Gå til innhold

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  435
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hammer vant dagen sist Desember 11 2017

Hammer hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Nylige profilbesøk

3 009 profilvisninger
 1. Hammer

  Bib bukse uten membran

  Jeg har denne: https://www.fjellrevenshop.no/produkt/fjellreven-singi-bib-trousers/ Oppdatert versjon av den. Forsåvidt litt tung, men har lettere bomullsbukser etc. som ikke BIB. De faller gjennom når det blir små dårlig vær. Så er nok ikke uten grunn av de er så "tunge" Bruker den buksen mest til hytteliv, dagsturer, bålkos etc etc. Gjorde mega røverkjøp på Freke for en tid tilbake, som er "langtur" buksa. Ene og alene pga. Freke er membran bukse, og har noen finesser jeg savner på Singi. Forsåvidt har Singi noen finesser jeg savner på Freke også.
 2. Hammer

  Bib bukse uten membran

  den var billig!
 3. Takk for tips. Ender stort sett på femunden strøkene jeg også. Ønsker jo helst minst mulig folk, og mest mulig villmark. hehe Begge ungene er svært turvante. Og er nok av de som fint takler litt lengere etapper enn unger flest ,om det skulle være nødvendig. Men, ser jo helst at det ikke er nødvendig. Ser ikke mørkt på 1 km bæring, det kan gjøres i forbindelse med leir. Da kan jeg fint ta to etapper mens fruen og ungene setter opp telt å koser seg.
 4. Har tenkt på det selv, trives jo i området. Men ser for meg at det kanskje blir litt langt for en uke, med to kids. Men. Kanskje ikke?
 5. Hepp! Vi har så smått begynt å drømme oss bort i planlegging av sommerferie 2019. Vi har snakket så vidt litt om 7-9 dager på tur i Kano. Ingen i følget har spesielt erfaring med kano, så lite sjø, og hissige stryk. to voksne, og to barn, som da vil være 7,5 år og nesten 4 år. Noe bæring kommer man vel ikke unna, men minst mulig er jo selvfølgelig ønsket. Alle tips og triks mottas med stor takk. Også tips om åssen kano en bør se på. Størrelse osv.
 6. Hammer

  Vintersko til barn

  Vi har hatt de Sorel skoa, og andre par lik du linket til. Begge ungene foretrekker Sorel skoa. Over flere sesonger så har de valgt de. Er varme, men ikke SÅ! Varme. Har opplevd kalde tær flere ganger hver vinter med de også.
 7. Hammer

  Erfaring Åsnes Ingstad

  Forskjell på teori å praksis. Vet det er smørelomme. Men skien har så lite spenn at den lommen Åsnes sier den har er mer teoretisk en brukbar. Jeg har bevist kjøpt mine litt kort i forhold til vekt, så mine er nok verre enn de nødvendig. Synes de er helt suverene å bruke i kupert terreng, gode å kjøre med kontra Amundsen som jeg også har. Tuppen holder seg stort sett alltid over snøen, selv i svært dyp snø. Jeg bruker primært Ingstad skiene da jeg ofte er på tur i kupert skogsterreng .Men ved turer på "vidda" så opplever jeg å bruke vanvittig mye energi på mye lavere hastighet enn om jeg hadde brukt Amundsen.
 8. Hammer

  Erfaring Åsnes Ingstad

  Om du skal gå flatmark så finn en annen ski. Det finnes ikke smørelomme og man går å "stabber" framfor å "gli av gårde". De fleste ender opp med Åsnes Nansen som et kompromiss. Lange flate etapper så er vel Åsnes Amundsen å anbefale.
 9. Hammer

  Noen erfaringer med Fjellreven Keb Eco-Shell?

  Dette gjelder jo all slags membran. Ikke noe unikt for fjellreven. All logikk tilsier jo at ytterligere impregnering øker vanntettheten. Om coatingen på Gore tex, dermizax etc. Trekker vann, skal det mindre til for at membranet lekker. Pustingen blir også dårlige.
 10. Hammer

  Telttur alternativ 1-2t rundt Trondheim

  Hva med brungmarka? En del nærmere. Føret i sylan: Oppdatert 4. okt 2018 Sylan. Det er stedvis krevende forhold i fjellet. Enkelte plasser er det opp til 50 cm snø. Bekker og elver har til dels stor vannføring og kan derfor være vanskelig å krysse der det ikke er bruer. Snøgrensen har krypt nedover og det er snødekt fra 800 meters høyde.
 11. Hammer

  Ødelagt Recon

  Du må slutte å være så sterk, og dra så mye på tur @virrma Bergans har jo også en pakkramme sekk. noe større en den du har. Ellers så ser jo para ranger fin ut ja.. og @graham har jo den full med koteletter hele tiden. Så sambandssekk og alkens andre bører er jo bare småtteri i forhold Så bør jo holde.
 12. Hammer

  Telttur mellom Otta og Støren

  Mulig du tenker på eksakte plasser, da må jeg skuffe. 😕 Nå har snøen lagt seg ned mot 800 moh. Men, det er meldt mildt i slutten av uken her og helgen. Så lov å håpe at snøgrensen kryper noe oppover. Mange fine områder. Har jo alle sæterdalene i oppdal, de er jo fine. ligger ned i skogen med tanke på snø og vind. Ofte flere sæterveier etc. man kan løpe en tur på, eller opp til ymse topper Forollhogna er jo flott.. ligger snø der også over 900 ish tenker jeg. Var på hytta i helga (Budal) og hadde noe snødryss ned til 500 ish moh. Det forsvant med sola. Mange veier inn her. Innerdalen er jo magisk fint. ca 1,5 time fra oppdal. Du har jo også Hodalen, Os osv. innenfor 2 timers grensen din. Her er det også mange flotte områder. Føler kanskje du sitter igjen med flere sp.mål enn svar, så jeg stopper her. hehe
 13. Hammer

  Telttur mellom Otta og Støren

  Hvor stor avstikker fra E6 er aktuelt?
 14. Hammer

  Ødelagt Recon

  Alpinist parret med kajka må være det nærmeste
 15. Hammer

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Monsen, eller hvem som helst av den generasjonen som ønsket å leve ut friluftslivet sitt ville i dag ha brukt de kanalene som er tilgjengelig som promo. Da de begynte var ikke dagens kanaler tilgjengelig. Men jeg er helt sikker på at de vil brukte både youtube, instagram, snapchat osv osv. for å får solgt historien sin om de var unge/startet i dag. De brukte jo bladene/magasinene som "alle" abonnerte på for å skrive sine historier og lage seg et "navn". Dagens generasjon bruker instragram etc som "alle" abonnerer på for å gjøre det samme. Dessuten så tror jeg svært mange er så fornøyd med sitt eget friluftsliv at de ønsker å formidle det til alle, slik at alle kan få oppleve det samme. Det fenger ikke meg i det hele tatt, men vil tro majoriteten av de som bruker disse mediene blir fenget. På lik linje med at jeg satt å leste tur- og jakt- reportasjer i "friluftsliv" eller "vi menn" osv. da jeg var barn/ungdom
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.