Gå til innhold
Stig Erik Olsen

Lett liten og grei fluestang til semi nybegynner?

Anbefalte innlegg

Da hadde vis fluefiske interessen blitt vekket i meg igjen. Selfølgelig noen år etter jeg solgte utstyret jeg hadde. Så da tenger jeg nytt. Har sen og slikt men mangler snelle og stang. Skal for det meste brukes til lett ørretfiske. Noen som har noe og anbefale. Vil at stanga skal være så liten som mulig sammenpakket. ☺

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sannsyneligvis blir du nødt å kjøpe nytt snøre som passer den nye stanga. Snøret er trossalt det viktigste på hele oppsettet. Kan varmt anbefale Scott S4 (4-delt). Mulig denne er erstattet med ny modell ''Radian''. Scott er vel blant de få produsentene som håndlager alle stengene sine. Selv kjører jeg et klasse #5 (Guideline 4-cast floating) snøre selv om stanga er av klasse #4 på denne modellen. Den er såpass stiv. Av sneller kan jeg anbefale Lamson waterworks liquid. Dette er en veldig billig snelle forhold til hva du får! Nå skrev du ingen ting om hvor mye penger du ville bruke heller.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stikk innom Grønberg Sport om du er en tur i Kristiansand, han har det beste utvalget i ditt distrikt og hjelper deg til å velge rett stang i forhold til budsjett og ønsker. Pleier også være mulighet for å prøve stengene der.

 

Ellers er det mye bra på markedet i alle prisklasser. Du får gode stenger fra en tusenlapp og oppover. 9 fot i klasse 5 (9' #5) er et bra valg til ørretfiske og de fleste stengene leveres 4 delte i dag..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.