Gå til innhold

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  496
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hammer vant dagen sist Desember 3 2018

Hammer hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 791 profilvisninger
 1. Jeg kan nå si mine meninger om saken. Generelt så foretrekker jeg stormmatter på telt om vinteren. Av en enkle årsak at det er enkelt å tette rundt teltet og likevel opprettholde god avstand mellom ytter og innertelt. Har jeg ikke stormmatter så er det fort gjort å klemme sammen dukene om man ikke er veldig påpasselig med underlag, oppsett og evt. nedgraving av telt. Med andre ord, latskapen vinner denne gangen også Når det er sagt, så er det jo overhodet ikke noe problem å gjøre slik du skriver, og jeg vil tro at majoriteten av de som telter på vinteren gjør noe tilsvarende pga. at det svært på produsenter som har stormmatter som default på sine telt.
 2. UL teltet har jeg ikke prøvd, men Orion Extreme 2 er overhodet ikke noe 4 sesonger telt i mitt hodet. Jeg brukte det over Jostedalsbreen for noen uker siden. Ikke egnet for bruk i snø når man kan regne med at snøen flytter på seg i løpet av natten. Nettopp pga. de punktene du skriver her med lufting på bakken. Dørventilene blåste det snø inn av også. Dessuten så var alt av barduner, løkker og strammere så knotete at det ikke er praktisk mulig å operere de med hansker. Noe som medførte et særdeles smertefull oppsett en av kveldene.
 3. Hei, Seterveien er ikke kjørbar 14.mai. Tvilsomt at den har blitt det siden da. Fottur fra Synnerdalen til Forollhogna går også over noen områder hvor det ligger snøfonner lenge. Og med det snøfallet som har komme de siste ukene, så er nok dette en skitur enda.
 4. Plasten har sprukket av på en av mine feller av ny typen også. Men er fortsatt brukbar.
 5. Les litt rundt på Tofa sine hjemmesider. Det er ikke veldig mange vann i området som har rene ørret bestander.
 6. Til de fleste lavvoer må du kjøpe til både bunnduk og innertelt. Vi har aldri brydd oss om innertelt i lavvo. Bunnduk kjøpte jeg på en outlet. Mens jeg vet flere har laget seg en bunnduk av presenning.
 7. Hei Anna, Trenger det å være telt? Eller kan det også være lavvo? Finner flere lavvoer i prissjiktet som jeg tror vil være bedre enn de fleste 4-manns telt i samme prissjikt. Jeg kjøpte en Bergans lavvo for 1000,- for en del år siden. Vi har brukt den masse. Fordelen med lavvo og barn, er at de kan (og vi) kan stå og kle på oss etc. etc.
 8. Var i kontakt med Normilk i dag. de som tidligere leverte tørrmelk til Nestle, som igjen ble Viking Melk. De selger bare 25.kg. sekker. Men opplevde nå at flere slo seg sammen og kjøpte. fordelte og vakumpakket porsjonsposer. Han foreslo også å fryse ned, da ville "melken ha betydelig lengre holdbarhet enn 6mnd". så, for den som føler seg kallet. kjøp, organiser og fordel
 9. Sjeldent jeg blir forbanna, og nesten like sjeldent jeg kjenner engasjement i noe politisk. Men fy faen da! NADA! tiltro til de der såkalte "politikerne" våre.
 10. 20cm på 8,5 meter. 4cm på 1,7 meter. Ca 2,3 %stigning. Med forbehold om regnefeil. 😂😂
 11. De desidert mest slitesterke barne klærne vi har hatt er Helly Hansen sine skall plagg. Uten tvil! Bergans på en svært god andre plass. Isbjørn og de virkelig dyre greiene har fått delvis stryk karakter hos oss. Det er vel de tekniske egenskapende som er bedre på slike plagg, samt at man betaler en god del for navn. Vanntett messig for barn på tur, så er det regnklær som gjelder. Vi har alltid med fullt sett regnklær på turer over flere dager. Mine til tider svært dyre og voldsomt høy vannsøyle klær har vært gjennombløt, barna er tørre i sine regnklær. Fordelen med slike membran klær, er at de tørker raskt og er lette, samt puster mer enn regnklær. Men membran klær er overhodet ikke et subsitutt for regnklær, det er et kompromiss. 6000,- for klær til barn er i mitt hode reinspikka tull. Tror ikke vi har brukt så mye på turklær per. unge totalt engang. Men, vi har fulgt med på div.outlet samt arvet, og kjøpt en del brukt. Forøvrig. Norrøna er dyrt mye pga navn. Og Gore tex membranet er også en god del dyrere pga. Merkevaren og ikke nødvendigvis bedre en for eksempel dermizax. Etc. Desverre ingen direkte kjennskap til det produktet du hennviser til, men vet av flere voksne som har slitt ut disse produktene i løpet av en sommer. Det er ikke holdbart. Men, kan også ha vært b-vare. Så, finner du disse billig, eller har så god råd at det ikke er noe problem. Handle i vei for min sin del, men prisen gjennspeiler ikke kvaliteten sammenlignet med for eks. Helly Hansen som koster en 1000-lapp for både bukse og jakke.
 12. Dine antakelser er riktig. Har flere ganger blitt brukt som "plog" de støttene når vi har vært på tur i dyyyp snø.
 13. Blåser det storm så er det mer en nok trekk. Er det vindstille så kan det være lite. Så har man atmosfærisk forhold i tillegg som en faktor. Osv osv. Med andre ord, ingen fasit... Og som skrevet lengre opp. Det er svæææært mye skriverier om kullos på forumet. Så søk i vei.
 14. Så fremt man ligger på ryggen hele natten. For min del hender seg at jeg legger meg å siden også. Da har jeg isolasjon under meg, men ikke på ryggen.
 15. Hakke peiling. Men det jeg bet meg merke i (bortsett fra gammel dansk flasken på bordet) er at glidelåsene ikke går helt ned. Det tror jeg vil bli irriterende etterhvert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.