Jump to content

Lett liten og grei fluestang til semi nybegynner?


Stig Erik Olsen

Recommended Posts

Da hadde vis fluefiske interessen blitt vekket i meg igjen. Selfølgelig noen år etter jeg solgte utstyret jeg hadde. Så da tenger jeg nytt. Har sen og slikt men mangler snelle og stang. Skal for det meste brukes til lett ørretfiske. Noen som har noe og anbefale. Vil at stanga skal være så liten som mulig sammenpakket. ☺

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Sannsyneligvis blir du nødt å kjøpe nytt snøre som passer den nye stanga. Snøret er trossalt det viktigste på hele oppsettet. Kan varmt anbefale Scott S4 (4-delt). Mulig denne er erstattet med ny modell ''Radian''. Scott er vel blant de få produsentene som håndlager alle stengene sine. Selv kjører jeg et klasse #5 (Guideline 4-cast floating) snøre selv om stanga er av klasse #4 på denne modellen. Den er såpass stiv. Av sneller kan jeg anbefale Lamson waterworks liquid. Dette er en veldig billig snelle forhold til hva du får! Nå skrev du ingen ting om hvor mye penger du ville bruke heller.

Link to comment
Share on other sites

Stikk innom Grønberg Sport om du er en tur i Kristiansand, han har det beste utvalget i ditt distrikt og hjelper deg til å velge rett stang i forhold til budsjett og ønsker. Pleier også være mulighet for å prøve stengene der.

 

Ellers er det mye bra på markedet i alle prisklasser. Du får gode stenger fra en tusenlapp og oppover. 9 fot i klasse 5 (9' #5) er et bra valg til ørretfiske og de fleste stengene leveres 4 delte i dag..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy