Gå til innhold
 • Bli medlem

tolsen87

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tolsen87 vant dagen sist 5. juni 2020

tolsen87 hadde mest likt innhold!

Om tolsen87

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. vi har et gammelt Femund camp 3 liggende som hadde ligget i 4 år i kjelleren til svigermor, som ikke lukta veldig godt til og begynne med, teltet har fått 3 turer i år alt og ingen lukt lenger nå, tror jeg ville bare latt det stått oppe en stund om du ikke har gjort det.
 2. Kjøpte telt på finn i dag. et Hilleberg unna ryddig og koselig selger som også hadde slått det opp på forhånd. kan finne mye bra på finn om mann har litt is i magen.
 3. jaggø ble det ikke kjøpt inn et telt i dag. våknet opp, gikk inn på kontoret med morgen kaffen og satte meg ned forran pcn for og lese litt nyheter og en kjapp tur innom Finn.no for og se om det lå noe snadder ute på markedet. kom over et Hilleberg Unna telt som nesten akkurat hadde blitt lagt ut, heiv meg over tastaturet og skrev til selgern at jeg ville komme og se. Flaks for min del så bodde han ikke veldig langt unna heller. Vestfold er ikke stort 😅 selgern var en veldig koselig fyr og prate med så vi ble stående og prate en god stund om friluftslivet, tviler på at fruen
 4. ville styrt unna telt som er 90 cm eller lavere! har et telt som er 85cm og jeg er på din høyde og kan garantere deg at du blir gal.
 5. Gratulerer med nytt telt ser ut som et fint telt du kan få masse glede av. en kompis av meg har sittet og lurt på samme telt. men han her på lengde med meg ca 190, hvordan er dette teltet for en lang person ?
 6. kan også være verdt og ta en titt på Finn, kan ligge mye bra der
 7. Tenkte og bruke Femund 3 til litt kortere turer. har et Reinsfjell 3 SL som blir og foretrekke på lenger turer, men har lurt på og starte opp med vinter camping en eller annen gang og tenkte at da er jo dette Femund 3 teltet et greit telt og bruke til den slags
 8. Heisann. ryddet litt i kjellern til svigermor og kom over et gammelt Helsport telt hu hadde liggende som har ligget pakket ned i mange år. tenkte at dette må få lufta seg og jeg satt det opp i hagen, teltet viser seg og være i overraskende god stand. noen her inne som har noen erfaringer med denne modellen ? teltet som er et Femund camp 3 er fra tidlig 2000
 9. Takk for en nydelig rapport og flotte bilder, frista og ta seg en tur i disse områdene, den stranda du campet med så jo helt magisk ut.
 10. helt klart ingen fordel og være lang når mann skal ha telt 🤣
 11. Heisann Folkens. lurer på om det er noen som har erfaringer med dette teltet ? jeg er 1,92 så håper ikke høyden er et problem selv om jeg ikke blir overraska vis den er det [Hidden Content]
 12. Holder til i telemark så blir kanskje litt for langt
 13. ja du sier noe der, Xenith har jeg muligheter til og få prøvd der jeg skal handle den
 14. Noen som har erfaring med denne sekken ? Gregory Denali Pro 105 ? er på Jakt etter ny sekk, har egentlig sett meg ut Ospery Xenith 88 Liter, har i dag en 80 liters sekk, men ser kanskje behov for en litt større sekk til lenger turer. vært litt interessert i Denali pro 105 sekken en stund men den er jo ikke så lett og få tak i lenger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.