Gå til innhold
 • Bli medlem

olarabben

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om olarabben

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Europris har en på 550gram, tar liten plass og koster 160kr denne uka. Måtte kjøpe den når jeg så den, ikke fått prøvd den enda dog.
 2. Skal se om jeg ikke får tatt et par bilder, av sekk og sovepose. Takk for tipsene angående hardhet på underlag også, det skal prøves ut 👍🏼 Jo stemmer at det er to d hemper oppunder kanten på sekken. Er jo en stropp under topplokk også egt men posen min er for stor til å passe inn under der. Burde jo tåle regn spør du meg angående det punktet, bløt sovepose er lite stas.
 3. Kjøpte downmat 9xp M ganske så fornøyd, ikke noe problem med støy. Men kanskje en smule hardt for min rygg. Men har egentlig støtt på et annet problem mtp pakking av sekk til helgeturer, har en bergans budor 45l som jeg tenkte p bruke men får da ikke plass til soveposen i sekken, og utvendig er det ingen festemulighet annet enn at man evt kan helten på to karabinkroker der viltnettet normalt henger. Tips til løsning?
 4. Okei, ja for knitringa i det på xxl hadde jeg slitt med å akseptere. Men det bedrer seg kanskje som du sa 🤔
 5. Har litt vond rygg ofte i løpet av ei natt, men skjønner det er exped som gjelder. Men synmat ell downmat 3 sesongers bruk for min del.
 6. Hallo har lyst på et underlag, men var innom xxl og syns flere av de bråkte litt for mye. Spesielt neoair xtherm. Noen som har et og anbefale med litt høyere r verdi som ikke støyer altfor mye?
 7. Mye myr rundtom her, derfor er en høy sko i mine øyne nødvendig.
 8. Hallo har et sett med alfa bever pro, men disse er litt for tunge og varme nå mot sommeren. Sett såvidt på alfa bukk men har skjønt at disse er bare å styre unna da de ikke tåler bruk. Noen tips ellers? Går mye på stier ved lufting av hund, 8kms rundtur.
 9. At «kupper» tråden går helt greit, for vi er nok ganske like og lik bruk.
 10. Ja det virker som et ganske så fint telt, kunne tenkt meg noe større fortelt dog. Men blir mest bruk på sommeren uansett så da er det fint ute også.
 11. Ja fotenden er jo skrå på alle de nevnte, untatt reinsfjell i 3p utgaven men den gir også endel ekstra vekt i forhold til de andre også. Nå som alle her har fortalt meg hvor viktig vekt er burde jeg jo nesten kvitte meg med recon sekken også *knis* for den veier mer enn hva noen få her inne har med seg på tur.
 12. Reinsfjell SL 2 så jo spennende ut men på en måte redd det blir for trangt, men det finnes også en 3 manns av samme telt. Har også telt som fjellheimen 2 SL, og Sarek 2 + CAMP. Samt fjellheimen 3 SL 2017 CAMP. Men hvilke av disse som har best plass og muligheter er vanskelig å si. Disse er egentlig alle over min pris men så har xxl 25% av nå denne uka som rettferdiggjør litt.
 13. Var innom de lokale sportsbutikkene i går, fant ikke så mye fornuftig følte jeg. Veldig mye av det dere ser på for tungt. Fant wiglo lt4 også ferdig oppsatt på xxl, for 2 kan det bli for stort fikk jeg en følelse av. Men likte veldig godt ståhøyden i det, noe andre telt ikke har så mye av da de stortsett ikke er mer enn 1-1.1m inni. Også var pakksekken til wiglo stor nok som nevnt her tidligere. Likevel kunne jeg nok fått den fornuftig ned i reconsekken
 14. Føler jeg har gått gjennom masse forskjellige sider å sett på alle telt i 3 og 4 personsklassen, og et jeg kunne sett på som en mulighet er MSR papa hubba, men den koster det dobbelte av hva som skal brukes. Så også på pakklett.no men fikk følelsen av at de ikke var allverden pluss verdens dårligste oversettelse på produktene.
 15. Har forresten 1 sekk som jeg kommer til å bruke også kjøpe en til mindre til dama, keg har en recon syncroflex.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.