før turen. Blåste tom slangen og munnstykket hold jeg innenfor klærne. Det du kan gjøre om du ikke har isolert blære er å pakke den inn i en genser eller lignende. Slangen går det nok bra med så lenge den er tom.
 5. Snøugla

  Drikkevann Bymarka Trondheim

  Leirsjøvassdraget med Leirsjøene, Sljellbreia og Kvistingen, og Ilavassdraget med Theisendammen, Baklidammen og Kobberdammen, var tidligere drikkevannskilder for deler av Trondheim. Tror også at Vintervannet har utløp til Skjellbreia. Kan ikke tenke meg at det er farlig å drikke vann som ikke har tilsig fra tettbebyggelse eller hytteområder. Kan være at det har dårlig smak og ser grumsete ut grunnet innhold av humus. Godt vann finner du i noen grunnvannskilder blant annet rett nord for Baklidammen ved Gamle Bynesvei og på nordsiden av Haukvannet ved den asfalterte løypa rundt vannet.
 6. Snøugla

  Altra Lone Peak

  Jeg bestilte et par i 43 på tirsdag, men det var ksnsekje det siste i den størrelsen.
 7. Snøugla

  Altra Lone Peak

  XXL har dem.
 8. Snøugla

  Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Her før klatring på Innerdalstårnet.
 9. Snøugla

  Skibriller til flatt lys

  Oakley med Hi Yellow glass har jeg god erfaring med.
 10. Snøugla

  "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Skjedde det samme med mitt Exped SynMat UL 7 M som ble kjøpt i juni. Måtte sove på ei boble andre natta. Reklamerte og fikk nytt. Det nye holdt også bare ei natt. Tok ikke sjansen på enda et, så jeg fikk penger tilbake. Tenk hvor kjedelig dette ville vært om det skjedde helt i starten på en ukelang tur.
 11. Snøugla

  Hvilket telt er dette (helsport)?

  Teltet til Ousland heter Spitsbergen 3. Har selv Spitsbergen 4. Kjempetelt som er kjapt å sette opp med tre like lange stenger. Trenger kun en plugg i hver ende for å stå, men kan stormforankres med 28 plugger. Fortelt og innganger er like i begge endene, slik at en kan velge inngang avhengig av vindretning. En kan også åpne i begge endene for å få full gjemnomtrekk. Teltet er en utgått modell som også ble produsert i tre og firemanns camp-utgaver som jeg antar var mer populære. Det er nok Svea som har overtatt etter Spitsbergen camp.
 12. Snøugla

  Todelt Ur Rapala isbor

  Har også 3-delt. Er oppgitt til 63 cm. Omtent slik: http://www.elbe.no/fisk/produkter/isfiske/tidligere_modeller/18096/no http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=30000&prodid=15511
 13. Snøugla

  Åsnes Sondre Telemark, hva er dette?

  Sondre har samme mål som Rago/Amundsen men med mykere spenn. Passer lettere personer eller om en vi ha en ski som er lettere å svinge med.
 14. What's on your mind?

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.