Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  9 067
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  144

Kjell Iver vant dagen sist August 20

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

 • Min blogg 📰: http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

14 121 profilvisninger
 1. I går Lysingen 648 med @Heriks og @graham i dag topptur på Vega - Trollvasstinden 800. Dårlig sikt og en del tåke - vind.
 2. Fin solnedgangstur på Torghatten. Sammen med @graham og @Heriks Det er vel håp om et par topper de neste dagene - om været hold.
 3. Kan dette ha noe med bosted å gjøre? Er det for vanskelig å komme seg ut på tur? Eller er det bare dørstokken som blir for høy..? Jeg spør av ren nysgjerrighet - og ikke til deg @Fotogubbe spesielt, men heller generellt. Jeg bor selv slik til at det er ymse turområder i umiddelbal nærhet. Det er nå en ting, men noe annet er at folk er på tur til "alle døgnets" tider og hele året. Etter at jeg begynte å engasjere meg i det lokale friluftslivet har det blitt mer lystig å ta i et tak for fellesskapet.
 4. Høyaktuelt innlegg som treffer kjernen av det vi holder på med! Nemlig handle utstyr gå på tur! Selverkjennelse er første skritt. Det er utrolig fint å se hvor lenge man kan klare seg på det utstyret man har handlet inn. Men så kommer det ofte en ny unnskyldning inn for å handle mer. Slik som at ungene må ha utstyr, eller at man trenger å ha en del utstyr lagret annet sted - f.eks. på hytta. Det baller fort på seg. I verste fall må man handle nye klær fordi man har lagt på seg fordi man ikke kom på tur!
 5. Vi har hatt en nydelig 4 dagerstur i vår lokale helgelandske natur. Her fra dagens nedstigning mot Bæråsen fra Båtskardvatnet. Noe kronglete å finne en trase ned. Var for øvrig mer rein i området enn vi noensinne har sett før. Har litt dårlig nett, så tar bare med noen få. Mulig det blir en turrapport en gang. Fisket var OK. Vi fikk med oss en lite topp på 1095, Store Båtskardfjellet.. Her med utsikt ned mot sør.. Breiskardvatnet innfridde.
 6. Det var trist - men du tar det på den rette måten! Håper du får en fin tur allikevel - det kan vel dukke opp en ny lånehund (et ord som telefonen min stadig vil kalle «lånekunde») igjen.
 7. Hvis det begynner å knitre i lufta rundt deg er det et dårlig tegn. Da er det nok best å komme seg ned i lavere terreng - eller søke livd under en stein. Statistikken på lynnedslag i fjellet(om du hadde funnet den), har vel ikke med seg de som er slått ut av lyn inni hus og hytter. Det er jo faktisk en del som opplever det også.
 8. Vi hadde en opplevelse på dette i fjor sommer som gjør at vi er veldig skeptisk om det er bygevær i fjellet. Vi opplevde at håret på datra mi sto rett opp, og vi søkte ly under en stein mens det sto på, med en tarp over oss. Skrekken sitter nok i hos barna. Emnet er jo høyaktuelt etter den hendelsen nede i Italia der ho norske løperen omkom - https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/RRE8w2/silje-fismen-43-doede-etter-lynnedslag-i-italia Når man leser om denne saken så prøvde de å få tak i alle løperne, så de innså at det var en stor fare å ferdes i dette terrenget før det skjedde. https://www.nrk.no/troms/arrangoren-i-sjokk-etter-norsk-kvinne-dode-under-ekstremlop-i-italia_-_-vi-gjorde-alt-vi-kunne-1.14641513 Dette er i grunnen en tankevekker for mange av oss også. Jeg har ikke tenkt SÅ mye på denne problemstillingen tidligere. For øvrig slår ikke lynet ned - det går heller motsatt vei - fra bakken og opp. Men sluttresultatet blir det samme..
 9. Rugbrød med whatever pålegg. Syns det funker veldig bra, og mye energi egentlig.
 10. Hei og velkommen! Hvordan gikk det med kroppsvekten når du gikk så lenge med energiunderskudd? Blir det ikke slik at kroppen går på sparebluss og nesten ikke forbrenner noe fett da?
 11. Jeg må si. Med årene har det blitt mer og mer vanskelig med valg av slike bukser. Å handle det på nettet er risikosport, og alt for ofte er det detaljer som ikke passer. Så man må nesten prøve buksene og velge ut i fra de kriteriene man selv mener er best. Det er jo også en viss klasseforskjell mellom bukser til 700,- og bukser til over 2000,-, og det er jo kommet en masse nye produsenter i dette segmentet som ikke er med i denne testen, så testen ser noe tynn ut sånn sett.
 12. Kremt - muskler Jeg har mest tro på en kombinasjon. Ta av litt og samtidig få sekken lettere ved å handle litt lettere utstyr. Det kan være fin motivasjon for å komme seg ut.
 13. Takk for en supder turrapport! Så ut som et flott område som frister til et besøk.
 14. Lønner seg nok å lese litt på vilkårene ja.. Det er ubehjelpelig dårlig språk på mange av disse sidene og det kommer ikke frem at alle disse avgiftene kommer i tillegg. Men det bør vel ringe en bjelle.. Tror disse tradeinn, snowinn, trekinn osv er samme butikk mer eller mindre..
 15. Det var ille.. Du kan jo prøve en henvendelse der du handlet det eller importøren. Men det så ikke bra ut. Dårlig reklame for merket..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.