Jump to content

Hammer

+Sponsor
 • Posts

  861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hammer last won the day on October 27 2021

Hammer had the most liked content!

Reputation

786 Excellent

1 Follower

About Hammer

 • Birthday 11/09/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

8,018 profile views
 1. Det finnes våtservietter som er tilegnet bruk på kjøkkenbenken, bord etc. Disse er større, har ikke midler i seg som skal pleie huden. Men de er vanvittig parfymert.
 2. Heisann. Siden Norge i utgangspunktet "bare" har vest kyst. Så heter ikke de områdene du nevner vest kysten. Du vil reise i områder som kalles trøndelag kysten, Nordlands kysten, Troms og Finnmark. Vestlandet som det så fint heter med sin kyst er en del lengere sør. Men, som andre her påpeker så kan du nesten uten unntak fiske hvor som helst i havet. Skal du fiske innlandsfisk så må du ha fiskekort. Kan tipse om appen "fisk her" som kan gi deg tips om fiskeplasser langs kysten. God tur 😀
 3. Ganske vidt spørsmål. Men, det er svalere om sommeren enn vanlig telt. Stor forskjell fra modell til modell, men mitt taktelt har veldig behagelig madrass og er også isolert i bunn. Så har sovet ned i en del minus uten problemer. Også avhengig av modell og type, men vind er ikke alle så veldig glade i. Holdbarhet - tørker du det og holder det vedlike så holder det lenge. Også avhengig av type telt. Håper det var noe til hjelp iallefall.
 4. Jeg er 188, 95kg, Har freke i xl. Bruker den til det meste. Fjellsko, skisko, lundhags ekspedisjon skisko, og Harkila Inuit sko. Ikke noe problem å dra over.
 5. Du får vel klemt det inn. Jeg innbiller meg at jeg tok datteren sin pose og liggeunderlag engang. Mulig det bare var underlaget. Uansett.. Jeg kjøpte en bedding til fruen like etter, så konkluderte da med at det ikke var hensiktsmessig å ha to system i en bedding.
 6. Jeg har ikke prøvd det selv (enda). Men jeg har hørt flere plasser at det å pollere pulken som en bil, eller båtskrog skal fungere.
 7. Hei. Jeg har vel opp til flere forskjellige plagg til forskjellig bruk. Men jeg erindrer at @Henrik i sin tid lette etter "helårsplagg", og endte til slutt opp med recon fra norønna. Kan si meg enig i at den er et godt kompromiss, men jeg savner virkelig stormklaff på den jakka. Har en selv, og har opplevd også på denne svindyre jakka at glidelås har tatt kveld flere ganger. Og en åpen jakke i vinterfjellet ønsker man seg ikke når det blåser snøfokk.
 8. Skulle til å skrive det samme. Men nå slapp jeg det. Skal vi legge opp til vinterens første tur sammen kansje? 😅
 9. Guide til fjellfolk er viktig, men å legge ut masse hyttetomter, bygge ned randsonen, vindindustri ++ har ikke så mye påvirkning på viltet og naturen.... Godt vi har politikere..
 10. Hammer

  Hurtigtelt?

  Tror teknikker for oppsett av telt har like mye å si som teltet. Og hvor ofte man gjør det. Jeg bruker nok gjerne litt mer tid før jeg setter opp teltet når jeg bruker tunnel enn selvstående kuppel hvor jeg ofte gjør endelig plassering etter det står.
 11. Jeg har en siberian. Hun lager nesten ikke lyd. Men det er veldig inviduelt.
 12. Skal ikke være 100% påståelig. Men det er nok ski og pulkføre der enda.
 13. Ved 4 dagers tur så ville jeg vurdert å dra inn fra svensk side og mer eller mindre hoppet rett i kanoen. evt. vurdert å padle fra femunden ned mot Feragen. Alternativt Isteren. Da blir det mer tur, å mindre transport.
 14. Det er vel et strekk på 4,5-5km. Jeg vet ikke fort fort dere går, men vil anta at dere kan beregne i underkant av to timer på den etappen. Enkelte går (små jogger) antakeligvis etappen ned mot 1 time..
 15. Vekker denne til liv igjen jeg. Noen som har tatt turen innover vinterstid og kan gi et godt tips på hvor det lønner seg å dra pulken oppover?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy