Jump to content

Bjørnar Ø

Aktiv medlem
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bjørnar Ø

 1. Heldre skal vel ligge på ca 15000mm og er lavt priset
 2. Selv softshelljakkene til ungen har 8000mm vannsøyle, de er ikke vanntette. Dog skal det litt til før de blir søkk våte. Når det gjelder regntøy så har vi holdt oss til HH eller Didriksson og har vært fornøyd. Ungene klager lite selv om vanlig regntøy nok ikke er det mest optimale på tur. Regntøy skql holde enn tørr for regn, kondens får man heller leve med. For turbruk må man evt over på skallklær, ikke mange leverandører som leverer kvalitet til en ok pris.
 3. Ny skalljakke, Arcteryx Beta AR, rød av farge til 3700,-
 4. Kort prøveprosess og litt tenketid… Endte med en Arcteryx Beta AR til en fornuftig pris. Passformen var bra og lysten til å prøve noe nytt ble tungen på vektskålen denne gangen.
 5. Takk for innspill. Blir en prøvehelg. Arctheryx, Haglöfs, Norrøna. sjekker vel også ut Bergans selv om de ikke har jakke som matcher synbarhetskravet pr nå. Helly Hansen har jeg ikke noen god erfaring med (seiltøy) så de vurdere ikke i denne omgang. Noen som har efaring med RAB sine jakker?
 6. det var kun retatert til nevnte Bergans jakke, altfor lang på armene selv med to lag under. Såpass mye for lange armer at det føles ukomfortabelt. kan hende det dukker opp andre bergans modeller som passer bedre. men rundt midjen og brystkassa passt det med xxl
 7. Sikkert bra klær dette, dog har de ikke større størrelser enn xl og faller ut på farge. Skal ses når jeg er ute på tur. Klær som gjør at jeg ikke synes så godt har jeg allerede.
 8. Etter å ha blitt mye brukt, var tiden kommet for å kassere Trollveggenjakka kjøpt i 2010. Det har vært en sabla god jakke og lista for en erstatter ligger høyt. God synlighet på tur er viktigste kriterie for ny jakke. Har prøvd Bergans Breheimen uten å funne riktig størrelse. XL er pølseskinn uten mulighet til annet enn en t-skjorte under. XXL blir for lang på armene. Arctheryx er ikke prøvd da jeg ikke har funnet riktig størrelse i butikk enda. Norrøna er ikke sett på så langt. Noen som har tips til jakke?
 9. Testet lapskausen til gilde i vinterferien, oppgitt vannmengde er noe snau. Ok på smak og blir nok med på tur, prisen på 79,- er grei.
 10. Hvor fikk du tak i disse, vet de hadde på XXL for noen år siden.
 11. Gutta på 6 og 7 har sett begge episodene opptil flere ganger. «snakkingen» med ulvene var innertier i så måte. Det gjorde dypt inntrykk.
 12. Siden Overskuddsmateriell var på Hellerudsletta og det passet, så ble det en tur. Primært for et verktøysett til en rimelig penge og kanskje en bedre kvalitet enn prisen skulle tilsi. Kom ut med verktøysettet, 4 oppblåsbare sitteunderlag, et 2 mannstelt til ungene (til hagebruk), 4 pakkposer, en 36 liters sekk og en 20 liters sekk. Neste gang blir samboer hjemme...
 13. S1 har lite håndtak for meg som bruker 11 i hanskestørrelse. Dog er det ikke noe som hemmer bruken av kniven.
 14. Utvendige pakkemål 50x21cm... slå den
 15. Når man leser spec’en på dette teltet må jeg si Bergans imponerer stort. Nesten så jeg angrer på hytta. Telt med soveareal på 48 m2....
 16. Har brukt sekken med 30 kg ved ett par anledninger. Ingen tvil om at sekken klarer det. Sekken ble valgt pga bærekomfort.
 17. Dem gamle Reconsekken som de har på XXL har meis, Para Ranger ikke. Så det blir en smakssak. Para Ranger ligger i outlet-butikken til en gunstig penge. Har den siste selv, valgt da den ikke har meis
 18. Hodelykt kan med fordel være lett, mine to på 5 og 6 bruker Led Lenser Neo og er storfornøyde med de. Lette lykter med to lysinstillinger. Stort sett på salg også
 19. [Hidden Content] Kun av akademisk interesse da ingen kniver i samlingen har bladlengde over foreslåtte 25cm, samt det er et forslag til høring.
 20. Har god erfaring med deltaco. Ellers en god gjennomgang her [Hidden Content]
 21. Vil tippe 2020, vil ikke tippe prisleie
 22. Tror ikke det E24 har skrevet om XXL er unikt. Tøff konkurranse fører gjerne til at tvilsomme midler og ufine metoder tas i bruk. Skal ikke mange runder på Google for å finne mange grelle eksempler. Er det nok til å slutte å handle på XXL? For mitt vedkommende er svaret nei. De gangene jeg handler på XXL er det nesten uten unntak for å utfordre de på pris og bruke prismatch. XXL hadde lave priser tidligere, det siste året spesielt synes jeg prisene har skutt i været. Nesten Sport1 nivå...ikke helt men nesten. Selgere som skal prakke på meg noe annet enn det jeg er på jakt etter, finnes det et utmerket botemiddel mot. Da forlater man butikken og går til neste. Har dog 5 XXL butikker å velge mellom i en radius på 30 minutters reisetid.
 23. Alle overganger mellom årstider har sin sjarm. Dog er det ingenting som matcher overgang til høsten og høstfargene.
 24. Har kjøpt de Hoka skoene, brukt de noe og regner med at jeg legger inn mine erfaringer i løpet av juli. Ellers skulle Utemagasinet ha en test av disse i nyeste nummer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy