Gå til innhold
 • Bli medlem

hgmann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  258
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om hgmann

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 571 profilvisninger
 1. Jeg har vært litt usikker på det med glidelås eller kun borrelås. Kun borrelås er mindre fiklete, men om det er mindre holdbart aner jeg ikke. Men ser at der har ulike erfaringer her
 2. Flott. Ja, den strikken under kan vel ryke etterhvert. Vet ikke om Latoken har utskiftbare strikk? Takk Leser meg opp på den
 3. Takk. Da skal jeg se nærmere på de. Det er disse?: [Hidden Content]
 4. Hei Sliter med å finne gode høye gamasjer til fjellstøvler (Crispi Skarven) til vinter(høst) bruk. Noen med gode tips? Bør man ha glidelås eller holder det med kun borrelås?
 5. [Hidden Content] Natur og landskap
 6. Snakket med Helsport og de informerte om følgende endringer i 2018: For 2018 har alle teltene helt nytt opphengssystem for innertelt, større og bedre ventilering, forsterkede stangkanalkryss, og en ny konstruksjon av stangkanalene, slik at det er enklere å tre i stengene, mm.
 7. Takk. Dette var jo litt mer urovekkende å høre. Ikke henvendt deg til Helsport etter barnål-penetreringen? Burde jo tåle det. Smart å tarpen. Kan jo være Helsport har endret bunnduken til noe sterkere i senere tid.
 8. Det er nok lurt som du sier å være nøye med underlaget du slår opp teltet på.
 9. Takk for svar! Ja, jeg ønsker i utgangspunktet ikke å ta med footprint. Det er vel skepsisen til de tynne teltdukene i superlightserien som fikk meg til å stille spørsmålet.
 10. Hei Jeg vurderer Reinsfjell superlight 3 fra Helsport. Jeg ser flere benytter ekstra bunnduk til denne serien superlight-telt. Med tanke på slitasje og hull i bunnen av teltet: Er bunndelen i teltet solid nok i utgangspunktet eller er ekstra bunnduk et must?
 11. Jeg har sett litt på Primus Easy light og Micro lantern. Easy light avgir kanskje ikke så mye varmeeffekt som micro lantern (?). Men din erfaring er altså at Easy light gir nok varme i telt en kald kveld? (ser du nevner tørker klær).
 12. Ser den Sammen med Primus vintergass kan denne fort bli en favoritt på tur.
 13. Tenker at det kan være skummelt å ha i telt når den blir glovarm. Men det er kanskje safest å henge den opp? Eller event bruke støtteben på gassboksen hvis den står på bakken i forteltet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.