Gå til innhold
 • Bli medlem

Hammer

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  771
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Hammer vant dagen sist 30. november 2020

Hammer hadde mest likt innhold!

Om Hammer

 • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

5 799 profilvisninger
 1. Jeg har insulated xt. Bruker den kun om vår, sommer og høst. Husker ikke helt, men mener jeg brukte den nå jeg gikk Jostedalsbreen for noen år siden. Og har vært på en del vår skiturer. Aldri følt den har vært kald. Jeg bruker forøvrig alltid et thermarest z-lite øverst.
 2. Alfa er vel ganske brede sko. Crispi skal vel være smalere. Har en kompis som har crispi fjellsko som passer godt, men så kjøpte han seg et par Alpina skisko, disse er for smale til han. Så kanskje du skal sjekke ut de?
 3. Aldri hatt et eneste gnagsår fra verken de skoene eller noen andre crispi fjell eller skisko. For meg, hører dette ut som et par sko om overhode ikke passer foten din.
 4. Det var litt satt på spissen. Men opplevde på noen kanoturer at det la seg vann i "bulk" på jakke, som plutselig rant inn gjennom glidlåsen.
 5. På Recon jakken min for eks. Blåser det friskt og regner, så har jeg en fin våt stripe mitt på maven. Så vanntette er de ikke. Eller lommer som har fylt seg opp med vann. Har også opplevd å vært på turer i frisk vind vinterstid med jakker uten stormklaff hvor det ikke er noe tvil om at det blåser gjennom glidelåsen. (samme gjelder bukser med glidlås langs hele siden uten klaff.) Så det har i aller høyeste grad en hensikt spør du meg. Men ikke til daglig bruk. Skikkelig avsporing. Men recon jakka ble jeg skuffet av. Gla jeg ikke betalte mer en halv pris.
 6. Mote og design vil jeg tro. Flertallet som kjøper slike klær bruker de til hverdag og aldri i naturen i ekstreme forhold.
 7. Hei Christian, Jeg bor også i Trondheim. Som om du vil sjekke ut ymse ting så er du velkommen til å stikke innom. Våre barn er blitt 5 og 9 år. De har vært med på teltturer hele sitt liv. Jeg anbefaler ikke! å kjøpe voksen soveposer til hele gjengen. Men det finnes mange gode barneposer som utvides etterhvert som de vokser. Disse er også en del rimeligere enn voksenposer. Vi har ikke kjøpt dunposer til våre med bakgrunn i at de drar de rundt, søler både saft,vann og kan tisse seg ut i de. Liggeunderlag: Her har vi etterhvert byttet til STS sine underlag. Synes de har bedre co
 8. Du er irriterende fornuftig til tider. 😂 Men ja, enig i det du sier. Det er bare så synd latskapen sitter for langt inne i kroppen her til å gidde å ta av feller. Foresten så kan jeg føye til at bl.a. DNT av og til har ymse kurs. Derav ski smøre kurs. Lærer kanskje ikke veldig mye, men du får masse små kjekke tips og triks. Så et slikt kurs kan jeg anbefale å være med på.
 9. Hei. Egenskapene til fleece er at det tar opp fuktighet og sprer der utover hele plagget. I motsetning til ull som "fylles opp" Mange synes fleece er klamt, jeg er ikke en av disse. Derimot er goretex det som gjør utslag for meg. På kalde dager hvor jeg ikke er på telttur over lengre tid prøver jeg utelukkende å bruke andre skallklær enn membran. Skal jeg anbefale noe så så kan punkt en være å bytte til ullnetting som innerste lag. Punkt to tynnere flis, evt. Ull frotté genser i stede for fleece.
 10. Akkurat disse "ankepunktene" har jeg tenkt litt på også. Men ser for eks. Exped har noen med primaloft e.l. isolasjon. Det virker for meg mer fornuftig enn dun egentlig. Etter å ha fryst så sykt mye på tærne i barndom og ungdom er det svært lite som skal til, så på enkelte vinterdager er ikke kartanker inne i tykk ulltøffel og fotpose med dobbelbunn nok til å holde tærne varme.
 11. tenkte å la minte kartanker få en utfordrer og investere i dunsokker e.l. Men i all den tid at butikker stort sett har et lite utvalg, og nettbutikker har et stort utvalg er det umulig å få undersøkt/sett på de varianter som er. Så, til dere som har. Skriv noen ord om hvilke dere har, hvorfor dere kjøpte de framfor noen andre, og hvilke erfaringer dere har. Ville dere gjort samme valg engang til?
 12. Min erfaring er: 1. Gore-Tex/dermizax etc etc bukse til sommerbruk er helt ufyselig å gå i så fremt det ikke pissregner. Klamt, varmt og ekkelt. 2. De "vanntette" buksene blir bløte etter noen timer i pissregn/sludd okke som, men tørker fort. 3. "Vantette" bukser som jeg mener er lett nok til bruk sommertid er for tynne til skikkelig vinter. Konklusjonen ble hos meg: 1 stk tynn og lett "vanntett" bukse til bruk vår, sommer og høst. 1 stk Tykk og robust BIB vinterbukse med membran. Bomull bukser til vanlig på sommeren. Så har jeg en tykk bomull BIB til vinter også når det er
 13. Vi har egentlig ikke vært så mye på overnattinger vinterstid med hele familien. Fruen i huset er av typen som bruker vinterpose på sommeren, så da blir jeg stort sett alene vinterstid. Noen turer har det riktignok vært, men da var de vel 3-4 år og oppover. Holdt oss unna de kaldeste dagene. Vi har tilbragt mye tid på hytter og lange dagsturer fra de var rundt 1 år, men da var de ofte innom en sovepose/vognpose for å varme føtter og hender samt ta en dupp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.