Gå til innhold
  • Bli medlem

Lise&Raiden

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Lise&Raiden

  • Bursdag 20. sep. 1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Oslo
  1. Hei! Vi tenker å ta en liten helgetur på Østlandet snart, men er lei av Nordmarka, så prøver meg her for å få noen gode tips Det vi ser etter: - Et sted med lite folk og andre hunder - Gjerne teltplass ved et vann eller kanskje en liten foss - Starten av turen må være maks 3 timer unna Oslo Håper at noen kan inspirere meg her!
  2. Hadde egentlig tenkt, men nå får vi plutselig besøk av en kompis som jeg ikke ser for meg som noe friluftsmenneske Og ser for meg at alle teltplasser som ikke er alt for langt inn i Oslo-marka er ganske fullpakka den natten... Men liker veldig godt arrangementet! Supert for å få folk ut!
  3. Kan skrive litt om shibaen, siden du nevner den. Shiba er en flott rase til tur, og de har blitt veldig populære i Oslo den siste hunden (altså - de fleste funker fint i leilighet). Kan bære litt kløv (men begrenser seg litt da de er små hunder - min veier 10 kg, så han bærer stort sett ikke mer enn sin egen mat og godis) Er det et must å ha hunden med på joggetur ville jeg nok vurdert en annen rase. Mange shibaer elsker å være med å jogge, men de har såpass sterk vilje at mange ikke gidder - selvom de holder joggefart på turer ellers Vet om noen shibaer som fungerer på jakt, og det er også mange shibaer som er godkjente ettersøkshunder. Pelsstell - røyter helt sinnsykt til tider, men ellers trenger den ikke annet enn en dusj en gang i blant. Ellers er jeg nødt til å nevne at de fleste shibaer ikke er helt som andre hunder, så hvis det er en rase dere vurderer - les dere mest mulig opp rundt den. Mange kan aldri ha shibaene sine løse (jaktinnstinkter), det er en del samkjønnsaggresjon, og de er særdeles sta ("ja, jeg kan gjøre som du sier, men jeg gidder ikke.") Jeg er absolutt shibafrelst og angrer ikke et sekund, men jeg elsker alle særheten deres som gjør de litt annerledes
  4. Shiba Blir ofte spurt om han er en buhund
  5. Fant du ut av dette? Jeg lurer på det samme
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.