Gå til innhold

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  727
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Hammer vant dagen sist 15. mai

Hammer hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

4 648 profilvisninger
 1. Har fenix 3. Nå bruker stort sett kun klokka. Av og til husker jeg på å tracke en og annen trimtur. Er jeg på turer hvor det blir mange høydemeter så sjekker jeg høyden nå og da. Det er vel det. 🤔
 2. Får si som min gamle sjef alltid sa. Et firma er aldri bedre enn sine ansatte. Og det er i aller høyeste grad gjeldende for Helsport. De ville ikke hatt en sjanse hadde det ikke vært for trivelige, løsningsorienterte og kompetente folk ute på Melhus. Slik drift passer ikke inn i storkonsern drift. Og jeg frykter virkelig at dette er starten på nedtur for helsport. For min del har helsport stort sett blitt foretrukket framfor andre leverandører nettopp pga. God kunde kontakt, løsningsorientert og man føler man blir hørt. Og ikke minst en vanvittig god (og rimelig) service.
 3. Ikke direkte bilde. Men, jeg har et reinsfjell 2sl. Jeg pakker stenger nærmest ryggen, eller i sidelommer. (avhengig av sekk) jeg velger å ikke komprimere teltet. Siden pakkeposen til teltet er svært romslig så fordeles teltet over et stort område ytterst i sekken, eller mellom to "lag" . Det tar knapt plass. Siden det da "legger seg" i alle luftrom og hulrom som blir i en sekk med masse pakkeposer. Også bilde av teltet i most inn i en pakkepose:
 4. NB!! Husk varmt liggeunderlag til barnet. Vi brukte vognposen de første årene til begge våre. Funket fint. De kaldeste nettene la jeg jakken min rundt posen øverst i nakken for å holde varmen inn i posen. De er ofte åpne i toppen.
 5. @Bjarne H.S.: du vandret vel ned denne dalen for noen år siden mener jeg å ha lest på bloggen din. Noen tanker å dele om kano muligheter oppover.
 6. Takk for tips. Skal høre med de. Sendte en mail til namsvatnet kano utleie også.
 7. Hei. Har tenkt meg en tur innomer namsvatnet og videre. Vet at det bæres kano opp storfossen, og padles innover elvene og småsjøene den veien. Men jeg klarer ikke å finne noen som har padlet opp orvassdalen. Ser på flyfoto osv. Så ser det jo absolutt overkommelig ut. Noen som har vært i området og kan informere litt om det er mulig?
 8. Vannet 1128 er ei myr. Det fant vi ut på fjellforum barnetreff for en del år siden. Stien på vestsiden av veien er fin å gå på tilbake også for små barneføtter. Alternativ kan være å campe ca. Halvveis på returen. Gålitt opp krokåtbekken og finne plass. Trolig litt mindre trafikk av folk der.
 9. Hei. Jeg kom over et latterlig godt tilbud på keron4 GT for noen år siden og slo til. Det er absolutt ikke noe større enn det må være med 4 stk på tur. To innganger har vist seg å være svært praktisk også. Teltet dobler også opp som vintertelt på turer hvor jeg deler telt med noen. Blytungt er det uansett på tur med barn. Heldigvis går man ikke hele dagen på slike turer uansett. Så d går fint.
 10. Jerven exclusive. Da kan du ta ut foret og kun bruke det. 60g og 170g isolasjon kan man velge.
 11. Komfort tar plass, spesielt når det 4x comfort. Med andre ord. Brukes primært når man har med hele familien på tur. Tror faktisk jeg ikke har brukt den sekken på turer uten barn. Kanskje en glamping tur med kompiser.
 12. Jeg har det. Bruker det vår, sommer og høst. Vinter så bruker jeg exped downmat 9. Opplever ligge comfort på STS underlaget er overlegent mye bedre enn exped. Men downmat 9 er nok varmere.
 13. Den ser jeg. Min erfaring er at sekken blir mer enn god nok ryggstøtte til ungen (var nesten 2år når vi var på en lengre tur) . Men, som du sier. De er kjapp med å "skal bare". Enn om du ordner deg en fotfeste løsning i remene på sekken, noe slik som minimeisen har. ? Og kanskje et feste i topplokket? Ser helt klart utfordring for å få monter et eller annet hoftebelte med sekk på rygg å unge på skuldrene. Jeg klarer ikke å se hvordan man får kombinert minimeisen med sekken. Enten vil reimene til sekken komme i konflikt med ryggen på meisen. Eller så vil "ryggplaten" komme i konflikt med bæresystem på sekk.
 14. I faen!! Dette tilsier jo at jeg har kunne bodd på hytta en mnd. 🎿🥳😂😎😫🤐😓🤬🥴😵🤢🤪
 15. Ikke prøvd. Men vi brukte bæresele på maven og sekk på ryggen. 4 reimer da også. Gikk forsåvidt. Tok også en del økter med barner på skuldrene. Sitter relativt godt der når man har storsekk. Barnet bruker sekken som ryggstøtte. Dog ikke veldig behagelig å gå langt med. Nå er sekken trolig så forbanna tung allerede med alskens baby/småbarn ting at det allerede er ubehagelig. Så litt mer ubehag gjorde det ikke stort værre. Vi pakket fruens sekk lett, og hengte ungen på maven.(litt med tanke på 4 reimer som ikke skulle gnage, samt den ekstra vekten fram) Så var min sekk hinsides tung. Gikk greit med ukestur.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.