Gå til innhold
 • Bli medlem

Even_H

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Even_H

Nylige profilbesøk

579 profilvisninger
 1. Hei, kjøpte skiene mine (dynafit mustagh) brukt med originale dynafit feller for omtrent 2 år siden. Mot slutten av forrige sesong (våren) merket jeg at skia "sugde" seg ned i snøen og hadde så si null gli (etter fellene var tatt av). Har nå oppbevart fellene i fryseren over sommeren i håp om at problemet skulle forsvinne. Men selv med nyglidet ski og fellene festet oppå blir det en "hinne" av lim igjen på skia etter fellen er tatt av. Når jeg da smeller skiene sammen klistrer de seg nesten fast i hverandre og kan umulig få noe god gli ut av dette tenker jeg nå. Fellelimet kjennes litt merkeli
 2. Hei, jeg fikk et oppblåsbart liggeunderlag (neoair all season) og skal på tur om to dager. Trenger jeg et ekstra skum-liggeunderlag under det oppblåsbare eller kan jeg legge det oppblåsbare liggeunderlaget rett på bakken?
 3. Går for gemini 2100 lykta! Men er det noen som har tips til hvordan jeg kan feste lykta på skihjelmen som ikke har ventilerings-hull? Har gopro kamera, så kanskje bruke festene fra den. Hva med et kosteskaft på 2 cm diameter? Har ikke lyst å bruke mer penger pga et stramt budsjett.
 4. Er det nok lys til en topptur på ski eller sykling med en Gemini Olympia 2100 lykt? MÅ jeg koste på en magicshine 808 i tillegg?
 5. Vil 2X MS 872 være tilstrekkelig til topptur eller må jeg koste på 600 kr til slik at jeg får en 872 og en 880? Noen som vet om festet på MS lyktene sitter bra? Noen som har hatt problemer med MS lyktene i det siste?
 6. Lyser 2X Magicshine 872 bedre enn 1X moonlights 1500 til topptur da? evt. hvor mye bedre lyser 2x ms?
 7. Hvordan er 2X Magicshine 872 i stede for 1X moonlights 3000 til topptur? Fordel med tanke på at brodern ikke har, da kan han jo låne en av meg;) Men blir det mye kluss med to ledninger + to batterier fra hjelmen til sekken? Lyser 2X Magicshine 872 bra til topptur eller er det bedre med 1X 3000 moonlights lykt?
 8. Det står jo på den siden du liket til at den kan brukes til jogging da. Har du prøvd å jogge med lykten? Har du lykten?
 9. Noen som vet om moonlights 3000 lykta sitter bra på hodet? Går det an å jogge med den på hodet? Går det an å jogge med 1500 lykta på hodet? Hvor stor (diameter) er 3000 lykta?
 10. Hvordan får man montert ebaylyktene på hjelmen? Bruke moonlights helmet mount? Funker det med 2x ebaylykter på ca 9000 (teoretiske) lumen på topptur? Bedre å kjøpe 1x moonlights 1500 (reel) lumens?
 11. Noen som vet om noen andre hodelykter som er bra til topptur med hjelm? Har brukt en led lenser 150 lumen til nå (sammenlignbart med en fyrstikk) så kan vel ikke bli skuffet på lysstyrke hvertfall;)
 12. Takk for svar! Har allerede sett testen men den var med 2000 og 4000 (fjordårets modell) men gir vært fall et inntrykk av kvaliteten på moonlightlyktene. Tror jeg går for 3000 lumen istede for 2X 1500 lumen siden mindre ledninger, vekt, kluss og mer brukervennlig.
 13. Hei, skal kjøpe ny hodelykt og lurer på å kjøpe Moonlights- 1500 eller 3000 evt. andre lykter med makspris på 3000 kr. Moonlights sier de har solgt de 100 første lyktene på 3 dager. Men finner ingen brukeranmeldelser på nettet. Noen som vet om det er ansvarlig å gå topptur midt på natta med en 1500 lykt eller blir det knapt? Nok lys med 3000 lykta? 2X 1500 lumen bedre enn 1X 3000 lumen?
 14. Hei, etter å ha lest Den lille snøskredboka for andre gang, fikk jeg lyst til å lage et "lite" sammendrag for familie og venner. Selvfølgelig bør man lese "den lille snøskredboka" men tenkte det kunne være en slags "intro" for de som ikke gidder å bruke "en uke" på å lese boka. Det jeg trenger er tilbakemeldinger og tips til å kunne forbedre den, men det skal liksom være et kort og konkret utdrag ikke en 20 siders norskstil. Her er teksten: [Hidden Content] Er VELDIG glad for alle tilbakemeldinger og tips Hilsen en engasjert 14åring
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.