Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjollstilfjells

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjollstilfjells

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei turfolk. Noen som har erfaring med og bruke fjellpulkens bag oppi en xcountry 144?
 2. Hei. Hva landet du på slags telt?
 3. Hei fjellfolk! Skal ha meg nytt telt til meg og hunden, gjerne under 2 kg. Har veldig lyst på kuppel, men er også intressert i at forteltet skal være grei størrelse. Type hilleberg etnan er uaktuelt. Trenger ikke være mer en 3sesong da jeg har vintertelt. Del gjerne erfaringer med solo telt Fordeler/ulemper. Pris er ikke så veldig nøye😊 Takk på forhånd!
 4. Hei. Skal kjøpe min første brenner og har sett mye på primus omnifuel. Er det noen som har noe for og mot denne brenneren? Skal hovedsaklig benyttes på vinterturer i fjellet. Vekt er ikke så nøye da den skal ligge i pulken. Takk på forhånd!
 5. Hei fjellfolk! Skal kjøpe ny tykk dunjakke som er laget for de kaldeste vinterdager på isen og generelt. jeg har et krav om at den må være såpass lang at den dekker lengre enn midt på rumpa. Prøver og komme under 5000kr. Noen som har tips og erfaring med for eksempel ME K7 og lignende jakke? Takk på forhånd!
 6. Ja har googles med gult glass og det funker greit. Men kan være lurt med ett par ekstra briller til de litt finere dagene også hvis dere skjønner..
 7. Hei. Noen som har tips til skibriller for bruk når det er flatt lys?
 8. Tusen takk for svar! Jeg tenker en panne som kanskje er mellom 26-30 i diameter, da det som oftest er en stor gruppe som skal ha mat samtidig.
 9. Hei. Takler denne varmen bra, da den kun skal brukes på bålet. Så veldig praktisk ut. Finner lite informasjon på hjemmesidene.
 10. Hei. Skal kjøpe en stekepanne til bål, for de ikke så altfor lange turene. Der vekt kanskje ikke er det aller viktigste. Panna må være stor. Her tenker jeg steking av fisk, kjøtt, bacon, pannekaker osv osv. Noen som har tips? Teflon er vel uaktuelt? Takk for svar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.