Gå til innhold
 • Bli medlem

Aurejeger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aurejeger

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Padling, Fiske og Friluftsliv.
  Brenne bål.
  MMA.
 • Sted
  Helst i telt

Nylige profilbesøk

464 profilvisninger
 1. Idag kom Casstrøm Lars Falt kniven i posten og den er helt fantastisk. Skikkelig skarp, god å skrape tennstål på og den sitter skikkelig godt i hånda. Jeg gleder meg til å spikke og rense ørret med den. Håper og tror den kommer til å være en fast følgesvenn i mange år fremover. A knifeless man is a lifeless man.
 2. Julegave til meg selv. Casstrøm Lars Falt [Hidden Content]
 3. Idag tok jeg på meg spander buksene og spanderte en Casstrøm Lars Falt kniv på meg selv. Kommer tilbake med førsteinntrykk når den kommer i posten.
 4. Hei Jeg sliter litt med å velge mellom Casstrøm Lars Falt og Casstrøm no10. Har noen her erfaring med begge? Er det noe særlig forskjell? Hvilken av de sitter best i handa?
 5. Hei Brusletto framtid er en glimrende kniv til det formålet du skriver om. Delvis serratert til kutting av tau og sene, god å åpne pølsepakker med, lett og sitter godt i handa. Fås med lær og plastslire. [Hidden Content] [Hidden Content]
 6. Utvilsomt den vakreste kajakken jeg har sett. Good job by you. Meget imponerende.
 7. Jeg var ute etter en liten og kompakt kikkert og er veldig fornøyd med denne Bushnell kikkerten til 320 kr på skittfiske. [Hidden Content]
 8. Jeg har opplevd at kniven min (en Gerber Big Rock) knekker i to på tur og det passet mildt sagt dårlig, så ettersom two is one og one is none har jeg alltid med meg en ekstra kniv i sekken. Fra nå av bærer jeg Brusletto Femund på hofta og Brusletto Framtid i sekken. Brusletto Framtid er lett i vekt og glimrende å rense fisk med.
 9. Condor Bushlore er en ypperlig allround kniv synes jeg. Men den er litt myk i stålet og holder litt dårlig på barberskarp egg og har derfor blitt byttet ut med Brusletto Femund.
 10. Jeg finner en ekstrem glede i å se andres kniver presentert på denne måten. Hjertelig takk skal du ha!!
 11. Bergans Compact Light er lett å sette opp og tåler endel vær. Jeg bruker 2 pers når jeg er alene og 3 pers når fruen er med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.