Gå til innhold
  • Bli medlem

Aurejeger

Aktiv medlem
  • Innlegg

    201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Aurejeger vant dagen sist 9. desember 2021

Aurejeger hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

244 Excellent

Om Aurejeger

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Padling, Fiske og Friluftsliv.
    Brenne bål.
    MMA.
    UFC.
  • Sted
    Helst i telt

Nylige profilbesøk

2 576 profilvisninger
  1. Begge. Med og uten Gore-Tex. Blir helt vanntette. Ingen problem å tråkke uti når jeg skal ut av kanoen.
  2. Jeg har veldig god erfaring med denne. Kjøper den på coop extra. Bruker den på både klær og sko. https://www.sparkjop.no/extreme-protector-impregnering_313412
  3. Rimelig brenner av relativt ukjent merke (gosystem) gjør god tjeneste på det femtende året.
  4. Hei Jeg hadde samme problem med mine fiskebriller. Løsningen ble selvklebende neseputer. Det ga mer mellomrom mellom ansiktet og brillene og problemer med dugg på brillene ble også eliminert. Disse kjøpte jeg for en slikk og ingenting på ebay.
  5. Okaki sko til 1300kr overasket med komfort og passform. Jeg har ingen problemer med å anbefale disse basert på min erfaring med de.
  6. Hei Jeg kan anbefale BeastMaster serien til Shimano. Jeg har de i klasser fra 3-15gr til 10-30gr. Knallbra stenger av god kvalitet.
  7. Ser den, men det er et spisesett med stekepanne som brukes som spisesett. Og baconet ble frakta i posen fordi den er tykkere og tåler mer enn en vanlig brødpose.
  8. Bacon stekt hjemme på skive med godt smør duger under totalt ildforbud.
  9. Det blir brødmat og et godt utvalg pålegg for oss i aurejegerkommandoen i år. Grunnet jobb og andre forpliktelser blir de årlige aureturene i år lagt til sommermånedene.
  10. Jeg sitter på huk med knærne inntil brystet/skuldrene og kveiler en kabel. Deretter bruker jeg vann fra nalgene flaska mi i hånden og vasker rumpa. Og vips så har du en gullende ren rumpe. Håndvask er en selvfølge for alle dobesøk.
  11. Vann fungerer veldig bra. Det lærte jeg av mine muslimske venner fra Tsjetsjenia. De bruker ikke toalettpapir. Kun vann. Fungerer ypperlig på tur og du slipper å drasse på toalettpapir. Jeg har turfølgets reneste rumpe på tur. Alltid nyvasket.
  12. Casstrøm lars falt kniven er en kniv jeg lett kan anbefale andre om man er villig til å betale for kvaliteten. Jeg betalte 1500 kr. Uansett så er det veldig mye kniv for pengene. Jeg synes den fungerer ypperlig til oppgavene jeg gir den. Jeg spikker, lager mat og renser ørret med den og den har blitt en skikkelig god turvenn som jeg har blitt veldig glad i. Dette er en kniv jeg stoler på.
  13. Man kan aldri få anbefalt nok kniver. Jeg har en kniv til hvert sitt bruksområde. Pluss noen i senga som jeg koser med når jeg ikke får sove. Normaliteten i dette har jeg for lengst gitt opp å reflektere over....og ja....kona har gitt opp å sove ved siden av meg fordi jeg driver med kickboksing i søvne og snorker og har med meg kniver i senga.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.