Gå til innhold

Stig Erik Olsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  492
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Stig Erik Olsen vant dagen sist 10. mai 2014

Stig Erik Olsen hadde mest likt innhold!

Om Stig Erik Olsen

 • Rang
  Fjell gnom og skogs katt
 • Bursdag 28. april 1991

Contact Methods

 • Skype
  Sterol91

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  StigPåTur.no under utvikling
 • Sted
  Aust- agder

Nylige profilbesøk

1 666 profilvisninger
 1. beklager for og være brå, men skjønner virkelig ikke hvorfor det skal spares så mye på telt, på vinteren og oppe på fjellet kan ett dårlig telt skille liv og død. Gå for ett kvalitets telt og slipp problemer. Selvfølgelig skal du sove i skogen og slikt holder ett 400kr biltema telt- Husk bare det at der det er vind skifter også været fort.
 2. kjøp Primus EasyFuel så slipper du problemer, den brenner bra og er virkelig til og stole på vil tro min har vært i gjennom værtfall 120+ 450ga gass bokser. brukes til alt. og har tålt alt. Eneste jeg har og si på den er det den kan være litt vanskelig og tenne da må du bare flytte litt på den gnist nåla, så den kommer lengre i fra.
 3. Noen som vet om det funker ?
 4. selv om jeg brukte yter rører ødela jeg topphatten på min lavvo. Hvis du ser her så brukes det en form for duk. https://www.google.no/search?q=ovnsrør+gjennomføring+tak&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEmuaxwdDSAhVEkSwKHfq3CM8Q_AUIBigB&biw=1536&bih=760#tbm=isch&q=Hot+tent&*&imgrc=_
 5. Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor ikke bun duk er ripstop.
 6. Vent litt og spar opp lit mer så har du dette: http://www.helsport.no/rondane-3-camp-2706 Men jeg vil som andre anbefale og kjøpe brukt. Ellers så har du Normarka serien til Helsport. det er mye telt for pengene. https://www.xxl.no/helsport-nordmarka-2/p/1133560_1_style https://www.xxl.no/helsport-nordmarka-3-camp/p/1133561_1_style https://www.xxl.no/helsport-nordmarka-3-camp-tremannstelt/p/1100090_1_style
 7. Eneste ulempen med UL er at de tåler lite, sikker vært 5 hull i mitt
 8. var på tur men en som kun bukte 2 stykker bamse på vinter, selv bruker jeg Exped multimat + Exped SynMat UL 9 LW jeg fryser aldri, men fryser jo sjeldent. sammen med Mammut Tyin MTI Winter Bison
 9. Jeg er 100% enig i at kunnskap er sikkerhet, men og si at den flamme fra gassboksen er 25m høy så du også innrømme er en stor overdrivlese. det skremmer folk. Og hva du lærte på ett Ex kurs er vel heller ikke relevant til telt livet. Nå vet jeg ikke hvor mye erfaring du har med fyring i telt. men kan ikke i jeg er enig i det du sier og jeg føler du skremmer folk.
 10. jeg testa i stad og satt en flaske i skrutvinga, og dro til alt jeg klarte med en 15 cm skiftenøkkel og klarte ikke og dra over gjengene., men med en på 25 gikk det. prøvde både med den kanten på korken og uten. Og hvorfor er det ikke samme løsning på pumpa.
 11. Jeg er enig i at man skal være komfortabel med eget utstyr. Men de bildene du tegner stemmer ikke med virkeligheten. Det er slike utsagn som" To dråper bensin godt blandet, kaster en telefonkatalog rett i taket med voldsom kraft." og "En 230 grams gassboks på et bål gir en 20-25 meter høy flamme" som bare en ren tullprat. jeg bor på landet og jeg har sprengt ett godt antall gassbokser. Ja kanskje en 11kg lager 25m høye flammer men har også opplevd at trykket fra en 450g gass boks slukker bål. Vær så snill og ikke gjør folk mer redd for fyring i telt. De få dødsfall som har skjedd er av kullosforgiftning.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.