Gå til innhold

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  412
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hammer vant dagen sist Desember 11 2017

Hammer hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Nylige profilbesøk

2 886 profilvisninger
 1. Om du ikke har noe hast, så følg med på tilbud, outlets osv. Jeg fikk meg en Klättermusen Freke bukse i den prisklassen.
 2. Hammer

  Bergans Raipas

  Jeg er vel litt av den siden av skalaen jeg også. Likte Pasvik, og synes Raipas også ser veldig bra ut. Men pga. passform så blir den ubrukelig for meg i den delen av året hvor det ikke er snø. Og for vinteren så har jeg jakker.
 3. Hammer

  Bergans Raipas

  Liten avsporing, Har sett på både Pasvik Light jakke og Raipas jakke. Prøvde på meg Pasvik, og synes det også har den "stutttjukk" formen på størrelser. Er det slik jegerne "er?
 4. Hammer

  Mountain Equipment tupilak pants

  Da er det vel bare å peise på da? Hehe 👍
 5. Hammer

  Mountain Equipment tupilak pants

  Vurderte den selv for en tid tilbake. Valgte den ikke pga. Manglende dropsete og ingen god løsning på gamasjer. Samt ingen lommer på lår.
 6. Hammer

  Forollhogna eller Samsjøen

  Hei. Vei inn på vestsiden av samsjøen. Parkering ved en liten demning der. Er knapt stier, og mye myr. Dog fint område. Forollhogna: tvilsomt at det er glatt føre opp til parkeringen. Tenkte du å gå fra synnerdalen, eller fra Dalsbygda? Begge veier har tydelig sti. Slik jeg leser værmeldingen så er det ikke mye vind å snakke om før ut på ettermiddag/kveld. Og da bør dere være nede uansett.
 7. Hammer

  MSR Whisperlite Universal, dårlig effekt?

  Hvor lenge er "lenge nok"?
 8. Tips til alle barnefamilier. Ser ut til å være 12-13 unger i alderen fra 6 mnd til 12/13 år som melder sin ankomst i år. Plass til flere. Stort sett bare hyggelig foreldre også.
 9. Hammer

  Nødpeiler

  Hiver meg på tråden jeg også. Har ingen peiling på hvor langt i svangeskapet du er kommet. Og har overhodet ikke satt meg inn i hva de forskjellige duppedignsene kan og ikke kan osv. Men vet at en aldri kan stole 100% på en teknisk dings. Men, jeg ville nok tatt med både en nødpeilesender og en satellitt tlf. Rett og slett for at din kropp får en grei påkjenning av graviditeten og forandringer kan komme "fort". Da er greit å kunne ta en tlf. før angsten tar full overhånd. Og om da mot formodning uhellet skulle være ute. Enten med deg, fosteret eller far for den saks skyld så er plassering og beskjed om hjelp kjapp å sende. OG! dere kan ha dialog med helsepersonell underveis. Noe som i mange tilfeller kan være livreddende i seg selv. Som far til to der altså. så regner jeg med du dukker opp på barnetreff neste år
 10. Hammer

  Anorakk eller jakke?

  hmm.. Jeg konkluderte her i fjor med at jakke er å foretrekke. Jeg har både anorakk og jakke. Mye enklere å ta av å på om man må ta av eller på et mellomlag. Det var vel egentlig hovedgrunnen.
 11. Hammer

  Femundsmarka (igjen)

  Uke35. Drar vel fredagen uke34 tenker jeg.
 12. Hammer

  Femundsmarka (igjen)

  Heisann. Om ikke mange ukene går turen ut i femundsmarka igjen. Årets guttetur, 7-9 dager med fiske og det behagelige liv. I år har vi sett oss ut revsjøan som første etappe og deretter vase litt rundt. Tar gjerne i mot tips om gode fiskevann, fine teltplasser og andre severdigheter. Noen av gutta er ikke spesielt glad i tunge lange dagsmarsjer, så vi er litt begrenset der. Har en grov plan om å vandre med mot Røa osv. Ja. Fyr løs 👍 jeg vil ha storfisken i år å 😁
 13. Hei. Eldstedatteren her i huset har vært en drøm å ha med på tur. Spør ut på kvelden om å få legge seg i soveposen, og sovner ikke lenge etter. 2-åringen(straks 3) har vært helt motsatt. Eneste som har funket der er å sette seg med han. Dessverre! Men, til gjengjeld så har han sovnet veldig fort. Neste tur tenkte jeg å prøve lydbøker. Ps. Skal sies at når far å sønn var på guttetur sist uke så la han seg til å så ganske så kjapt og enkelt. Men, mitt tips er lydbok. Evt. Lese litt etter han er i soveposen.
 14. Hammer

  Femundsmarka?

  https://mhbr.no/pressemelding-totalforbud-mot-bruk-av-apen-ild-i-eller-i-naerheten-av-skog-og-mark-2/
 15. Hammer

  Rute til Snøhetta

  Min datter på 6 år gikk fra snøheim til Snøhetta i sommer. Så er dere normalt trent og fjellvante er ikke den noe problem.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.