Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  9 608
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  172

Kjell Iver vant dagen sist 19. februar

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

 • Min blogg 📰: http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

17 908 profilvisninger
 1. Et godt tema som ble diskutert for noen år siden her.[Hidden Content] Jeg har litt troen på teorien om at man i stedet for å ha jakken på seg heller skal bruke isolasjonen i soveposen og heller legge jakke på utsiden av posen. Vi bruker alltid å bre jakkene over posene til ungene om de fryser i hvert fall. For meg virker det som at det er varmere når jeg ligger uten klær enn med klær. Varmen fra de mer perifere deler av kroppen fordeles mye bedre i en pose når man har lite klær på, enn med klær på. Om jeg må ligge å sove med dunjakken på meg har jeg tatt med feil sove
 2. Hei Lars - artig å se deg på TV her om dagen Jeg bruker bare Navida som app. Syns den er enkel og grei til mitt bruk. Det er noe feil med lenken din på nettsiden så jeg får ikke testet sporet. Jeg ville kanskje forvente at når jeg åpner en slik side på mobilen så viser den hvor jeg er i et kart på nettsiden. Altså at man ikke bruker noen app i det hele tatt. Jeg har denne funksjonaliteten selv på en nettside, og til vårt spesifikke bruk er det perfekt. Vi bruker det for registrering på fjelltopper Funksjonaliteten: Man åpner nettsiden - GPS på telefonen starter og spør om
 3. Det er nok ikke der utfordringen ligger på isbor. Du kan slipe det så skarpt du bare kan, men vinkelen på skjæret blir ofte feil. Det skjer som oftest på grunn av at man rensker ishullet med borret ved å dra raskt opp og ned etter boring, eller at man borrer i et hull som er borret fra før. Begge deler kan gjøre at vinkelen på skjæret blir feil. Takker ellers for mange gode innspill. Det ble noe kluss med ferien min så det spørs om ikke isboringen blir utsatt til neste år, men uansett skal jeg sende de inn for sliping!
 4. Jeg har aldri hørt om noe lignende nei, men syngende is har jeg hørt mye av. Lyden bærer veldig langt.. Kan det være det?
 5. Vi har en slik sekk og den er helt OK. Liker spesielt godt den lukkepatenten med en stor lås som err enkel å bruke med votter, og det er veldig god bærekomfort selv om for noen som er små. Så dette er blitt en sekk som vi har anvendt veldig mye på vanlige dagsturer hele året - noe som er et stort pluss syns jeg.
 6. Tusen takk for gode tips folkens. Jeg sendte en mail til Gero - så får jeg se hva de har å tilby. Problemet mitt har blitt at jeg har 3 isbor og reserveblad koster nesten like mye som nytt bor. Det er nok derfor jeg har havnet opp med nye isbor i stedet for å bytte blad. Men når jeg nå byttet blad så var jeg imponert over hvor kvass og bra Moraborret ble igjen. Hadde fryktet at vinkelen på kronen var blitt feil, men det gikk bare bra så jeg berger vel i år får jeg håpe. En ny krone koster nesten dobbelt så mye som et fabrikkslipt brukt ett. Jeg oppdaget etter litt googling at
 7. Utrolig deilig med ferie etter alt for mye jobb i det siste. Fikk en flott ørret i dag 1,115 kg - flott middag som nå er spist.
 8. Jeg begynner å ha en liten samling med blad til Mora og 2 kroner til UR rantanen som må sendes til sliping. Er det noen som har tips om steder man kan sende slikt for sliping?
 9. Flott! Når man skriver innlegg i enkelte deler av forumet, spesielt turrapporter, så er det mulig å plotte hvor turen gikk i en egen fane. Da kommer det et lite kart til slutt i innlegget, men spesielt kommer det en lenke ved profilen din til dine turrapporter, og turen blir plottet i turkartet også. Det er ganske enkelt å lete opp turen etterpå. Jeg la det til for deg. Jeg syns utstyr er bra, men det at folk deler erfaringer fra turer er enda mer gull verdt. Det som er så artig med slike turrapporter er at de er tidløse og like verdifulle om 10 år..
 10. Takk for en herlig og godt skrevet turrapport! God lektyre på en søndags morgen. Om du plotter Hvor gikk turen sånn noenlunde kommer den inn i dine turrapportert.. Jeg kan fikse det for deg om du ikke får det til..
 11. Flott innlegg ja @Sovjetunionen! Jeg leste det da flere av mine venner delte det på fb. Vi får håpe det blir en endring men er redd de politiske kreftene som er i led for tiden er for sterke nå. Det er ikke lett å se et alternativ på den politiske himmelen heller for tiden.
 12. Takk for historien - har jo hørt om folk som har ramla i bålet og også noen som brant opp støvlene sine langt inni fjellet , så ting kan skje. Vi lærte vel på skolen at skrotten regulerer temperaturen dårligere når man er påseilet i kulden.. Bra det ordnet seg
 13. Grunnen til at de ga opp i 2007 var værforholdene i Jotunheimen på slutten av sesongen. Blir i snitt mer enn en 2000 metring hver dag - så spenstig prosjekt . Tror de hadde 365 eller 370 topper på den timetring lista..
 14. Hei - det er nok gjort før ja. Ikke bare i Norge men inklusive Jan Mayen. Jeg var sammen med Arne Mæhlen på Jan Mayen det året han klarte det. Han gikk 300 det året de måtte gi opp (2007 tror jeg), men startet på nytt igjen i 2008 og da klarte han det. Han fullførte for øvrig 10 desember 2008 - det er sikkert mulig å klare det kjappere - men avhenger av værforholdene da.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.