Gå til innhold
 • Bli medlem

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  747
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Hammer vant dagen sist 6. august

Hammer hadde mest likt innhold!

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

5 095 profilvisninger
 1. Hmm.. Jeg har en Nova som har vært kokko i lang tid. Renset, reparert og herjet med den. Men da var først da jeg la den bort og hadde den som en backup sak at den plutselig begynte å fungere godt. Men, venter du litt før du drar den opp til "full effekt"? Og, brenner den rendt? (er det blå flamme?)
 2. Grav hull. Men som alltid. Dopapir tenner man på.
 3. Det er sabla godt med det store forteltet. God plass til både arbeidsgrop og utstyr. Heller ikke noe problem å være to på enkelte turer heller om det skulle bli nødvendig med den ekstra plassen i forteltet. Negative er at du må varme opp større volum om du er av typen som fyrer i teltet for varme.
 4. Jeg har hatt mitt i mange år. Det har blitt brukt veldig mye. Og er fortsatt i en slik tilstand at jeg trolig ikke har behov for å handle nytt for om enda noen år. Fruen sitt er en del "snillere" brukt. Ikke like gammelt men ser helt nytt ut enda. Høres ut som produksjonsfeil det du beskriver.
 5. Hmm.. Kan aldri komme på at jeg har hatt mer enn ullnetting og fleece genser/ull frotté under skalljakke når jeg er i bevegelse selv godt ned i 20 minus. Dunjakke til vandring må bli utrolig varmt. Jeg bruker det kun i pauser/leir. Som nevnt over her så liker ikke dunjakke fukt, som kroppen genererer rikelig av når man er varm. Bruk lag på lag prinsippet du 👍
 6. Hatt i mange år. Helt supre. Aldri vært noe problem å få de av og på.
 7. Har 4gt. Er 189 lang, og kan fint ligge på tvers. Så når hele familien er på tur ligger vi slikt for best plass. Samt at vi voksne kan ha vær sin inngang. Ungene ligger i midten. Strålende fornøyd. Fin plass med to på vintertur. Har forsåvidt vært to voksne og to barn på vintertur også. Det er litt kaos, men det går da fint d å takket være det store forteltet.
 8. Hei Børge. Ta deg tid å dra innom noen børsemakere. De ser hvilken hagle som passer til deg. Det er de viktigste egenskapen til ei hagle. Jeg var så "heldig" at en "billig og bra" passet meg utmerket, bare jeg fikk forlenget kolben litt. De børsemakerne jeg var innom før jeg handlet var unisone i sine svar. Kjøper du ei hagle fra kvalitets produsent, så har man ved "normal" bruk hagle for resten av livet, selv om den koster "bare" 7000. De aller billigste bør man holde seg unna. Jakter du derimot hver helg hele året, så vil de slites ut, og de dyrere våpnene kommer til sin rett. Du
 9. Jeg kan bekrefte at barn og SL duk ikke er så god combo. Hver sommer så "låner" datteren og venninnen "solo teltet" mitt når vi er på den årlige fjellferien. Det er SL telt. Vi har normalt sett vært 6-9 dager på tur. Og samtlige turer har endt med en reprasjon. Nå ønsker de seg begge telt til jul og bursdag. Så da får jeg forhåpentligvis har mitt i fred.
 10. Svært relevant spørsmål! Vedtekter hos DNT: § 1 Formål Den Norske Turistforening (DNT) skal arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og naturvennlig friluftsliv og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag. Jeg mener at DNT har spilt ut sin rolle. De er nå en aktør med monopol på hotelldrift i fjellheimen og nasjonalparker. For eks er de er en aktør som i større grad bidrar til nedbygging av randsoner, enn å være en forkjemper for at det ikke skal gjøres. De setter selv mellom barken og veden når det kommer til naturvern. De ønsker mest mulig folk inn til hyttene sine, selv o
 11. Mer enn nok for sommer iallfall. Hatt noen vår skiturer også med det oppsettet. Godt å varmt. Kjøpte sts etherlight xt insulated. Det er tykkere, litt lettere og litt mindre. Samt integrert pumpebag i pakkeposen. Bruker downmat 9lw på vinteren. Da ligger det bamse underst og z lite på toppen i beddingen. Da er jeg godt dekt om underlaget punkterer også.
 12. Ikke har jeg det teltet du sikter til, men har et som har tilsvarende konstruksjon. Dog har jeg aldri satt opp det i svært mye vind. Men! Rutinen jeg har er å tre i de to like stengene først, halvveis. Da kan den enden av teltet være bardunert i bakken. Deretter setter jeg i tverstangen og legger den ned mot vinden. Spenner så opp de to like stengene og reiser teltet. I sterk vind vil jeg nok festet en eller to av bardunene også, og ikke bare i bakken. Men, ikke noe tvil om at det er mere "bal" med kuppelt enn tunnelt i slik vær.
 13. Min eldste har en mountain hardwear pose som er justerbar, 135 - 165 cm. Finnes vel både i "gutte" og "jente" farve. Den heter bozeman jr.
 14. Har du mye eller lite luft i underlaget? Om du gjør som meg, har lite luft, for å ha en "myk og komfortabel seng" . Så reduseres isolasjonsevne betraktelig. Jeg har bestandig et zlite sol opp på underlaget mitt. Har brukt samme underlag som deg noen år før jeg gikk over til annen produsent. Opplevde enkelte netter som "småkjølig" uten zlite eller bamse, og de var rundt 0 grader. Men med lite luft.
 15. STS velger du. Lettere, bedre å ligge på og varmt nok til sommer og høst.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.