Gå til innhold

hgmann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om hgmann

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 300 profilvisninger
 1. https://www.instagram.com/hansgunnaraslaksen/ Natur og landskap
 2. Snakket med Helsport og de informerte om følgende endringer i 2018: For 2018 har alle teltene helt nytt opphengssystem for innertelt, større og bedre ventilering, forsterkede stangkanalkryss, og en ny konstruksjon av stangkanalene, slik at det er enklere å tre i stengene, mm.
 3. Takk. Dette var jo litt mer urovekkende å høre. Ikke henvendt deg til Helsport etter barnål-penetreringen? Burde jo tåle det. Smart å tarpen. Kan jo være Helsport har endret bunnduken til noe sterkere i senere tid.
 4. Det er nok lurt som du sier å være nøye med underlaget du slår opp teltet på.
 5. Takk for svar! Ja, jeg ønsker i utgangspunktet ikke å ta med footprint. Det er vel skepsisen til de tynne teltdukene i superlightserien som fikk meg til å stille spørsmålet.
 6. Hei Jeg vurderer Reinsfjell superlight 3 fra Helsport. Jeg ser flere benytter ekstra bunnduk til denne serien superlight-telt. Med tanke på slitasje og hull i bunnen av teltet: Er bunndelen i teltet solid nok i utgangspunktet eller er ekstra bunnduk et must?
 7. Jeg har sett litt på Primus Easy light og Micro lantern. Easy light avgir kanskje ikke så mye varmeeffekt som micro lantern (?). Men din erfaring er altså at Easy light gir nok varme i telt en kald kveld? (ser du nevner tørker klær).
 8. Ser den Sammen med Primus vintergass kan denne fort bli en favoritt på tur.
 9. Tenker at det kan være skummelt å ha i telt når den blir glovarm. Men det er kanskje safest å henge den opp? Eller event bruke støtteben på gassboksen hvis den står på bakken i forteltet.
 10. Det var interessant. Jeg ser at Primus har flere varianter av gasslampen. Hvilken bruker du? Er den nok til å gi litt lunk i teltet nå om dagen med temperaturer rundt 5-8 grader?
 11. Kjøpt Osprey UL XL kameraveske til kun 119,- på sportsnett (pris på fjellsport 300,-)
 12. Har sett litt på den også, samt neoair xlite da jeg primært ser etter noe lett til sommerbruk (Har Exped LW downmat). Prisene har vært ganske stive på Thermarest i det siste har jeg sett.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.