Gå til innhold
  • Bli medlem

Hammer

+Støttemedlem
  • Innlegg

    859
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Hammer vant dagen sist 27. oktober 2021

Hammer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

784 Excellent

1 følger

Om Hammer

  • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

7 761 profilvisninger
  1. Ganske vidt spørsmål. Men, det er svalere om sommeren enn vanlig telt. Stor forskjell fra modell til modell, men mitt taktelt har veldig behagelig madrass og er også isolert i bunn. Så har sovet ned i en del minus uten problemer. Også avhengig av modell og type, men vind er ikke alle så veldig glade i. Holdbarhet - tørker du det og holder det vedlike så holder det lenge. Også avhengig av type telt. Håper det var noe til hjelp iallefall.
  2. Jeg er 188, 95kg, Har freke i xl. Bruker den til det meste. Fjellsko, skisko, lundhags ekspedisjon skisko, og Harkila Inuit sko. Ikke noe problem å dra over.
  3. Du får vel klemt det inn. Jeg innbiller meg at jeg tok datteren sin pose og liggeunderlag engang. Mulig det bare var underlaget. Uansett.. Jeg kjøpte en bedding til fruen like etter, så konkluderte da med at det ikke var hensiktsmessig å ha to system i en bedding.
  4. Jeg har ikke prøvd det selv (enda). Men jeg har hørt flere plasser at det å pollere pulken som en bil, eller båtskrog skal fungere.
  5. Hei. Jeg har vel opp til flere forskjellige plagg til forskjellig bruk. Men jeg erindrer at @Henrik i sin tid lette etter "helårsplagg", og endte til slutt opp med recon fra norønna. Kan si meg enig i at den er et godt kompromiss, men jeg savner virkelig stormklaff på den jakka. Har en selv, og har opplevd også på denne svindyre jakka at glidelås har tatt kveld flere ganger. Og en åpen jakke i vinterfjellet ønsker man seg ikke når det blåser snøfokk.
  6. Skulle til å skrive det samme. Men nå slapp jeg det. Skal vi legge opp til vinterens første tur sammen kansje? 😅
  7. Guide til fjellfolk er viktig, men å legge ut masse hyttetomter, bygge ned randsonen, vindindustri ++ har ikke så mye påvirkning på viltet og naturen.... Godt vi har politikere..
  8. Hammer

    Hurtigtelt?

    Tror teknikker for oppsett av telt har like mye å si som teltet. Og hvor ofte man gjør det. Jeg bruker nok gjerne litt mer tid før jeg setter opp teltet når jeg bruker tunnel enn selvstående kuppel hvor jeg ofte gjør endelig plassering etter det står.
  9. Jeg har en siberian. Hun lager nesten ikke lyd. Men det er veldig inviduelt.
  10. Skal ikke være 100% påståelig. Men det er nok ski og pulkføre der enda.
  11. Ved 4 dagers tur så ville jeg vurdert å dra inn fra svensk side og mer eller mindre hoppet rett i kanoen. evt. vurdert å padle fra femunden ned mot Feragen. Alternativt Isteren. Da blir det mer tur, å mindre transport.
  12. Det er vel et strekk på 4,5-5km. Jeg vet ikke fort fort dere går, men vil anta at dere kan beregne i underkant av to timer på den etappen. Enkelte går (små jogger) antakeligvis etappen ned mot 1 time..
  13. Vekker denne til liv igjen jeg. Noen som har tatt turen innover vinterstid og kan gi et godt tips på hvor det lønner seg å dra pulken oppover?
  14. Hadde de bare laget en dør som ligner Keron sin, så tror jeg jaggu det har kommet på listen når 4 sesong 3manns teltet her i huset skal byttes også.
  15. Har aldri hatt med snøsag på tur. Har derimot hatt med liten tursag til å sage bålved, som jeg har brukt til å sage snø en sjelden gang. Da som oftest ifbm. lek med ungene. Lage snøborg e.l. Søkestang er topp, GPS er en viktig sikkerhet sommer som vinter. Fjellduk eller vindsekk ligger alltid i pulken og spade som du sier. Men utover det så tror jeg ikke jeg har så med så mye spesifikt vinter sikkerhetsutstyr. Slalombriller i tilfeller snøføyk, og solbriller kategori 4 så man slipper å bli snøblind om våren. Sunblock og når man første snakker vår skiturer. Driver man mye med topptur etc. så er skredsøker et must i tillegg til søkestang.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.